FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 26
Raspunsuri - Pagina 15
amaliaro spune:
fete dragi am trait azi cu intensitate cea ce sa intimplat cineva zicea pe aici ca o sa ne gravidim de mina eu si Miracol deci chiar sa intimplat sa o tin de mina am vezut bebei 3 frumusei de blasto unul era mai micut dar toti frumusei si mami lor sa topit de dragul lor cind ia vazut eu ce sa mai zic dar a trebuit sa ma tin tare ca doar aveam de incurajat noua mamica care plingea cu mine de minuta de emoti ...dupa ce a luat pui la marsupiu asistenta mi a dat un scaun sa stau linga ea pina trec cele 30 minute ...si eu vad pe embriolog cind duce pe ceilalti copii la ghiata 4 la numar si normal ce auzeam si eu in greaca ii spuneam si ei si ea pisicuta de ea ce imi zice zici ca esti BABA CIRCOTASA da are noroc ca are nepotei la marsupiu ce sa ii fac asa ca care este urmatoarea matusica este aici cu voi
amalia tsakoniati
amaliaro spune:
Irilac matusica pe amindoi si pe tine si pe nepotel
Sunt inca aeriana Miracol doarme iuby la fel si eu bintui manic tot ce gasesc ba fructe ba dulciuri
amalia tsakoniati
miracol11 spune:
buna fetelor...primul salut in formula de 4!!!
stiu ca ma credeti nebuna,dar asa am simtit sa fac cand mi-a dat dr variantile!eu simt ca vor fi 2 dar ce o vrea DD eu ii astept pe toti 3 matusica circotasa a uitat sa precizeze de ce am botezato asa ...stateam pe masa de relaxare si in stinga mea ce vad?!o domnita dichisita cu halat si bonetica cu miinele la sold ba la piept care cerceta tot ca babutele alea de la trara care nu le scapa nimik deci acum ma intelegeti nu?
Va multumesc tuturor pentru gindurile bune si astept cu nerabdare ca prin 13 august sa va dau o veste buna
Rodica bun endmetru mult succes si sa ai o recolta buna
Tusferi la fel mult succes si sa fie lipiciosi
la toata lumeab
Astept un "miracol" curand...
criena spune:
Bravo Miracol, sa fie cu muuuuult lipici. Ce bine ca matusica a fost langa tine si la cat de "zgubilitica" este , sigur te-a incurajat tot timpul. Care e treaba cu ananasul, rodia, migdalele ?
Cand va aud vorbind,parca imi vine sa plec acum la Brno, sa nu mai astept pana de Sf Marie...
Tinem pumnii pt Rodica si Tusferi. Aveti grija una de alta pe acolo!!
Celelalte fete gravi , sunteti bine ?
miracol11 spune:
Crienamultumesc de incurajari esti o scumpa...migdalele crude sunt bune pt endo ...sunt seminte ce contin ulei mult si ajuta endo sa se faca baban, de ananas mi-a zis matusica ca e f bun si rodia la fel...asa ca eu zic ca rau nu iti fac sa incerci si tu o cura cu ele...spor la treaba
tusferi spune:
Wow Miracol, ce tare esti cu 3 "embrionaki"! Sa fie nu noroc si sa iasa niste "bebelaki" frumosi si sanatosi... :-)
Rodica, draga mea, nu-ti mai face probleme, chiar nu a fost mare lucru. Ma bucur ca am putut fi de ajutor si sa dea DD sa fie cu noroc. Ne vedem diseara!
Noi suntem in ziua a 3a si avem 4 de 8 celule si 3 de 7.
Sambata e marea intalnire.
Nu-mi vine inca sa cred ca mi-a venit si mie randul si ca va scriu din Brno sa va dau vesti. Parca este vorba de altcineva, nu de mine...
Va pup si va multumesc pt incurajari!
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
miracol11 spune:
tusferi, felicitari pentru bebeii ce se pregatesc sa vina la mami in burtica!o sa ma gandesc la voi sambata ca totul sa decurga bine si sa ai bebei lipiciosi...
acuma vorbesc, ca la mine a trecut si am avut-o pe matusica langa mine si impreuna am reusit sa invingem emotiile....e un sentiment UNIC cand tii arata la calculator prin microscop, unul din juniorii mei, cel mai mare de altfel, era asa de jucaus ca nu statea sa-l vada mami si matusica,e sprinten ca tati lui
rodica.marin ma bucur ca te-ai intalnit cu tusferi, mai puteti schimba o vorba, o parere, un sfat...e altfel cand vorbesti cu cineva care iti impartaseste suferinta si te intelege!!
va pupacesc pe toate
fumi spune:
Tusferi, Rodica, tinem pumnii sa fie cu noroc!!!!
sa veniti acasa cu bebeii la purtator
pup toate fetele!
asia spune:
Va tin pumnii fetelor!! Eu luni masor endometrul sa vedem daca trebuie marita doza pt luna viitoare(transfer de embrioni donati intre 3-5 septembrie la Unica).
O zii buna!!!