FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 26
Raspunsuri - Pagina 14
miracol11 spune:
Buna fetelor !
Va multumesc pentru urari si voi sa fiti sanatoase iubite si cu vise inplinite
Miracol are emotii bea suculet de rodi si papa migdale draga de ea mai are putin si ia puiuti in burtica DD sa o ajute si sa fie bebici lipiciosi am si eu niste emoti pt ea ....dar mstiu ca totul va vi bine fetelor daca ne trimiteti cite un gind bun ar fi super
tusferi si rodica bafta si Doamne Ajuta
burtici si mamici
Astept un "miracol" curand...
va scris matusica dupa contul lui miracol ca azi o las pe ea sa stea cu voi sa va dea detali
gabriela_tutuianu spune:
felicitari si doamnea juta pentru fetele care urmeaza . asteptam ' miracolul ' sa se intample la toate .
fumi spune:
salutare,
un gand bun si de la mine pentru Miracol; Tusferi; Rodica. Sa va dea DD bebelusi lipiciosi.
miracol11 spune:
Ei fete dragi acum am ajuns acasa si Miracol este mamica de 3 embrionasi totul a decurs perfect si am fost cu ea inauntru am tinut o de minuta
va pupa matusica
Astept un "miracol" curand...
alina_alba spune:
Miracol, sa fie cu bafta maxima
Si, indraznesc sa iti spun ca mare curaj ai avut sa pui 3 embrioni. Te-ar coafa rolul de mamica de tripleti? Eu iti tin pumnii sa fie exact cati vrei tu sa fie si, mai ales, sa fie totul in regula pana la capat.
rodica.marin spune:
Miracol felicitari si doamne ajuta sa fie bine pana la capat.
Noi am fost la clinica, iar Tusferi a fost cu noi, nu stiu cum sa ii multumesc pentru gestul ei, a insemnat foarte mult pentru noi - a fost o surpriza extraordinara.
Endometrul a fost de 9,1 mm. Embriotransferul va fi pe 7 august.
Va pup pe toate.
Miracol, drum bun si numai bine.
irilac31 spune:
Iubitele mele sunt prinsa rau de tot si nu am putut sa va scriu, dar va port tot timpul in gandurile mele
Amalia...cu intarziere .... La multi ani, sa fii sanatoasa, voioasa, sa ai parte de tot ce e mai bun, si la anul de ziua ta sa sarbatoriti in formula marita
Miracol, felicitari pt puiuti....cum de ai transferat 3 , nu ziceai de max 2? Oricum sunt niste grasani, sa fie lipiciosi si urmatoarele 9 luni sa fie magice pt tine . drum bun maine spre casa.
Apropo....mi-ati facut o pofta cu tortul ala...moamaaaa
Ivisor, felicitari iubita, iti doresc o sarcina usoara si fara probleme. Vezi ce faci cu progesteronul tine-l apropae .. Astept cu nerabdare prima eco
Va pup pe toate
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
20+