FIV in Ungaria 167

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Daniella dadaaa subscriu si eu ptr coasta, e superbbbb!!!!!
Nu se compara Parisul cu ce se poate vedea pe coasta,, am fost in ambele locuri de multe ori, dar pe costa as merge si azi si maine si poimaine

Verific prima pagina si vad ca Madalina si Alexia au fost pe la unguri in contzed,, Fetele haideti cu vesti buneeee! va tin pumnii!

Tot acolo vad ca Bogdanel e nascut pe 16, m-am grabit eu cu felicitarile dar de 2 ori nu strica,nu?

10+
Am primit o minune! Multumim Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Salutari!
Felicitari tuturor proaspetelor mamici!!! Soroc 80, Ioana 3110, Brigit si daca am omis pe cineva,
Sarcina usoara in continuare - Jaguar, Ioana 55
Daniella - Cum mai stai cu cantarul? Ai reusit sa ajungi la greutatea visata? Eu mi-am propus sa trec numai pe legume si fructe. Am reusit sa dau 2 kg jos deja!!! La ce caldura e afara, ieri n-am mancat decat pepene verde, un picut de halva plus apa, sirop si suc. Altceva nimic. Azi, aproape la fel. Si cred ca o sa continui o perioada tot asa cu: multe salate de rosii, castraveti si ardei, pepene verde sau galben, plus multe alte fructe.
Pety1981 - Multa bafta!!! Sa nu ne uiti!
Olimp - Indiferent ce destinatie veti alege pentru concediul vostru, va doresc sa veniti cu multe realizari si impliniri!!! Apropo, ce-ti mai face puiutul de pisica? Ai mei deja ies afara din garaj, se joaca in iarba si sunt tare, tare dragalasi.
Imi - Da, da. Cand sefii pleaca de acasa, voi vreti sa jucati pe masa, nu? Si la noi, la firma unde am lucrat, era adevarat chiul cand pleca sefu pe teren. Si pleca foarte des ca era o firma de consultanta si proiectare. Da, cand aveam de terminat lucrari, urma un adevarat sir de nopti nedormite .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Despre mine, nu va zic mai nimic. Doar ca i-am scris duminica un mail maestrului PK. Mi-a raspuns foarte rapid si scurt, ca e in concediu si sa revin cu mail-ul in data de 15 August cand revine la lucru. Eu am cerut in mail, cam tot ce mi-a recomandat dr. gine la ultimul consult. Adica: AMH, histero pentru eliminare polip si evaluare trompe. Nu stiu daca voi reusi sa prind toate procedurile in luna asta, ca voi fi cam la limita, deoarece azi e a 2 a zi de CM. Depinde de ce imi va propune, de programul sau, s.a. Deci de maine intr-o saptamana o sa-i rescriu si o sa vad.
Va pe toate si numai bine!!!
Apropo - sunt trecuta cu FIV pe luna august - septembrie, dar se pare ca va fi amanat. Abia dupa histero si AMH, o sa hotaram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DaniellaSM spune:

Fetelor va aduc un evantai!

Mona19, exact azi dimi m am cantarit si am slabit de la dieta si pana azi 6.700Kg, de maine iar trec la dieta drastica ca mai am de slabit macar 3-4 kg sa ma simt bine cit de cit.

Imi,vai ce bine te inteleg , eu vineri o sa am o zi faina , sefu e liber ,ye he ce ma bucur!! daca ar stii ca imi face mai fericit weekendul!!

Va doresc o seara racoroasa !!

5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) , urmeaza deep tests.
Vine soarele si pe strada mea , adevarat intr-o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_gh spune:

Buna fetelor,
Imi cer scuze ca nu v-am tinut la curent cu evolutia FIV-ului dar dupa cum banuiti este ratat. Iar nu am ajuns la ET. Din 3 ovule s-a recoltat unul care nu s-a fecundat. Asta este, mai incercam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna fetelor !

madalina imi pare nespus de rau ... , e greu nu imi gasesc cuvintele , iti doresc multa putere ...

mona imi abia astept concediul......deja visez...sa speram ca va fi cu rod , nu imi fac sperante , am lasat-o mai moale cu facutul de pitici , nici teste de ovulatie nu am mai facut , vreau sa ma deconectez...ce o fi o fi , las armele jos si scot pipa pacii !

pisoiasul este un scump , creste , luni facem 4 saptamani , papa asa de bine are pofta de mancare , a inceput sa vada mai bine , inca ochisorii ii sunt albastrii , deja incearca sa faca pasi mai rapizi e ca un batranel cu baston....
ma recunoaste dupa vorba si miros cand merg la el si-l iau in brate toarce si se bucura.

daniella super cool ! 6700 gr supet tare ! , eu m-am lasat pe tanjeala , am intrerupt se pare ca toate proiectele

va pup pe toate

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia76 spune:

Nici la mine procedura nu a decurs asa cum ma asteptam. Am facut hiperstimulare (dupa doar 4 zile de tratament aveam estradiolul 6000), doctorul a oprit tratamentul, am facut punctia pt ca estradiolul a coborat intr-un final, insa am avut doar un embrion transferat (desi am avut 8 foliculi). Voi vedea saptamana viitoare rezultatul, dar sunt constienta ca sanse sunt doar daca vrea Dumnezeu.
In plus, dupa transfer am facut doua zile de perfuzii, caci ma durea f. tare burta.
Despre doctor ... numai de bine... cu adevarat profesionist. Acum pot face diferenta fata de FIV-ul de anul trecut din Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

fetele dragi!

madalina....of imi pare tare rau, stiu cum este si prin ce treci, prima mea experienta in ale fiv-ului a fost una asemanatoare...si desi ma pregatisem psihic de un eventual esec de neimplantare sau oprire din evolutie socul a fost mult prea mare in momentul in care ne-a spus ca din 7 oute 4 au fost goale si nici ca nu se fecundeaza si nici o lata explicatie nu am primit nici pana in ziua de azi.
Olimp... capitularea asta a ta o sa se lase cu un ai sa vezi ca planul sotului o sa aibe rezultate si profita din plin de un minunat concediu in compania lui...eu dupa unul caci de cand cu fiv-urile nu ne-am mai permis financiar si zile de CO sunt alocate ptr fiv...
daniela...felicitari ptr reusita kg in minus.
imi, mona, fetelor...va imbratisez cu drag si

FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012

PAI 675 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DaniellaSM spune:

Madalina_gh, nu am cuvinte sa ti spun ce rau imi pare ,dar cuvintele mele sunt de prisos , vreau sa fii optimista si sa mai incerci.

Alexia76 nu iti pierde speranta , fii pozitiva vreau sa cred ca va fii cu ochisori

Imi esti cuminte tare , s-a intors sefu?

Va multumesc de mesajele faine ,sper ca nu v am inebunit cu atata " cura de slabire"

Sa aveti o dupa amiaza placuta!!

5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) , urmeaza deep tests.
Vine soarele si pe strada mea , adevarat intr-o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

urasc ziua asta....chiar daca implineam niste ani de la casatorie,am primit cea mai urata veste...
sarcina mea s-a oprit la 8 sapt
am innebunit amandoi si plangem ca niste caini

fetele imi pare rau ptr nereusita....

10+
Am primit o minune! Multumim Doamne!

Mergi la inceput