FIV in Ungaria 167
Raspunsuri - Pagina 5
adriana_mari spune:
Buna seara fetelor
Jaguar ma bucur pt reusita ta sa dea Dzeu sa fie bine pana la capat
Felicitari mamicilor si la restul fetelor cu reusite iar celorlalte multa multa rabdare si incredere
Noi suntem ok suntem pe ultima suta de metri,marti intram in saptamana 36.
Pupici la toata lumea!
jaguar spune:
Salutare fetele
Adriana multumesc frumos si Doamne ajuta si mai departe!
woowww 36 de saptamani?gata maine poimaine vine buburuza pe lume!!
Nastere usoara si sa fiti sanatoase amandoua!
(vai ce repede a trecut timpullll,,apropo cum o sa nasti?poti opta pentru cezariana?aici nu se poate offf)
De Lori ce mai stii? O fi nascut oare?
Ioana a nascut prematur,,oare ce mai face ea si Ana?Ma rog ptr voi dragutele si sper ca sunteti bine amandoua! fiti tari!
Floryma nu lasam topicul sa "moara" suntem alaturi de voi!nu am uitat de unde am plecat! Sunt atatea clipe si trairi in aceasta perioada,, dar stiu ca nu face bine descrierea lor aici. Sunt absolut convinsa ca toate o sa treceti la mamici cat de curand!
va poopic si week linistit sa avem
10+
Am primit o minune! Multumim Doamne!
ImiMS spune:
Buna dimineata fetelor...o zi minunata si racoroasa va doresc!
DaniellaSM...nu am fost in Sharm, ci in Hurghada, mai precis la Makady Bay...Nu ai de ce sa-ti faci probleme, la resort nu sunt conflicte de nici un fel.Noi am fost anul trecut in mijlocul procesului lui Mubarak, dar nu am vazut nimic din ce se vehicula la TV.Eu m-as intoarce oricand in Egipt, fara nici o teama.
Jaguar...ma bucur ca ai ramas alaturi de noi! Din cate am citit eu pe la babutze, a nascut si Lori...sper sa nu ma insel!
Olimp....am fost si eu la Paris, e frumos, merita vazut...dar de departe e mai frumoasa Coasta de Azur...daca ai ocazia sa mergi in Franta, iti recomand mai degraba Coasta decat Parisul
Pupici tuturor!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
olimp spune:
buna fetelor !
mor de caldura ! simt ca ma sufoc
imi pana la urma s-s schimbat planul , nu mai mergem la noi la mare ci in Bulgaria...si de acolo la manastiri, e ok si asa.
am retinut Coasta de azur !nu am vazut-o decat noaptea de cateva ori din avion...
fetelor pe unde sunte-ti ? Mona cum a mai ramas cu HSG si histeroscopia ?
la toate
jaguarule sa creste-ti mari si sanatosi !
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
ImiMS spune:
'Neatza!
Azi ne asteapta o noua zi fierbinte...asa ca sa ne tinem bine
Eu declar una bucata sef plecat in concediu...deci e partyyyyyyyyyyyyyy...frecam menta la greu
Pusilai
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
olimp spune:
neata fetelor !
imi asa este ne astepta o zi de groaza si naduf !
vad ca o duci bine....seful in concediu.....
pupici la toate
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
jaguar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 neata jaguar, ce mi vad ochii, felicitari mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) colacei de inot pentru bebelusi |
hellou fetele
Mirela multumesc frumos!ce iti mai fac flacaii?ce mari v-ati facut
10+
jaguar spune:
Imi bravoo relax relax, stii tu vorba aia "nimeni nu iti face statuie"
Oare de Lori a noastra era vorba acolo?Atunci felicitari si asteptam sa intre si pe aici. Sa va traiasca puiul!
A fost la termen sau mai repede?(am observat in ultima vreme ca puiutii prin fiv vin mai repede pe lume..hm)
Adriana, sa ne dai vesti despre voi sa va facem galerie
Olimp vacanta frumoasa si "fructuoasa" la bulgari!
Restul fetelor pe unde umblati?
Ah uitam iar,, Tanno, ce mai face Bogdanel? s-au rezolvat problemutele de sanatate? Cred ca ati facut 1 anisor,sau urmeaza zilele astea.. La multi ani! Sa fiti sanatosi cu totii!
10+
DaniellaSM spune:
Buna Dimi ,
fetelor va doresc o zi racoroasa desi am vazut la stiri ce cald e acasa.
Imi, mersi, am sa astept poate gasesc ceva ieftin pe last minute, super fain unde ai fost am vazut pe internet.
Olimp, tre sa mergi pe Coasta de Azur de la San Remo pana la St Tropez e ceva de vis , tot drumul e pe coasta si privelistea e superba .
In weekendul care a trecut am fost prin centru la plimbare sa gustam aerul olimpic si bineinteles am vazut ca toate tarile au o casa a olimpicilor si toate sunt deschise pt public , credeti ca pt romani a fost deschisa??? NU NU NU!!, nici macar nu ne a deschis usa sa zica bai fraierilor aici e loc pt bastani ,D)))))!!
Ne am lecuit si ne am dus sa ne distram cu englezii si sa ne cumparam soveniruri englezesti ca romanii nu stiu sa si faca publicitate doar cu tiganii de la Marble Arch.
Gata cu supararea ,sa avem o saptamana faina si pupici multi la viitoarele mamici ,si la toate fetele .
5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) , urmeaza deep tests.
Vine soarele si pe strada mea , adevarat intr-o zi!