FIV in Ungaria 167

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Jaguar, imi pare fff rau. Ai primit si vreo explicatie, ce s-o fi intamplat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

mona

si mie acum 5 ani mi-a iesit testul pap III si m-am panicat rau de tot , am repetat analiza de doaua ori si a iesit bine

daniella

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

si cum pentru orice exista o explicatie , iar explicatia ca e mai bine mai devreme pentru ca e tratabil , nu trebuie sa te panichezi . bine ca era doar citit aiurea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Olimp - Da, mai demult stiu ca era PAP I, II sau III. Dar acum, la Medcenter, un rezultat apare cam asa:
SISTEM BETHESDA 2001 /FROTIU CONVENTIONAL ¨
, CITOLOGIE IN MEDIU UMED ¢
Satisf#259;c#259;tor pentru evaluare ¢
celule endocervicale prezente ¢
; absente ¨
Nesatisf#259;c#259;tor pentru evaluare "
I. Negativ pentru o leziune intraepitelial#259; sau malign#259; ¢
Organisme:
Trichomonas vaginalis ¨
, Candida ¨
, Cocobacili ¨
, Virus herpes simplex ¨
, Altele
Alte modific#259;ri nonneoplazice: Modific#259;ri celulare reactive asociate cu: inflamatia ¨
,DIU ¨
, Iradiere/chimioterapie ¨
, Celule glandulare post histerectomie ¨
, Atrofie ¨
II. Altele: Celule endometriale la femei peste 40 ani ¨
III. Anomalii ale celulelor epiteliale ¨
Cel. scuamoase :
- C elule S cuamoase A tipice de S emnificatie N edeterminat#259; - ASC-US:¨
- C elule S cuamoase A tipice care nu pot exclude o leziune intraepitelial#259; de grad înalt - ASC-H: ¨
- L eziune I ntraepitelial#259; S cuamoas#259; de G rad S c#259;zut - LGSIL: ¨
- cu atipii HPV ¨
- L eziune I ntraepitelial#259; S cuamoas#259; de G rad Î nalt - HGSIL: ¨
- cu suspiciune de invazie ¨
- Carcinom cu celule scuamoase ¨
Cel. glandulare:
- C el. G landulare A tipice( AGC ) endocervicale ¨ ,endometriale ¨
,glandulare f#259;r#259; alt#259; specificatie( AGCNOS) ¨
- C el. G landulare A tipice în favoarea unei neoplazii - endocervicale ¨ , glandulare ¨
- Adenocarcinomul endocervical in situ ( AIS ) ¨
- Adenocarcinomul endocervical ¨ , endometrial ¨ ,extrauterin¨ ,f#259;r#259; alt#259; specificatie ¨
IV. Alte neoplasme ¨
V. Recomand#259;ri : .
O nou#259; prelevare ¢
,De urm#259;rit evolutia:citologic ¨
,colposcopic ¨
,biopsie urgent#259; ¨
,examen bacteriologic ¨
Descriere citologic#259; : Usor fond inflamator. Celularitate de aspect normal.Flora microbiana polimorfa.
Concluzie : Frotiu de aspect normal."
Eu am luat de bune toate insiruirile, puse de ei. Abia mai tarziu, dupa raspunsul doamnei doctor, mi-am dat seama ca nu am citit bici sfarsitul, de panicata ce am fost. De fapt punctuletele acelea semnifica NU, iar simbolul DA.

Mergi la inceput

oau mona ce interpretatre complexa , intradevar nu am mai vazut asa ceva , important este ca esti bine !

