FIV in Ungaria 167

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Of,Jaguar!Imi pare tare rau!Acum trebuie sa fii tare pana in momentul in care vei reusi sa o iei de la capat!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

jaguar nu se poate , nu am cuvinte .....Doamne unde esti !

cuvintele sunt de prisos...., am ramas interzisa....nu stiu ce sa-ti spun decat sa-ti dea Domnul multa putere si sotului si sa treceti cu bine peste toate incercarile.

alexia imi pare rau...nu-ti pierde sparanta , asta incerc si eu ....

floryma sa-ti fie gura aurita !

restul fetelor

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Jaguar, de cand am citit nu imi vine sa cred. doar la asta ma gandesc. Mi se pare ca parca ieri ne anuntai de sarcina.
Stiu ca acum cuvintele nu ajuta, ma rog doar ca Dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste asta si sa va binecuvinteze cat mai curand cu un bebe

9+ Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Imi bag picioarele in ea de viata de cacao!!!!!! Scuze pentru limbaj, dar ma frustreaza la maxim vestea lui Jaguar.

Jaguar, imi pare teribil, nespus de rau. Stiu cum e sa iti faci sperante, vise, sa te duci cu emotii la eco si sa iti spuna si bietul medic, asa cum poate si el, ca e SOE. Nu stiu cum sa te alin, ce sa iti spun. Plangi pana nu mai poti, pe urma veti vedea ce decizii luati. Te imbratisez tare de tot, te pup si sunt alaturi de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Jaguar - Of! De ce? De ce pentru unii e atat de simplu? De ce pentru unii e atat de complicat? Cand ma gandesc ca altele fac n avorturi sau isi pun sterilet sau iau in continuu contraceptive, ca nu mai vreau sa faca copii sau pur si simplu il fac in luna care vor ele. Imi vine sa strig: De ce??? Sunt alaturi de voi si o .
madalina gh - Imi pare nespus de rau pentru cele intamplate. Sunt alaturi . Dupa ce o sa-ti mai revii un pic din lovitura dureroasa a unui FIV esuat, poate ca o sa ne scrii niste detalii despre cauze pentru care ati ales FIV, tratament utilizat in FIV, tratament complementar FIV (ex. vitamine, s.a.)

Mergi la inceput

Daniela SM - E chiar extraordinar! 6,700 kg!!! Eu am zis ca am slabit 2 kg, dar zilnic ma urc pe cantar si in afara de alea 2 kg date jos, el nu si nu. Nu vrea nicicum sa-mi arate mai putin. Am impresia ca desi am trecut pe vegetale, eu cred ca ma ingras si cu aer.
Olimp - Da. Mai da-le incolo de termometre si teste de ovulatie si ganduri FIV. Ca vorba sotiorului: Noi nu avem alt ideal, decat FIV? Noi nu facem nimic altceva, decat FIV? Stii ce mi-a propus astazi? Ori in ce criza financiara suntem, musai sa mergem macar 5 zile la mare. A zis ca el nu mai poate, ca e foarte stresat si ca doar marea il va linisti. Nu v-am scris ca saptamana trecuta am avut amandoi niste discutii contradictorii puternice: el cu maica-sa, eu cu taica-meu, discutii dupa care am ajuns la o concluzie reala si foarte banala: Fiecare cu aia a sa. Sa scuzati de expresie. Intr-adevar n-am vazut marea de 4 ani si sincer si mie mi-e dor de ea.
Va pe toate si noapte buna!!!

Mergi la inceput

Ioana 55 - Ce tratament iei pentru mutatii? Sarcina usoara in continuare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mari spune:

Jaguar nu am cuvinte sa-ti spun cat de rau imi pare ,la fel si pt madalina gh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

jaguar sincere pareri de rau .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

'Neazta fetelor!

Sunt prin zona...nu s-a intors seful...abia pe luni...asa ca joc solitair la greu si de azi mai si lucrez ceva daca tot s-a racorit putin.Acasa m-am apucat de curatenia mare de vara, asa ca sunt rupta.

Jaguar...ma ramas socata,blocata...sunt suparata si nervoasa pe viata asta atat de nedreapta...Cuvintele sunt de prisos,sunt alaturi de tine cu gandul si cu sufletul

Pusiali tutoror fetelor!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK

MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput