FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 26
Raspunsuri - Pagina 17
amaliaro spune:
Brighit DD sa fie linga tine si comorile tale te voi pune inrugile mele si pe tine si pe bebei
amalia tsakoniati
rodica.marin spune:
Doamne, Doamne trebuie sa aibe grija de copilasii lui Brigit, sa creasca mari.
Tusferi multa bafta maine.
Miracol calatorie usoara, sa ne dai un semnal cand ajungi.
Fetelor va multumesc mult pentru incurajari.
Va pup!
tusferi spune:
DD sa ii ajute, sa creasca mari si sanatosi!
Cine mai are vesti, sa intre si sa ne mai tina si pe noi la curent!
Ma duc sa ma pregates de mult asteptata intalnire!
Pup
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
amaliaro spune:
Buna dimi!
Tusferi DD sa fie cu tine la marea intilnire
Fetele sa aveti o zi linistita
amalia tsakoniati
tusferi spune:
Sunt fericita purtatoare a 2 embrionasi, 1HB si 1XB. Dna doctor a spus ca sunt sanse foarte mari si m-a intrebat daca sunt sigura ca vreau gemenasi, ca embrionii sunt foarte buni si ca sunt sanse mari sa se prinda amandoi
I-am zis ca sunt foarte sigura
Mai stau putin in pat si plec la drum, spre Austria.
Rodica a fost cu mine azi dimineata, la clinica, draga de ea. O pup si ii tin pumnii sa vina si ea cu 2 dolofani lipiciosi!
Pup toate fetele
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
amaliaro spune:
Tusferi sa fie lipiciosi si sa stea cu mami lor pina a termen FELICITARI MAMI TUSFERI
amalia tsakoniati
miracol11 spune:
Buna si de la mine....acuma oficial de acasa!
plang dupa matusica ca imi lipseste de mooorrr..te pup iubita mea!!!.dar am familia langa mine care ma alinta si ma cocolosesc
fetelor, am ajuns cu bine, calatoria cu masina spre casa de la aeroport a fost ok, destul de lunga de 5 ore, insa micutii mei nu au dat nici un semn ca s-ar simti rau!Asa ca Doamne ajuta!
m-am odihnit, si acum va scriu sa fiti fara grija...
Imi pare rau pentru Brigit ca marea intalnire cu micutii ei s-a produs asa repede, insa trebuie sa fie increzatoare si sa ne rugam toate lui Dumenzeu pentru ei!micutii sunt niste luptatori si sunt sigura ca vor creste mari si sanatosi!Doamne ajuta!
Tusferi, felicitari pentru cei doi samburei de la purtator!...sa fie lipiciosi si sa ramana amandoi cu mami pentru ca merita!!Drum bun spre casa si asteptare usoara!!...nu m-as fi gandit ca vom trece impreuna prin emotiile asteptarii rezultatelor!...Doamne ajuta!...va pupam pe toti 3!!!
rodica.marin, super recoolta....sa ai noroc sa creasca mari cati mai multi!...iti tinem pumnii si asteptam vesti bune de la tine!
fumi, concediu placut si te asteptam cu forte proaspete~!
va pupacesc pe toate...fug in pat...va pupacesc
Astept un "miracol" curand...
alina_alba spune:
Buna, fetelor!
Miracol, bine ca ai ajuns acasa cu bine. De acum, relax, sa te auzim si pe tine peste vreo doua saptamani ca ne povestesti de un beta mare de tot.
Tusferi, ai niste embrionasi frumosi, sa fie cu noroc si cu lipici.
Rodica, inca un pic, si te felicitam si pe tine, aici pe forum.
Fetelor, tare am fost trista, de aseara, de cand am citit vestea despre Brigit a noastra. Doamne ajuta-i sa fie tare si rabdatoare, iar bebelinii sa fie luptatori, sa isi revina rapid. O asteapta o perioada grea si, probabil, destul de lunga de lupta, avand in vedere ca copilasii sunt tare micuti (aprox 1 kg fiecare). Eu sunt cu gandul alaturi de ea si sunt convinsa ca totul o sa fie cu happy end.
Va imbratisez pe toate si va doresc un weekend cat mai linistit.
amaliaro spune:
http://www.mamicamea.ro/curiozitati-medicale/o-fetita-alba-cu-ochi-albastri-din-doi-parinti-negri.html
amalia tsakoniati