FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 26
Raspunsuri - Pagina 13
miracol11 spune:
nu inca miine la 10:30 avem marea intilnire 6 ebrio de 12 cel 1 de 8 celule
Astept un "miracol" curand...
rodica.marin spune:
Ivisor felicitari si doamne ajuta. Vestea asta minunata parca m-a scos din starea de tristete in care cazusem.
Am ajuns, ne-am cazat si am intrat repede sa va dau de stire si aflu minunata veste.
Drumul m-a cam obosit. Maine mergem la clinica.
Cu Tusferi nu ne-am intalnit inca.
Va pup!
criena spune:
IVI felicitari, sa dea DD sa fie la fel de frumos pana la capat.
Amalia , sa traiesti , sa infloresti si sa va chefuiti , bere] dar lui Miracol da-i apa !!
Multumesc mult,mult fetelor care mi-au raspuns si astfel m-am lamurit cat de cat. Urmeaza sa scriu la clinica pt a ma asigura ca nu s-a strecurat vreo greseala in plan.
Tusferi si Rodica va tinem pumnii si tineti-ne la curent cu evenimentele. Daca aveti timp sa ne spuneti cum este cazarea ,supermarket-uri in apropiere si alte d'astea ...
miracol11 spune:
seara buna fete dragi....nu e corect ..n-am picat bine aici....matusica noastra se petrece cu sangria si bere...si eu cu ananas si apa...nu e corect!!!
rodica.marin de ce esti suparata?nu e voie, sunteti pe linie dreapta si trebuie gandire pozitiva!!
va pup o seara buna!
Astept un "miracol" curand...
cocolino2010 spune:
ivisor felicitari!
sa ai 9 luni de vis, copilasi sanatosi si frumosi.
rodica si miracol mult curaj si noroc la bebici
aristica spune:
ivi felicitari pentru beta!
coco felicitari pentru baietel!
matusico La multi ani!
miracol sa te gravidesti bine de tot maine, ca sa aiba ce boteza matusica anul viitor :)
smaikule dementiala poza de la avatar
iri ai mare grija de pui
alina, bichi flori speciale pentru doamne speciale
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
alina_alba spune:
Ari, un big big hug, ca esti de-a mea, cu planuri de casa noua, cu animale claie peste gramada si, in viitor cu minim un copil blond la bord. Hai sa traim cu toate si sa ne inmultim ca Fat Frumos din poveste
aristica spune:
Frumos graiesti!
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
tusferi spune:
Ivisor, felicitari! Iti doresc 9 luni minunate!
Amalia, La multi ani si sa iti dea DD sanatate si copii sanatosi!
Miracol, eu sambata am ET-ul. Iti tin pumnii maine! Sa fie cu noroc!
Rodica, ne vedem maine
Tuturor fetelor pupici multi!
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11