FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 26
Raspunsuri - Pagina 10
tusferi spune:
Criena, eu Pregnyl am luat de la receptia Medicina Materno Fetala de la Medlife Bucuresti, clinica din Grivita, atunci cand am facut FIV la Medlife. Nu stiu daca te ajuta informatia, dar poate iti este de folos. Din cate vad pe hartiuta de tratament de la Reprofit, Agolutinul contine progesteron, deci este in lucul Utrogestanului. Probabil este injectabil, nu?
Mult succes!
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
criena spune:
Buna dimi , cucuietelor!
Schema mea este ff simpla:
-estrofem din z3 pana la Beta;
-orgalutran in z10,11,12;
-pregnil in ziua ET(care va fi in z21 a CM!!);
-agolutin de la ET la Beta;(vai de funduletul meu!!)
Am crezut ca ma "scot" daca iau de la noi injectiile, insa fie nu se gasesc , fie se dau cu reteta.
Bichi , tie ti-a dat pregnil in z12 la mine apare abia in z21!!
Smick-ule si Brigit , voi aveti si utrogestan (care si mie mi s-a prescris la fiv-urile anterioare)
Sunt in ceata rau de tot...
Looana spune:
Criena deci tu ai Agolutin care e progesteron injectabil,deci nu e nevoie de Utrogest in cazul tau ,in plus ai si Pregnil care la fel contine si iti pregateste uterul.Sa stii ca daca vei face test de sarcina in urina din cauza Pregnilului se vor pozitiva ,deci va trebui sa astepti pina la test Beta.
Agolutin il gasesti numai in Cz....deci poti sa-l cumperi cind mergi le punctie,nu e tirziu.
Looana +25Flor
irilac31 spune:
Salutare si de la mine, ma simt cam obosita toata noaptea am visat cam urat aseara si nu prea m am odihnit
Criena, cred ca te-au lamurit fetele...agolutinul e progesteron injectabil....ai cumva deficit de progesteron, nu inteleg de ce te-a bagat direct pe injectabi. De fapt am obs ca cei de la unica merg pe injectabil in schema de sustinere ....la reprofit merg mai mult pe utro.
Dragelor, va rog sa aveti grija ca sambata si duminica farmacia de la reprofit e inchisa....nu stiu cea de la unica ce program are. Daca aveti ET in wk si vreti sa cumparati tratamentul de sustinere de acolo sa vb cu dr pt reteta sa cumparati din timp.Dr va elibereaza reteta si in wk dar nu veti gasi farmacie deschisa ca sa cumparati tratamentul.
O zi buna sa aveti
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
19+
irilac31 spune:
Looana, ce frumusete ai tu acolo , felicitari.
Smaick, m-ai facut cu zambesc de dim cand ti-am vazut avatarul e dementiala matza asta... ce ochi mari si nevinovati are
Apalina...ce a crescut cavalerul si ce putin mai este pana sa-l vezi. Ma bucur ca sunteti bine amandoi . Apropo, ai termenul f aproape de ziua mea de nastere, poate imi faci un cado
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
19+
Bichi spune:
Buna fetelor!
Miracol, Tusferi si Rodica Multa bafta, am vazut ca ati pegatit culcusuri primitoare pt. bebei
Looana iubita superb baietelul tau, va face prapad printre fete!
Criena Agolutin (2 ml progesteron injectabil) se gaseste doar in Cehia, eu l-am cumparat de la clinica pentru ca am citit pe alte forumuri ca Prontogest doare de innebunesti, iar agolutinul mult mai putin.
Eu il incalzeam intre palme pt. 10 min inainte de injectie si doare doar cand il faci, dupa care masezi usor si nu mai ai probleme.
Pregnyl am facut in ziua 14 de ciclu, si abia a 3 zi dupa pregnyl am inceput Agolutinul.
Scuza-ma, nu imi amintesc daca faci donatie de ovocite, deci trebuie sa fiti acolo in ziua punctiei sau faci adoptie de embrioni, m-am uitat pe prima pagina a forumului si nu scrie nimic despre tine.
Daca faci ovo, ai timp sa le cumperi din clinica.
Mentionez ca imediat dupa trasfer iti vor face o alta injectie de Pregnyl in clinica, aceea nu este nevoie sa o aduci tu, o au ei acolo (aceea a fost in a 21 zi a CM)
Tu pentru orice dubiu, scrie-i coordinatoarei tale, nu trebuie sa-ti fie rusine.
Fetelor pe mine ma ingrijoreaza kilogramele pt. ca trebuie sa-i trimit mail ginecologului in fiecare saptamana cu tensiunea si greutatea.
Din partea mea pot sa ma dau si "de-a dura", adica sa ma rostogolesc, numai sa fie bine!
Stiind ca sunt tinerica si cu sarcina gemelara ii este frica de hemeroizi ce apar mult mai devreme din cauza greutatii burtii, diabet gestational sau gestoza.
De duminica deja mi-au iesit hemoroizii, acum ma ustura de zici ca am un ardei iute in fund!
Pup toate fetele!!
Sandy2707 spune:
Fetelor si multumim mult de urari!
La fel va doresc si voua sa fiti fericite si sa va impliniti toate visul pentru care sunteti aici, iar cele care sunteti aici sa fiti fericite alaturi de puitii vostri pana la adanci batraneti!
Tusferi, Miracol si Rodica tinem pumnii stransi si Doamne ajuta sa veniti gravidute
Criena si tie bafta multa si sa stii ca in RO gasesti fff greu Pregnyl. Inceraca eventual sa iti comanzi din Cehia sau Austria sau Ungaria sau inceaca sa vezi de Brevactid (si asta se gaseste greu) are acceasi substanta activa ca Pregnylul.
E un pic ciudata data ta de Pregnyl? in mod normal ar tb sa il iei cand termini Orgalutranul adica in ziua 12 ca sa iti declanseze ovulatia. Incearca sa verifici (confirmi) cu cei de la clinica sa vezi daca e corect si nu ar fi fost ziua 12 in loc de 21?
fetelor mie mi-a venit sambata CM si ar tb sa incep luna asta tratamentul. Astept schema.
Va pup pe toate fara exceptii!
mbadaran spune:
Buna,
Fetelor, am vazut ca ati intrebat de PREGNYL de 5000ui.
Puteti sa gasiti la unele farmacii HELPNET; am intrebat saptamana trecuta si mi-au zis ca au pe stoc (15 ron/fiola)
Am trecut si link-ul de pe site-ul HELPNET; aveti si lista de locatii in care gasiti:
http://www.helpnet.ro/?pid=10&mid=&cod=FIMMEPREG05&name=PREGNYL+5000UI%2F1ML+X+1FL
Mihaela
smaick spune:
buna fetele
criena asa cum spunea alina schema de la reprofit este diferita de cea de la unica
sandy scuza-ma ca nu am retinut, tu unde mergi? donate sau embrioni? si cand?
miracol, rodica, tusferi noi va facem galerie
irilac
eu am fost la eco, bebe e in grafic, mai mare cu 2 zile
pup toate fetele cu actuale si viitoare burtici
fumi spune:
Matusico LA MULTI ANI, multa sanatate si noroc, sa-ti dea DD multi bebei!!!
un mare de ziua ta!!!