FIV in Ungaria 167

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pety1981 spune:

jaguar nu stiu ce sa iti spun pentru ca nu te ajuta cu nimic niste cuvinte insa iti doresc sa treci peste nenorocirea asta cat mai repede si cat mai bine.si eu am trecut prin asta si te inteleg perfect...curaj fetita !intr-o zi DD o sa se uite si la noi

sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani
urmeaza FIV in toamna
mutantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

neata fetelor !

mona super tare ! hai la mare ! uita ca si rimeaza ....vai ce poezii stiu sa fac . foarte bine un concediu va va prinde bine...sunt perfect convinsa ..eu am pus tremometrul in dulap , testele de ovulatie in dulap si FIV-ul ...alata data ! acum astept sa plecam la mare ....abia astept sa aud valurile marii...si piescaruii , am ales o locatie din Bulagaria la Sunny Beach mai retrasa ca sa nu fie aglomeratie pe langa noi ...vreau sa ma relaxez ...

sa stiti ca preturile sunt pe acolo...am luat All inclusive cu 55 euro/zi pentru ambii si hotelul veificat de varul meu...a fost acolo si a zis ca e super OK si papa bun...nu mi-i s-a parut cump de loc sa stai cu 300 euro 6 nopti si papa ...la noi la mamaia ieseam mai scump.

imi solitaire ei mama ta de fata ! asa se munceste in ziua de azi

floryma
madalina sa te refaci repede..

amina tu pe unde mai umblii ? , raisa,ioana cum spune si mona ce tratament faci ?

restul fetelor

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

jaguar nu pot sa nu ma gandesc la tine

sper ca te-ai mai linistit si tu si sotul...ieri eram interzisa , nu vroiam sa cred cata nedrepate este in viata asta , femei care avorteaza pe banda...si altele care stau cu sufletul la gura sa se intanmple minunea...., e tare nedereapta soarta...

Domnul sa-ti dea putere !

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raissa_L spune:

jaguar,orice am spune,stiu ca nu ajuta la alinarea suferintei care o simti in momentele acestea.Nu mi-a venit sa cred cand am citit...Imi pare nespus de rau...Cuvitele,in astfel de momente,ca intotdeauna,sunt de prisos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

jaguar....nu pot decat sa fiu langa tine cu sufletul . Eu una am incetat sa zic de ce altele si eu, nu...de ce ptr unele persoane este usor si ptr alti nu...in momente din astea singurul lucru la care ma gandesc este ca de ce dupa atatia ani de lupta si speranta si deziluzie atunci cand ruga ne-a fost ascultata si ne-a fost dat sa traim fericirea maxima ptr noi totul se spulbera intr-o clipa...

Alexa....crede in tine si in luptatorul tau, esti gravida acum, gandeste si poartate ca atare si nu se stie niciodata ce ti-a fost scris..

fetelor eu ma simt cumplit dupa asemenea veste...
toate cele bune

FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012

PAI 675 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Salutari!
Am zis zilele trecute ca voi face teste de secretii si Papa. Bun. Le-am facut si ieri aveam deja toate rezultatele pe site. Am facut testul Papa la Medcenter, in mediu umed. Test care se pare ca e mai relevant. Cand am vazut urmatoarele randuri: " Organisme:Trichomonas vaginalis .., Candida .., Cocobacili.., Virus herpes simplex.., Altele.., III. - Carcinom cu celule scuamoase.." am crezut ca pica cerul pe mine. Am inceput sa plang si ii ziceam sotului: adio FIV!!! Adio viata! Oare in ce stadiu sunt? El saracu' tot incerca sa ma linisteasca si ca trebuie sa repet analiza, ca nu se poate, ca nu am avut nici un simptom, ca anul trecut a fost bine. La un moment dat mi s-a facut rau, de cate ganduri negre imi treceau prin fata ochilor. Si tot asa, in lacrimi am inceput sa butonez, sa caut si sa dau peste raspunsuri asemanatoare. Si-mi zic: Hai sa le pun si eu o intrebare despre rezultat pe forumul lor. Mi-au raspuns foarte repede si m-au inseninat de-a dreptul. Intr-adevar concluziile care erau scrise mai jos, mentionau ca totul este normal. De fapt, la fiecare punct erau trecute toate verificarile facute de ei. Numai ca nu stiu din ce motiv, unde trebuia sa fie trecut NU, erau trecute .., iar unde trebuia sa fie DA, era trecut un simbol. Si eu cand am inceput sa le citesc, doasca in doasca, am zis ca am dobandit tot ce se poate descoperi la un test Papa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Olimp - Mi-e dor de sunetul valurilor, mi-e dor de pescarusi, mi-e dor de mare!!! Deja am inceput sa caut oferte pentru inceputul lui septembrie, ca atunci e el in concediu si sper sa reusim sa evadam cateva zile la mare. Am fost si in alte parti, dar noi nu putem compara marea cu stranduri cu apa sarata, termala, sau cum or fi ele, cu alte zone turistice. Degeaba, marea e mare si nu se poate sa nu fii indragostit de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DaniellaSM spune:

Buna Fetele,

Jaguar ,ma uitam mai alataieri si am vazut 9+ ,si ma gandeam incet incet o sa treaca si ne da i vestea minunata, ce pot eu sa mai spun doar ca iti doresc putere multa , si va doresc sa treceti peste nenorocirea asta cit mai repede, DE CE DOAMNE???? tot ma gandesc oare cu ce am gresit ca suntem puse la asa grea incercare.

5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) , urmeaza deep tests.
Vine soarele si pe strada mea , adevarat intr-o zi!

Mergi la inceput

Mona19, acu s citiva ani daca cineva imi spunea ca eu o sa ma lupt atita cu kg ca sa nu arat ca o treime din englezoaice ,a si fi zis ca nu e intreg la cap ..O fii si in aer ceva , dar musai taiat dulciurile de pe lista cu totul , ca alea sunt problema mea .

Mergi la inceput

Imi , solitaire ??? eu maine am sa joc si am sa stau pe internet oleaca, ca la mine motanul e liber maine asa ca mai il vad citeva ore si pe urma bye bye pana luni!!
Apropo acu nu demult ai facut curatenie mare, zici ca esti ca la fashion pe sezoane primavara-vara & toamna iarna.
eu am de curatat geamurile si de calcat pt drum , as scos toate hainele din sifonier ,zici ca oi si avea timp sa le port pe toate acasa.

O dupa amiaza placuta va doresc si spor la curatenie!!

Mergi la inceput