** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (85)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

la multi ani, Riana scumpa! mami krys,

la multi ani, Vlad! mami ludmila, cum merge afacerea? ce mai faceti?

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

La multi ani si de la noi!!!!!

Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si 36+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

La multi ani Riana si Vlad!

Oana, si Radu are hipermetropie, noua ne-a recomandat dr. sa nu-i facem ochelari inainte de varsta scolara pt. ca ochelarii nu corecteaza hipermetropia, care se poate corecta de la sine pana la varsta asta, iar problemele apar doar la vederea de aproape, la citit, scris.

Rody, deja e domnisoara Maria??? Incepe devreme cu grijile.

Si Stefi sta mai degraba in funduletul gol prin casa, eu o las, oricum nu pot sa ma pun cu ea cand vrea ceva. Umbla prin curte ca un puradel, desculta si in fundu gol.
Noi avem alta pb., nu vrea sa faca pishu in deplasare decat la olita. Ii e frica sa faca cand o tin eu deasupra wc-ului sau la iarba. Asa ca umblam cu olita dupa noi peste tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani, Riana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Riana, la multi ani!! Sa fi sanatoasa si iubita! Abia astept sa ne cunoastem

Vlad, la multi ani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

LA MULTI ANI, RIANA!

LA MULTI ANI, VLAD!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

la multi ani, Riana scumpa! mami krys,

la multi ani, Vlad! mami ludmila, cum merge afacerea? ce mai faceti?

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

La multi ani si din partea noastra !!!!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

La multi ani si de la noi!!!!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

La multi ani Riana!!! Sa fii sanatoasa si fericita mereu, blondina frumoasa! Sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume! Krys, mamica draga, felicitari pentru comoara ta, sa te bucuri de ea! si sa aveti parte de acomodare cat mai usoara si mai placuta in Constanta!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

La multi ani, Riana!!
Sa fii sanatoasa, sa cresti mare, voioasa si fericita!
Mami, te pupam si pe tine dulce, sa te bucuri de comorile tale!!

Eu timp nu mai am nici sa respir. Am niste zile la serviciu de-mi vine sa-mi iau campii.. Ma enerveaza ca am inceput sa aduc nervii si acasa si ma apasa prea tare..
Piticul e o idee mai calm, un mic turc veritabil, dar nu mai are atata agresivitate..
Am uitat sa va spun, de fapt constantencele stiu, am renuntat la suzi. Am inceput de vreo 3 saptamani, usor usor la taiat, dupa care am uitat suzeta la Calarasi. Cu siguranta suzeta a fost un motiv fff important in manifestarile lui, DAR, nu mai intreaba de 2 zile de ea si in crizele care au fost nu a urlat niciodata dupa suzi, dar na, ma gandesc ca o fi fost ca atunci cand m-am lasat de fumat, poate mult mai incarcat la el, ca deh.. a primit suzi din primele zile.

Imi pare rau sa vad cat de tare isi fac de cap virusurile.. uff, mama lor, nici vara nu e liniste din p asta dv..

Michelle, scot motatele de la naftalina, iti trimit o imbratisare calda si stiu ca va fi bine si va doresc o prima intalnire minunata!!

Iuliana, draga mea, putin mai este, dar sa mai treaca.. 3 saptamani?

Eu ma tem ca la al doilea copil voi fi stresata.. Eu la primul nu am fost deloc stresata, poate-mi iau 'revansa' next time.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Alina, trebuie sa imi fac si eu curaj sa o dezvat de "dudi". Sper sa ma tina nervii :))
Acum o sa incep, incet incet sa il intarc pe radu. Pe masura ce accepta mancarea, si oricum suge mai putin, il voi trece pe lp. Oricum e super dependent de mine, cum vede ca plec de langa el urla.
Sa vedem cum il invat sa adoarma singur, ca acum adoarme la san, si parca suzeta nu i-as da (ca daca incerc ca i-o scot marei, na..). Ma descurc eu cumva, daca nu ma descurcati voi :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Iuliana, draga mea, putin mai este, dar sa mai treaca.. 3 saptamani?

Eu ma tem ca la al doilea copil voi fi stresata.. Eu la primul nu am fost deloc stresata, poate-mi iau 'revansa' next time.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+

asa am speranta cu toate ca e tare greu...Mi s-au umflat mainile si picioarele si sunt dureroase...Ba chiar mi-au amortit 2 degete de la picioare....Naspa rau...Azi mi-a fost cam rau plus ca mi-a iesit la analize o infectie urinara......E..mult a fost, putin a ramas

Crede-ma ca la BB2 e mult mai usoara situatia pentru ca primul BB nu te lasa sa te gandesti prea mult la junghiul din burtica, la cum se mai intinde un ligament....Eu chiar nu realizez cum am ajuns deja in saptamana 37 ....Ramo deja e bebe in brate...Michelle va tine bebelina in brate peste 2 zile....Eram asa de relaxata cand vedeam ca ele mai au...Dar de cand a nascut Ramo...sunt ca si nascuta

Dar tu da-i bataie cu BB2 si da-ne vestea buna cu ochisori ca te linistim noi daca vei fi stresata

PS Felicitari pentru ca ai eliminat suzi.... Probabil ca si la ei se manifesta dependenta de suzi sau alte chestii prin diverse manifestari nervoase pe care noi le percepem ca pe niste crize ale varstei...Pana la urma si ei sunt omuleti si isi arata frustrarea ca doar si noi daca suntem la dieta si vrem o prajitura mare si buna ...nu putem fi doar un zambet si o bucurie
Sper sa ai zile mai linistite la servici

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
36+ Mara Andreea

Mergi la inceput