** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (85)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

cris, neaparat sa asculti Noches de bohemia (chambao)

am crezut ca am trimis mesajul, dar acuma l-am gasit aici netrimis... intre timp i-am facut baita Isei . sa vedeti cum ne-a schimbat Isa numele (pentru a nu stiu cata oara): Isa=Tita, Maria=Daia/Bia mai nou, Rodi=Babi, Florin=Didi

Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)

poze iulie 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

LA MULTI ANI ECATERINA MARIA!!!!!sa fii sanatoasa,iubita ,fericita toata viata si sa iti bucuri parintii!!!
LA MULTI ANI ANCA!!!!!!
LA MULTI ANI DENISA MARIA!!!!SA AI O VIATA MINUNATA!!!

CLARA IOANA BINE AI VENIT PE LUME PAPUSA BLONDA!!!!!!SA PAPI TOT,SA FII SANATOASA,CUMINTICA SI SA ITI IUBESTI PARINTII SI SURIOARA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

bine ai venit clara!

mamici, ajutor va rog: am pus cateva poze cu bubele aparute pe Rebeca - unele nu se vad prea bine. Oare sunt de la temperatura sau o fi altceva?https://picasaweb.google.com/117126611354216252709/Bubite?authkey=Gv1sRgCNmVoZPPqtrq2AE
Are febra de ieri dimineata, scade usor la antitermic. Cam 38,5-38,6.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, Bogdan Andrei! Sa o bucuri pe mami 100 ani! Sanatos si voios sa fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

[quote]citat din mesajul lui crissy77

"Azi la 13.40 s-a nascut Clara Ioana, 2890 g, 50 cm"

Bine ai venit in gasca noastra, Clara Ioana!

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

felicitarii mamii!!!

BINE AI VENIT CLARA IOANA SA FII SANATOASA

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Adriana, mie nu imi arata a bubite de la febra!! Pare mai degraba MPG ( cele de la mana si picioruse), sau herpangina. Mergeti la un control, mai bine. La gurita nu are nimic? Si tine-o departe de Natalia, daca poti...desi cred ca e cam tarziu...
LA MULTI ANI BOGDAN ANDREI!!!

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

MI 2

Mergi la inceput

paula, la gurita nu are nimic. E si foarte mucoasa. Peste noapte s-a trezit de 100 ori sa imi spuna pic-pic adica sa ii pun picaturi. La 5 dimineata o aspiram, la 5-30 deja bagasem haine la spalat (ce sa fac, daca nu m-a mai lasat Rebe sa dorm?!) Natalia nu pare sa aiba nimic, ma gandesc ca ar fi trebuit deja sa se vada ceva semne de raceala (Rebeca e deja in ziua 4); sper oricum sa nu raceasca si ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Adriana, bubite ca in prima poza (alea mai mari), au si ai mei, dar de la teanspiratie+ tavalit pe jos + mainile noastre... Ca febra n-au avut niciunu si cum se racoreste afara, trec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Adriana, m-am uitat mai bine la poze si la maini si la laba de la picior asa ii aratu si lui Raul in primele 2 zile , cand a avut GMP, dar alea de pe corp nu mai corespond...
Dar bubitele de febra nu ar tb sa fie mici si rosii si multe, multe?

In alta ordine de idei, m-am tuns scurt, scurt si sunt bruneta de-a dreptul. Nu asa am vrut sa fie culoarea, dar nu i-a reusit coafezei. Nu ma pot uita in oglinda.... E socant de-a dreptul, mai ales ca am trecut la negru, de la blond. In cat timp ar tb sa ma obisnuiesc cu culoarea?

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

Poze petrecere 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Bun venit pe lume, Clara Ioana! Sa ai o viata minunata! Michelle, refacere usoara!

Mergi la inceput