** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (85)
Raspunsuri - Pagina 9
crispro spune:
Vai figura ii copilul asta cu somnul. Io mereu am zis cand era mai mic si statea treaz noaptea, ca el statea treaz de draga ce ii e viata, nu vrea sa isi iroseasca timpul dormind. Acum s-a prins de toate schemele mele de a-l culca. Azi la amiaza l-am luat in brate, sa il potolesc, si-a lasat capul pe mine, si repede a inchis ochii. Dar ii e ciuda ca ii e somn. Si dintr-o data a zis nu vreau, nu place dorm.Vreau jos! No, si s-a zbatut sa il dau jos. Ii explic ca e ora de nani, ne punem in pat. Sta cuminte, ii cant, povestim, dintr-o data iar - nu place dorm, vreau jos... acum seara la fel a facut. El chiar nu vrea sa doarma. Desi acum doarme bine, cam 10 ore noaptea, 2 ziua. Azi noapte a dormit 12 ore!!! Bine, ca de la 2 noaptea de cand s-a marait m-am pus si eu langa el. Nu ma sta treaz, decat rar, o noapte la 2 sapt. Adormitul e mai greoi acum, ca el s-ar tot distra. Nu a fost niciodata genul de copil sa adoarma neasteptat, la masa, sau pe un scaun, sau in timpul jocului. Veci! E plin de viata, un pic nu sta in loc. De dimineata de cum casca ochii zice vreau joc, fac petrecere. Si isi aduce jucarii, patura, pune muzica, danseaza. alearga non stop. Am fost plecati 3 zile, am mancat tot pe rand la restaurant. Nu are stare nici cat sa studiem meniul. Ioi, a facut foamea zilele astea, ca nu are stare sa manance, decat daca e intr-un scaun de masa si nu are unde fugi. Si asa sta 5 minute. SI ma mir ca nu se ingrasa. Pai la cat e de activ...
Sa-l ajutam pe Alex
bamboletta spune:
Salutare mamici si delfinasi
La multi ani Riana printesa scumpa si frumoasa !
Crispo- e turbo Vladutz ...seamana cu Antonia nici ea nu sta deloc...parca o fugareste cineva non-stop
Nu mai pot de cald...atat am asteptat vara si acum as vrea racoare...avem AC dar cum il inchid in cateva minute iar e cald
Michele- ce putin mai este deja am pregatit
Noi tot cu cred ca nu o sa reusesc niciodata sa-l intarc pe David...pur si simplu e disperat dupa tzitzi...doar daca as pleca de acasa vreo sapt cred ca as reusi...dar unde sa fug
n buna delfinariu
baby78 spune:
Crispo- asa imi place cum povestesti de Vladutz... Imi amintesc cu mare drag cand ai venit la Constanta si il admirai pe Tudor cum alerga ca un bezmetic si ai spus ca vrei si tu sa il vezi asa pe Vlad...Ti-am spus atunci ca e mai bine cu un copil mai linistit pe care sa il poti supraveghea decat cu un tazmanian activ....Chiar imi vine sa rad cand ma gandesc la timidul Vlatuz care abea pasea si care nu flexa piciorusele ...si incerc sa mi-l imiaginez acum cum zbarnaie prin casa...prin curte si nu sta nici o secunda....
Important este ca e activ si sanatos
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
36+ Mara Andreea
crispro spune:
Neata fetele! haideti la o cafeluta/limonada!
Acum mi-am amintit ca si faptul ca i-a mers pielea de pe talpi si palme e cu siguranta efectul GMP, se regenera pielea. Am fost atunic cu el la derma si zicea ca ori e lipsa de ca, ori dermatita, ori alegie, ori viermisori, ori... bine ca i-am dat cu triderm si i-am dat claritine. Iar inainte , cand i-au aparut bubele mi-a dat dr xyzal... Of, mi-e ciuda ca i-am dat toate medicamentele pt tot felul si de fapt nici nu trebuia, ca el avea GMP... No, treaba consumata, nu stiu ce ma tot framant...
La noi e caaaaald. Cred ca mergem un pic in padure sa cautam mure, ca tare ii place lui V. Duminica placuta!
Sa-l ajutam pe Alex
racusor2010 spune:
bine v-am regasit
vin cu intarziere cam mare cu o sampanie (cu / fara alcool) si cu o felie de tort si o baclava
noi am fost plecati in turcia, in concediu, dupa lungi cautari pe net, pe nepusa masa marti ne-am hotarat, miercuri am platit, vineri am facut asigurarile si sambata cu noaptea-n cap (si nu pe degetele cum zice Andrei) am plecat in Turcia
a fost superb hotelul nou, ultra all inclusive (dar de care nu am abuzat, in primele zile din motiv de copil atomic noi ne plangeam intr-una de foame principala grija era sa manance copilul, mai mancam ce ramanea de la el si uitam de foame...si peste 2 ore chitaiam si cautam patiseria
andrei a mancat foarte bine, chestii care acasa nu prea ii dau ..sau nu ii dadeam, de acum sa ii bag in meniu mai des...a mancat multe fructe, multe legume, peste, brocoli, mazare, morcov (doar fierte asa), si in timp ce papa zicea legume legume a papat si cartofiori...in schimb nu a papat paste, prajituri...am plecat cu burtica , ne-am intors fara am experimentat si noi dormitul la masa, e prima oara cand imi adoarme in scaunelul de masa, dar dupa baile in mare era frant, si a adormit de 2 ori mestecand
bronzati nu suntem dimineata se trezea pe la 8, 8 jumate, pe la 9 ajungeam pe plaja, 80-90% stateam in apa sau la umbra sa se joace sau sa pape strugurei...si pe el l-am dat si cu factor de protectie 50, deci adio bronz in piscina nu am intrat deloc, doar in mare si atat....si seara cu greu il scoteam la 6 din camera (dormea cu valiza in gara) stateam pana la 8 pe plaja, in apa, dar soarele nu mai batea
eu am incercat sa stau intr-o dupa amiaza la piscina la soare, dar asa cald mi s-a parut ca am renuntat...asa ca atunci cand baietii mei inca dormeau, eu ma duceam si beam o cafeluta, mancam o prajiturica si citeam reviste, carti , asa de bine m-am simtit dar nu mai zic la nimeni ca am fost in Turcia, de nebronzati ce suntem
Andrei a fost foarte cuminte, de vreo 2 ori cred ca s-a lasat cu ceva plansete, dar in rest ne-am inteles bine, pe avion s-a purtat exemplar, desi era treaz micutul de la 4 jumate, si pe drumul cu autocarul pana la hotel, si la hotel...cand i se facea foame era mai marait, dar rezolvam cu niste strugurei luati la pachet sau cu pepene galben..dar nici nu l-am stresat, l-am lasat in voia lui, doar cand facea chestii periculoase sau necuvenite il luam de acolo, dar in rest, am fost dupa voia lui, asa ca ne-am intors relaxati
la masa striga cat putea de tare "nenea, adu strugurei, nenea adu strugurei sa pape puiul"
turuie intr-una, dar intr-una, si cand e ora de nana, el tot vorbeste, tot vorbeste kk nu face decat la olita si de vreo 2 zile cere olita si la pipi, mare minune, ca in rest trebuia sa tot il intreb, sa vedem daca a fost accident sau chiar o sa ceara de acum
a facut pipi pe balcon in turcia si a cazut si de atunci cere dar cand nu are pampers, cand are face pipi relaxat
shopping nu am facut, nu ai pe ce sa cheltui banii in turcia, decat daca mergi in excursii sau iti iei o geanta gucci
a fost un concediu minunat, am facut o alegere excelenta pana la urma si clar mai mergem si alta data in turcia
va fug la cumparaturi, sa ii dau sa pape la strumfulica si mai revin la povesti, dupa ce mai citesc din urma
pun si poze....
crispro spune:
Vai Alina, ce pofta de vacanta mi-ai facut! Ma bucur ca v-ati simtit asa de bine! Astept pozele!
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
hello
ma bucur pt cei care sunt in concediu. trebuie si noi sa ne propunem sa ne relaxam si sa ne simtim bine. sotul mai incepe cu din alea..aoleo e ora cutare.TREBUIE sa..ma ia toate celea..
bineinteles, cum anticipam, gatesc.
dar am gatit si ieri, insa am pus la piper frate la mancare..de-abia au mancat copiii ( S doar ciorba, M doar felul2, nici n-am insistat)..probabil de foame..
asa ca azi cu noaptea in cap, pune si fa alta mancare.si tot ma cocaiesc de pe l 7 jumate!
gabrielaene spune:
Intram si noi rapid, e suuuuper cald, deja ne topim in casa dupa ce am avut 2 ochiuri la aragaz ocupate pana acum
Uram si noi La multi ani! tuturor delfinasilor si mamicilor sarbatorite in ultimele zile, greu apuc sa tin pasul
Va servim si noi azi cu o feliuta de tort amandina(cumparat ca nici gand sa fac ceva pe caldurile astea) si o bere rece cu lamaieeee ca pitica mea face azi 2anisori
gabrielaene spune:
Aaa, si avem si semn de buna purtare asa de 2 anisori...a cazut ieri din pat, habar nu am cum, i-am lasat pe amandoi si m-am dus sa pun ceva intr-un sertar, a facut un cucui dar cu gelul de arnica imediat s-a retras.
Marti ergem la Elias pentru o ultima parere cu polipii apoi analize pentru operatie. Ne cam grabim pentru ca peste 3 saptamani avem o nunta la munte(fratele meu geaman) si vreau sa fie refacuta pana atunci.