FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 26

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Lara27, multumesc de gandurile bune...esti o persoana deosebita si meriti sa fii binecuvantata de Dumenezeu!te pup si sper sa vin cu vesti bune

apalina, iubita ce ma bucur ca nu m-ai uitat....multumesc si tie si ai grija de prichindelul din burtica...

alina_alba, ce face "gogosica" din burtica...multumesc pt incurajari...cu voi ma simt mai puternica!

irilac31, cum te simti? merita efortul facut, dupa ce il ai in brate pe bebe uiti de toate cate ai trait, si de fundul si burtica ciuruite de injectii si de stari de rau si de tot!te pupacesc si multumesc

fumi, criena

Sandy2707, casa de piatra si multi ani fericiti inainte impreuna!

bichi, ai grija de nepoteii nostrii si nu te mai uita la cantar ca te bat...dupa ce ii aduci pe lume ai tot timpul din lume sa slabesti si sa faci ce vrei...pana atunci gandul tau cel mai important tre sa fie acela de ai aduce pe lume pe amandoi la termen si sanatosi!...ei normal ca tre sa creaca mari si doar prin tine pot face asta!...asa ca eu il locul tau nu m-as mai stresa cu kilogramele....e un mit si eu nu l-as luat in serios!important e ca voi trei sa fiti bine~!

va pup pe toate, si daca am uitat pe cineva va rog sa ma iertati, nu mai vad bine de la emotii si gandurile ce ma coplesesc....eu va multumesc tuturor si va doresc numai bine!
nu imi vine sa cred ca imi fac bagaju....maine imi i-au zborul spre micutii mei ...azi a avut punctia donatoarea, sper ca totul a decurs bine, voi afla detalii luni!

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Buna dragelor
Mami Bichi, da-l incolo de cantar, sotul tau o sa te iubeasca si daca ai sa te rostogolesti in loc sa mergi ca doar ii faci 2 comori deodata . bine ca bebeii sunt bine, tu te simti bine....ai sa fii foto model dupa ce vin ei pe lume la cata alergatura va fi
Apalina, ma bucur tare ca sunteti bine si grasani . Cand ai DPN-ul? Tot baietel a ramas?
Miracol, mergi cu credinta in suflet, emotiile sunt normale si eu le aveam inainte de plecare, gandeste-te doar cum a inlesnit DD ca sa faci procedura atat de repede si ca totul a decurs pana acum super .
Fetelor in focuri, drum bun sa aveti si Doamne ajuta
Amalia cred ca a avut o zi superba dar si obositoare. Distractie placuta in seara asta

Eu ma simt o idee mai bine, dar ma ia graza cand ma gandesc ca de pe 1 august trebuie sa merg iar la munca si nu pot sta atatea ore pe scaun + drumul cu masina. As vrea sa intru in risc, dar nu stiu ce trebuie sa fac si ma zbat acum sa aflu cate ceva....macar sa stiu care sunt pasii pt dosarul ala.
Va doresc o duminica placuta

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica.marin spune:

Miracol iti multumesc mult pentru incurajari.
Iti urez si eu din toata inima reusita deplina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

rodica.marin merci la fel si tie mult succes!
eu imediat plec spre aeroport, bagajul e baga, mai am mici detalii de aranjat si gata!...
amaliaro, cred ca doarme de ii bubuie urechile, dupa petrecerea de noaptea trecuta!...somn usor draga mea, si trezirea pe la 8...sa vii dupa mine la aeroport...
va pupacesc pe toate....si sper sa vin cu vesti bune maine!...am niste emotii de mooorrr!!!Doamne ajuta!

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna fetele !
Am avut o petrecere foarte frumoasa de vis dar...SUPER OBOSITOARE!!!deci cind am vazut coada de invitati mi sa facut rau am basici in talpa de ma intreb cu ce sa ma incalt eu sa ma duc la aeroport dupa Miracolieri seara la masa am stat cu picioarele bagate in doua pungi de ghiata deci la biserica am stat 4-5 ore nunta
+botez+felicitarile de la invitati 1500 de persoanela un moment dat am cerut scaune sa stam ca nu mai puteam dar a fost frumos am cel mai frumusel finut PANAGIOTIS DIMITRIOS sa imi traiasca si sa fie sanatos si sa il vad si ginerica

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

Miracol,nu v-am uitat pe nici una ,n-am uitat cat m-ati incurajat ,si chiar daca voi intra doar pentru o vorba de incurajare ,o voi face .A fost venit sotul acasa ,am igienizat casa ,am inceput sa mai caut cate ceva entru bb,asa ca pentru buget auster ,am luat un patut ,ceva hainute ...si uite ca timpul trece.Irilac ,data prognozata e pe 12 octombrie ,sper sa stea cumintel bb acolo ca sarcina e fixata foarte jos si e un pic cu semn de intrebare ,dar nu-mi fac probleme ,daca a trecut asa usor pana acum ,surprinzator de usor ,sunt sigura ca bb va sta cumintel cel putin inca doua luni.Tot baietel a ramas ,si ce oi rade sa fie o fetita.La urma urmei n-ar avea nici o importanta ca am luat patut albastru nu?.Va pup si va doresc sarcini usoare ,la fel ca a mea ,fara probleme si bebei sanatosi ,si bafta fetele ,ingrosati lista aia de pe pima pagina ca s-a cam blocat.O seara faina

minunea mea 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Salutari din Brno!
Fumi, suntem la 6 km de clinica. Am facut un drum azi pana acolo. Am facut 15min in conditiile in care ploua torential, dadea cu grindina si nu vedeam nimic.
Cazarea e la periferie, intr-o zona rezidentiala de case. Apartamentul e la etaj si a fost cam greu cu bagajele pe scara ingusta. Are dormitor si living cu bucatarie open space. Nu e foarte utilata, dar merge. Ca minusuri ar fi o fereastra velux deasupra patului, care e posibil sa fie interesanta noaptea, daca se vad stelele, dar dimineata cred ca ne trezeste lumina. Nu este aer conditionat dar s-ar putea sa nu fie nevoie. Netul merge. Eu acum scriu de la un restaurant din zona.
Va pup!

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

tusferi fie ca printre stelele pe care le vedeti pe acea ferestra, s-o zariti si pe "a voastra"
miracol succes maxim cu transferul puilor.
matusico sa va traiasca finutul si sa-i faceti cat mai curand nasi mici, sa aiba cu cine se juca
iri sper sa fie totul bine cu samburache
alina pup fetele

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

fetelorde la Miracol &matusica

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica.marin spune:

Tusferi, multa bafta maine

Mergi la inceput