** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (85)
Raspunsuri - Pagina 10
lauri_ca spune:
La multi ani Ecaterina Maria!
Racusor, sa va fie de bine vacanta!
Si noi vrem sa plecam saptamana viitoare undeva, dar sunt tare sucita si nu ma pot hotari unde, sa nu fie prea departe ca e greu cu drumul, dar nici n-as mai vrea in zona Brasov - Valea Prahovei ca m-am saturat, asa ca parca vad ca ramanem acasa.
Cristina, sa stii ca si Radu nu vroia deloc sa doarma, era un chin sa il culc si pana la urma am renuntat la somnul de pranz pe la 2 ani si ceva. In felul asta adormea mai devreme si mai usor seara.
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabrielaene Va servim si noi azi cu o feliuta de tort amandina(cumparat ca nici gand sa fac ceva pe caldurile astea) si o bere rece cu lamaieeee ca pitica mea face azi 2anisori |
la multi ani, Maria!. multumim de tratatie, mami
Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)
poze iulie 2012
rodyka spune:
citat din mesajul lui lauri_ca Cristina, sa stii ca si Radu nu vroia deloc sa doarma, era un chin sa il culc si pana la urma am renuntat la somnul de pranz pe la 2 ani si ceva. In felul asta adormea mai devreme si mai usor seara. |
Maria mea de la 2 ani n-a mai vrut cu nici un chip sa se puna macar in pat la amiaza, dar pentru ca nu-i era somn. asa ca am renuntat sa ne mai chinuim una pe alta , dar seara adormea mai devreme.
Isa face si ea figuri, dar nu pentru ca nu ar dormi, ci pentru ca ea se bucura ca ne vede la amiaza si vrea sa stea cat mai mult cu noi, desi e obosita tare dupa gradi, asa ca ma pun cu ea in pat si, dupa cateva cantecele adoarme cate 3 ore bune (n-am avut de lucru si am inventat cateva cu Dora, cu Minnie si Mickey si, pana nu le cantam pe toate si nu chitaim de nani-nani, nu inchide ochisorii)
Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)
poze iulie 2012
crissy77 spune:
La multi ani, Maria!
gabriela, mi-am adus aminte ca-ti faceai pb legate de anestezie; anul trecut Bea a facut 2 anestezii generale, in februarie si mai. La cea din febriarie si-a revenit repede (probabil au mai tinut-o in sala, mi-au adus-o cand era aproape trezita). In mai era adormita cand au adus-o, s-a agitat si a plans vreo ora, apoi s-a calmat. O ora nu au voie sa consume nimic dupa anestezie, apoi se da apa, guri mici la interval de 15 min. Lapte i-am dat dupa vreo 3 ore. 6 ore inainte de anastezie nu au voie nici apa.
La multi ani, Anca!
gabrielaene spune:
Multumim mult de urari!
Crispro, si eu stiu copilasi care nu mai dorm la pranz, lor le e bine, adica sunt fresh cam toata ziua, spre final e mai greu ca devin maraiti, agitati. Mai greu ne e noua ca mame ca nu avem timpul ala de respiro cat ei dorm dar ce poti face? Daca e vesel inseamna ca chiar nu-i e somn si daca noaptea doarme 10-12 ore e ok.La varsta asta cam 12 ore de somn e necesarul lor (cu +/- bineinteles, nu e batut in cuie) asa ca incearca sa-l lasi fara somn 1-2 zile sa vezi cum e, lasa-l sa se bucure de viata, sa nu piarda ceva
gabrielaene spune:
citat din mesajul lui crissy77 La multi ani, Maria! gabriela, mi-am adus aminte ca-ti faceai pb legate de anestezie; anul trecut Bea a facut 2 anestezii generale, in februarie si mai. La cea din febriarie si-a revenit repede (probabil au mai tinut-o in sala, mi-au adus-o cand era aproape trezita). In mai era adormita cand au adus-o, s-a agitat si a plans vreo ora, apoi s-a calmat. O ora nu au voie sa consume nimic dupa anestezie, apoi se da apa, guri mici la interval de 15 min. Lapte i-am dat dupa vreo 3 ore. 6 ore inainte de anastezie nu au voie nici apa. La multi ani, Anca! Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Multumesc mult Crissy
Imi sunt de ajutor toate informatiile in ceea ce priveste o operati/anestezie la copii atat de mititei. A fost anestezie cu mascuta? A primit si un siropel?
racusor2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
la multi ani, Maria!. multumim de tratatie, mami la multi ani!!! Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001) poze iulie 2012 |