FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 26
Raspunsuri - Pagina 16
noi2 spune:
Ivi, felicitari! Bravo, ce veste buna!
Asa da impuls!
Tusferi, Rodica si Miracol,va doresc sa aveti acelasi rezultat minunat peste cateva zile! Doamne ajuta! Asia, urmezi si tu, multa bafta!
Amalia, suflet frumos!
Sa va spun si despre mine ca am tocmai m-am drogat cu Diphereline-ul. Deci, startul a fost luat! Speram sa se termine cu bine! De maine intr-o luna zburam la Brno ..... iupyyyyyyyyyyyy
Va pupacesc pe toate, gravidute sau in devenire! O zi frumoasa frumoasa!
fumi spune:
salutare,
azi plec in concediu
va pupacesc pe toate si va doresc sa va graviditi cat mai repede!
eu o sa incep tratamentul undeva la inceputul lui septembrie
miracol11 spune:
Buna fete cucuiete!
Fumi concediu placut si relaxant
pentru toate fetele gravidute si viitoare gravidute
noi ne pregatim sa o ducem pe Miracol cu copilasi la aeroport
si de la Miracol pt toata gasca
Astept un "miracol" curand...
amaliaro spune:
fetele pleaca Miracolm am invatat cu ea aici si ma abtin sa nusa nu o supar da cum o fi la aeroport nu stiu dar ii doresc din suflet sa revina in Grecia numai in scopuri turistice si niciodata cu accelas scop cu care a venit acum sa vina sa o vada pe matusica cu tot cu nepotei
amalia tsakoniati
rodica.marin spune:
Fetelor am primit mesaj de la Svetlana si am 10/9/9.
Intru putin mai tarziu.
Va pup.
tusferi spune:
Asia, multa bafta la masurarea endometrului. Mai ai un pic si tu si intri in focuri
Noi2, multumesc frumos! Sa fie un start cu noroc si la tine! Sa ne tii numai in vest bune. O sa fii in focuri in aceeasi perioada cu Asia. Va tin pumnii!
Fumi, concediu placut! Sa vii odihnita!
Amalia, nu fi trista. Sigur o sa revina in concediu la matusica.
Rodica, e foarte buna "recolta" voastra! Iti tin pumnii sa se dezvolte bine!
Pup si eu toate burticile si burticile in devenire
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
amaliaro spune:
Gata fetele a ajuns Miracol a luat o sotul de la aeroport maiau ceva de mers pina la Tg Mures sper sa nu fie drumul aglomerat
Rodica bravo super recolta sa fie bine si sa ai si ce congela
Tusferi
amalia tsakoniati
irilac31 spune:
Dragelor.....am citit acum pe la alte topicuri ca iubita noastra Brigit a nascut prematur un baietel si o fetita. Sa ne rugam pentru ea si bebelasii ei ca au mare nevoie de rugaciunile noastre, DD sa ii ocroteasca si sa-i faca mari si voinici si parintilor multa putere si rabdare
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
20+