FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 26
Raspunsuri - Pagina 18
irilac31 spune:
Buna dragelor....si eu am o stare mai " deosebita" de cand am auzit de Brigit...nu-mi explic ce s a putut intampla, avea cerclaj si si parea ca se simte bine...offfff ma gandesc intr-una la bebelasii ei luptatori, sunt micuti dar DD ii va avea in paza si ii va face mari si sanatosi. Va urma o perioada grea pt ea, dar va fi bine, sunt niste copilasi mult prea doriti si ingerii lor pazitori vor avea grija de ei, sunt sigura. Multa putere iti doresc Brigit si v eti fi mer eu in rugaciunile mele.
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
20+
irilac31 spune:
Tusferi, felicitari pt embrionasi, sunt de o calitate super, Drum bun spre casa
Rodica, asteptam vesti si de la tine
Miracol, eu una nu pot sa cred ca deja ai bebei in marsupiu , bine ai ajuns acasa si de acum rasfat maxim
Amalia, tu cand ai histero, in sept?
Bichi, Alina-alba, Coco, Smaick, Looana...dragelor voi cum va simtiti?
Eu sunt ceva mai bine, am inceput serviciul dar fac injectie in fiecare dimineata ca sa pot rezista. Incerc sa grabesc lucrurile cu concediu de risc dar tare greu merge
Va pup pe toate si sa aveti wk frumos
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
20+
criena spune:
Buna dragelor.
Felicitari Tusferi pt realizarea voastra, sa va bucurati la maxim peste 9 luni ! Sunt alaturi de Brigit cu gandul si rugaciunile. Domnul sa nu va paraseasca. Tinem pumnii stransi pt Rodica . Astept sa ne spuneti cum sunt cei de la clinica. Miracol bine ai revenit acasa. Ce recomandari ti-au facut medicii dupa ET? Tusha Amalia ,esti tacuta in dupa amiaza asta. Va doresc racoare la toate fetele.
amaliaro spune:
Iri cred ca 27-28 august daca vine ciclu cind este asteptat burtica vesela
Criena am domit putintel si caldura ma termina sunt cu aerul deschis si ma chiaunit dar fara e dezastru sunt 42 de grade si umiditatea este foarte greu de suportat Miracol de la umiditate nu putea sa tina plasturi pe burtica dar trece ea caldura asta si vine racoarea cea placuta
amalia tsakoniati
tusferi spune:
Amalia, Alina-Alba, Iri, Criena
Miracol, sa ne fie cu noroc! Eu ar trebui sa fac beta pe 17 august, asa mi-a zis dr. Tu?
Rodica, ce faci? Esti bine? Noi o sa plimbam azi embrionasii la aer curat de munte, pe langa Salzburg, sa ii oxigenam bine :-) Voi cred ca sunteti in plimbari... Praga, pesteri...
Aveti grija de voi. Tin pumnii sa creasca mari embrionasii!
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
miracol11 spune:
neata fetelor...
amaliaro, pupa nepoteii pe matusica!!
criena, nu am primit nici o recomandare speciala...doar relaxare, fara stres, si multa gandire pozitiva!!
tusferi, plimba bebeii la munte, la aer curat sa va relaxati si sa ramana amandoi cu mami!eu trebuie sa fac beta pe 16!
va pup pe toate si o duminica placuta!
Astept un "miracol" curand...
rodica.marin spune:
Tusferi ne-am plimbat la pestera. A fost extraordinar. Voi v-ati intors de la plimbarica? Crezi ca nu merge mai devreme de 17? Important e sa fie bine.
Miracol te pup si tinem pumnii.
Fetelor va pup pe toate.
tusferi spune:
Rodica, ne-am intors si noi. I-am plimbat pe lacul Konigsee din Germania si i-am urcat pe un varf de munte, la Eagle's Nest, pe langa lac. Frumos, aer curat...
Iti tin pumnii pt maine, sa primesti vesti bune de la Svetlana.
Pup toate fetele!
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
miracol11 spune:
Buna dragele mele...nu e nimeni prin zona???pe unde umblati??
amaliaro, esti plecata draguta mea??
rodica.marin, ce vesti ne dai??cum stai cu micutii??
tusferi cum te simti?
eu sunt in ziua 5 dupa transfer, si ma simt bine, obosesc cei drept mai repede, nu prea pot sa stau in fund ca incepe sa ma doara mijlocul...in rest am simtit zilele astea mici intepaturi prin burta, dar totul suportabil si dispar repede....micutii mei sunt destul de cumintei, si nu ii dau la mami dureri de cap...insa doar mami e mai "paranoia" si simt ca nu mai am rambdare....ma rog la Dumnezeu sa ma intareasca si sa ma ajute!..
va pup si va doresc o zi buna!
Astept un "miracol" curand...
rodica.marin spune:
Fetelor am primit mesaj de la Svetlana si sunt 3x10, 1x9, 4x8, 1x7.
Am emotii mari pentru ziua de maine.
Va pup.