fetelor bebelasul meu de azi papa si whiskas mancare umeda pentru bebelusi , inca nu o papa ca atare dar o dau prin blender si o amestec cu laptic si ...papa din biberon de numai , am cumparat o tetina noua la care i-am facut un orificiu mare sa poata sa treaca si pasta cremoasa...e un scump

va pup pe toate

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

fetele mele dragi va multumesc din suflet ca imi sunteti alaturi..
va multumesc pentru mesajele trimise, pentru emailuri si pentru umarul oferit pe care pot plange,,,
Inca nu realizez ce m-i se intampla, sunt in transa si astept sa treaca visul si cosmarul...
Simptomele de sarcina inca persista ,,,iar eu.. paradoxal, ma rog sa sangerez si sa elimin tot...
imi plang copilasul nenascut si care nu vrea sa paraseasca corpul meu
sarcina e oprita de 2sapt si 4z, nu am sangerat deloc...
Dr a spus ca sunt slabe sanse sa se elimine, ptr ca sacul e fixat ff bine si a crescut pana la varsta sarcinei cat trebuia sa fie acum..
Am oprit toata medicatia si sper, ma rog si sper....
Iar daca nu se intampla nimic intr-o sapt o sa merg la spital,,,sper macar sa se faca toata treaba asta cu anestezie generala usoara,,ca altfel nu rezist..
Dr nu mi-a spus cauzele, a zis ca cea mai intalnita este anomalia geetica a embrionului...
Iar eu, mereu m-am rugat ptr un copilas sanatos,,poate ca si asta este un raspuns,cine stie..
eu nu cred ca rezistam psihic ca dupa chinul de 10-12 ani de asteptari sa am un copil cu probleme..nu nu ar fi prea mult,,,

va poopic si va multumesc tare mult pentru sustinere, conteaza enorm enorm

LE; poate ca bat campii acum,, dar m-i se pare ca treceam cumva mai usor peste un beta negativ,, decat sa m-i se ia minunea daruita.. c'est la vie..

Mergi la inceput

jaguar

oh jaguar ma vad pe mine si in cazul meu sarcina foarte bine prinsa...nu s-a eliminat nicicum , starile de sarcina presistau pentru ca sacul isi facea treaba ...eu nu am scapat pana la urma de chiuretaj , am plans toata interventia , si eu am avut parte de anestezie oarecum generala in vena si apoi cea locala nu am simtit durere fizica in schimb cea sufleteasca m-a sfasiat ...si acum din cand in cand ma mai incearca.

toata lumea isi doreste bebei sanatosi , e normal

multa putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Jaguar - Iti doresc multa, multa putere sa treci peste momentul asta nenorocit. Poate rugaciunile tale vor fi ascultate, si intr-o zi vei reusi sa ai bebe sanatos.
Daniela SM - La fel si eu. Daca cineva imi spunea acum cativa ani ca ma voi ingrasa, i-as fi zis ca nu stie ce vorbeste. Eram inalta si slaba, de-mi zicea maica-mea pe vremuri ca-s pui de aprozar, adica pui din ala jigarit, cu putina carnita pe el. Imi prindea cu un pic de ata fusta de pionier de camasa, sa nu pice de pe mine. Al meu imi zicea la inceput: trestioara, lujeras. Acu ce sa zic. Am devenit grasutica, la 1.70 m cu 70 kg. Acu vad ca sunt la 68 kg. Dar vreau sa ajung la 63-65 kg!!! De cand am dobandit si hipotiroidismul asta subclinic, slabesc foarte greu. Simt ca si de nu mananc mai nimic intr-o zi, eu tot nu slabesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

jaguarul meu drag ... nici nu stii cat de rau imi pare ... am trait alaturi de tine marea bucurie ... iar acum sufar alaturi de tine Ma rog sa-ti dea Dumnezeu puterea sa treci peste acest necaz, sa o iei de la capat ... si sa te aud cat de repede ca vii cu vestea cea buna! Important e ca se poate, ai reusit sa ramai gravi ... data viitoare trebuie sa fie bine pana la capat! Te pup

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
FIV4, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna dimineata...e weeeeeekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daiella...asa e...eu fac curatenie mare de 3 ori pe an: de PASTI, de CRACIUN si o data vara,prin august...in rest,curetenie mica,saptamanala...dar la asta mare misc tot ce se poate misca prin casa,spal usi,geamuri,covoare,cuverturi...TOT
Ieri am reusit sa termin si livingul...sa vedem ce urmeaza azi.

Va pup,sa aveti o zi frumoasa

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK

MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput