** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (85)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

La multi ani Bogdan Andrei de Senti! Sanatate, bucurii si multa fericire in fiecare zi!

Adriana, la noi nu asa au aratat bubitele. Erau muuulte una langa alta, foarte mici si rosii. Doar pe talpi si palme. Rar pe fundic si la subrat. Musai azi la dr, sa iti zica ce are.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Paula, fii buna si pune 2 poze cu tine, sa te vedem si noi! Io m-as tunde scurt maine, mai ales ca nu mai am fata imensa de dupa nastere, dar sotul zice sa nu... mi-ar place cu par scurt, am mai fost asa in liceu, de 3-4 cm parul. si imi placea de numa!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Cristina, nu pot mama sa ma uit in oglinda , daramite sa-mi fac poze...stai mai intai sa ma obisnuiesc eu cu mine

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

Poze petrecere 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Va salut fete dragi...

Scuze de intarziere! Va multumim din suflet pentru urarile voastre de bine si pt toate gandurile bune Rody, michelle, puiutz, baby, ooana (La multi ani si mamicii tale!!), sorina, laurica, crissy, alice, matusa, laurika, crispro (), bumble, bamboleta, adriana, racusor, si iertati-ma daca am uitat pe cineva. Sunt la munci si v-am citit pe furis ...

Uram si noi sarbatoritii din ultima vreme:
LA MULTI ANI VLAD de ludmila!
LA MULTI ANI MARIA!
LA MULTI ANI ANCA!
LA MULTI ANI BOGDAN de senty mary!

Michele, felicitari! Sa-ti traiasca micuta Clara, sa fiti cu totii sanatosi si fericiti! Refacere rapida mamica draga!

Ne iertati, va rugaaam...., ca nu am apucat sa intru sa va servim cu ceva dulce asa cum meritati fete dragi. Am fost intr-o mare fuga. Vineri la 10 noaptea am plecat din Constanta spre Galati, sa sarbatorim puiuta acasa. Sambata de dimi pregateste una alta pe la casa noastra acum usor parasita..., fa cumparaturi ca aveam invitata gasca si familia la petrecere, apoi musafiri, vase si bagaje a doua zi, ca sa ne punem pe drum spre Constanta iarasi cu tot cu copii din dotare si una bucata mamaie.

Despre noi ce sa va mai zic. Eu am inceput munca aici in C-ta si sunt intr-un domeniu nou, am 2 programe de invatat si sunt destul de aglomerata. Acum petrec destul de mult timp la birou, seara ajungem tarziu si eu si tati, dar sper sa intram intr-un normal curand... Sunt multumita totusi ca am schimbat rutina zilnica... Cautam scoala pentru Razvan, iar pentru Riana inca nu stiu ce solutie sa adopt, cresa sau plimbat bunici/mamaie intre Constanta si Galati...

Riana, datorita faptului ca a stat fara noi vreo 3 sapt, acum e o super alintata si seara cand ajung acasa vrea numai in brate la mami, si cand mancam, si cand dormim, si cand mergem la pipi...oricand. Mai mult, se trezeste si noaptea si ma striga si trebuie sa ma duc langa ea, sa isi bage nasucul in mine sa ma simta.. Azi noapte chiar a dormit pe burta mea, ca sa fie in brate la mami... E o perioada grea, dar sper sa am rabdarea si sa gasesc metoda care sa ne vindece de fobia asta noua.

Fetele din Constanta, rugaminte !!!.... Imi puteti recomanda un medic de familie pt noi? Multumesc anticipat!
Si cand doriti o intalneala, dati-mi si mie de stire pls...

Va pup cu drag iubitele mele si va imbratisez. Trebuie sa fug la munca ca m-am cam intins... Bye-bye-bye... si o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

LA MULTI ANI BOGDAN ANDREI!!! Sa cresti mare, sanatos, destept!

Bine ai venit Clara si felicitari Michelle!! Acomodare rapida

Adriana, bubitele noasre de caldura sunt mai mici si ca niste pete... Dar e posibil poate sa fie si caldura combinat si cu febra- eu stiu ca si de la febra+siropele pot aparea diverse bubite..Vezi cum evolueaza si daca mai apar te duci la doctor.

Oana, cum a mers sedinta?

CristinaS imipare bine ca te simti motivata la nou job si va doresc acomodare cat mai rapida si usoara, sa va mearga bine in acest nou drum

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

bine ai venit clara!

mamici, ajutor va rog: am pus cateva poze cu bubele aparute pe Rebeca - unele nu se vad prea bine. Oare sunt de la temperatura sau o fi altceva?https://picasaweb.google.com/117126611354216252709/Bubite?authkey=Gv1sRgCNmVoZPPqtrq2AE
Are febra de ieri dimineata, scade usor la antitermic. Cam 38,5-38,6.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

din nefericire asa au aparut si la C:((.ca eu am zis ca e alergie si cand colo era GMP:((dar la fel,lafel, tot pe laba piciorului si la fundulet prima oara.sa teuiti si ingurita,desi la noi au fost numai in gat. deja daca au aparut asa , vad ca are si in palme, vezi ca are si in talpi.oof saracuta, vreo 2-3 zile o sa ife greu cu ea.sa ai grija la Natalia.pupam.fuga la dr ca sa dea un tratament pt simptome.ooof, tare pacatos virus:((((
ainceput si la C faza cu unghiile si cu pielea de petalpi.mor de ciuda, dar sper sa fie ultimele lucruri ....

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2012&month=11&day=28&babycount=1" target="_blank">22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:

bine ai venit clara!

mamici, ajutor va rog: am pus cateva poze cu bubele aparute pe Rebeca - unele nu se vad prea bine. Oare sunt de la temperatura sau o fi altceva?https://picasaweb.google.com/117126611354216252709/Bubite?authkey=Gv1sRgCNmVoZPPqtrq2AE
Are febra de ieri dimineata, scade usor la antitermic. Cam 38,5-38,6.

Din pacate nu cred ca sunt de la temperatura....Seamana tare bine cu ce a avut Tudor ....bubite de GMP...Cum este cu gatul? E rosu? Are si acolo pustule? Mananca?

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
37+ Mara Andreea

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:

LA MULTI ANI, Bogdan Andrei! Sa o bucuri pe mami 100 ani! Sanatos si voios sa fi!

La multi multi ani si de la noi!!!!!

Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si 37+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

La multi ani Bogdan Andrei !

Mergi la inceput