FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 26
Raspunsuri - Pagina 19
smaick spune:
miracol pai micutii tai se implanteaza
rodica relax, ai 9 embrioni de buna calitate; ai sa vezi ca maine merge ca pe roate
amaliaro spune:
Rodica super ai embrionasi frumosi
fetele cucuietele
pe unde umblati e caldura mare pe la voi?aici sunt 40 de grade sunt terminata
amalia tsakoniati
tusferi spune:
Buna!
Am ajuns si eu la pensiune, ne-am plimbat toata ziua prin Salzburg.
Miracol, eu ma simt foarte bine, nu am niciun fel de simptome. Poate obosesc si eu ceva mai repede, dar nu vad de la ce ar putea fi, poate de la tratament. Asta ar fi la mine prima zi de implantare, conform unui link de pe prima pagina...
Am primit mail de la Reprofit, am 2 embrioni crioprezervati. Sper sa nu am nevoie de ei.
Rodica, tu ai super productie! Cred ca iti vor crioprezerva vreo 6!
Stai linistita, totul va merge bine maine, endometrul tau va fi bun, sunt sigura. Eu am avut inainte de transfer niste dureri de burta groaznice, exact ca de ciclu, dar mai puternice. Am crezut ca imi vine ciclul si ca s-a terminat cu ET-ul. Cand mi-a pus embrionii, mi-a zis doctorita ca endo arata perfect, a vazut la ecografie. Mergi cu curaj si cu optimism!
Va pup!
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
miracol11 spune:
rodica super bine merg bebeii!!!.bravo bravo bravo!....tin pumnii pt maine!!
amaliaro, nu mai sunt eu acolo la tine, sa iti fac racoare...lasa ca trece..pe cand ai tu bebeii la purtator nu va mai fi asa canicula!
tusferi, multa bafta iti doresc sa fie lipiciosi!!...
si eu sunt linistita, doar ca obosesc mai repede...in rest...nimic!
va pupacesc
Astept un "miracol" curand...
amaliaro spune:
Da micrula mea graviduta asa este dupa caldura asta m am mai apucat si de cocarit ca nu im i era dejuns canicula0
amalia tsakoniati
KITTA spune:
Buna luptatoarelor!
Poate unele ma stiti poate altele nu, dar iata povestea mea de incurajare de a face in viata pana la urma ce vrea DD. In Decembrie 2011 faceam FIV cu donate la o clinica nu-i spui numele aici si aveam 3 ovocite. Intre timp DD mi-a scos in cale si 2 baietei frati, de 2 luni si 1 an si aproape 3 luni e diferenta intre ei de 1 an si 3 saptamani. Nu am renuntat la nici un drum, dar m-am rugat de dr. sa nu ii puna pe toti 3 ca sa nu am 5 in final am avut doar 2 si baieti. Deci, nu vrut DD ca ceilalti 2 sa se prinda. Ce e drept mai e unul la condgelat pe care sotul meu nu vrea sa o lase de izbeliste si observati ca am zis sa o.....ma gandesc ca poate eu fiind in emotii si cu cei 2 de aia nu s-a prins, stii cum te gandesi la multe.....dar asa e viata, asa ca nu va stresati important este sa vrei 1 copil (sau 2 deoadata se poate intampla . Deci, nu va spun cum a fost in acea luna de cand i-am vazut, eu cu FIV-ul, drumuri la ei in fiecare week-end, apoi drumuri la ei cu cei 2 in bura pusi (doamne cate emotii) si intre am mai fugit si o saptamana la Moscova ca deh era planificata din vara cu vize, bilete rezervate asa ca nu am renuntat......
Deci, concluzia o trageti voi......
P.S. Am ceva medicamente de FIV, gen Progesteron injectabil, Estradiol si mlte altele ca va dati seama ca nici nu am timp sa arunc un ochi in frigider si sa fac o lista, dar va las un nr. telefon : 0723567760 si daca ma sunati cu siguranta ma uit in frigider.
Va doresc succes!
amaliaro spune:
Buna fete dragi
KITApoti sa fi mai explicita ca eu nu am inteles nimik
amalia tsakoniati
alina_alba spune:
Salutare fetelor! Nu stiu cum e la voi, dar aici e dezastru cu caldura. Cateodata simt ca nu mai pot....
Amalia, din cate am inteles eu, Kitta, a facut fiv cu donate, a bagat 2 embrioni, care nu s-au prins, mai are unul congelat. Dar, intre timp, a infiat doi baietei, unul de 2 luni si unul de 1 an si 3 luni. Si mai zice ca mai are medicamente de donat. Sper ca nu inteleg eu gresit.
Fetelor cu embrionasii la burtica, abia astept sa faceti beta! va tin pumnii.