** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (85)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Ooof, am scris un mesaj lung si l-am pierdut
Reiau esentialul:

La multi ani printesita Maria, domnisoara frumosa! Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri mereu de familia ta minunata!

La multi ani fericiti si plini de impliniri, Anca!

Hai Michelle!
Te imbratisez cu drag! Sa dea Dumnezeu sa treceti cu bine peste ziua de maine, sa ai o prima intalnire minunata cu Clara!

Racusor sa va fie de bine concediul! Ce ma bucur ca v-ati simtit minunat. Asteptam poze!

Crispro ce poze frumoase am vazut de la iesirea voastra Ce drag mi-e de Vlad cum ii place lui viata si nu vrea sa doarma. Stie el ce stie...ce dulce a fost cum a zis "nu pace dorm"

Am vazut toate pozele de pe contul comun, avem mamici si delfinasi superbi! Si mi s-a facut tare dor de o intanire, asa ca votez pentru MI3 in toamna! De cand m-am intors la serviciu, tot la iesiri si concedii imi sta gandul

Gata, trimit mesajul sa nu se mai intample ceva! Va pup cu drag!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

nastere usoara michelle! Refacere rapida si acomodare si mai rapida!

La Multi ANI! Riana Maria (ciristina_serban), Vlad (ludmila), Maria (gabrielaene) ! Mari, sanatosi si voiosi sa fiti!

La Multi Ani! anca

De suzi scapasem si noi, doar ca de 2 zile Rebeca e racita bine, ii sparg si ultimele 2 masele de sus si plange toata noaptea - cum nu a plans pana acum la nici un dinte. Si mai urla si dupa suzi, mai ales la somnul de pranz, asa ca am zis ca macar atata alinare sa aiba acum si reluam procesul peste cateva saptamani.
Cu pish... alta distractie; afara nu vrea pampers, cere la iarba; in casa, nu vrea sa auda de olita decat foarte rar, cand insista ma'sa.
Cat despre ma'sa - adica je - am reusit sa tin dieta 2 saptamani - nu chiar ca la carte, ca am mai schimbat unele lucruri; am ajuns la greutatea dinainte sa raman gravida cu Natalia, mai am 5 kg sa ajung la greutatea ideala pentru mine, dar nu cred sa mai reusesc sa tin dieta - astea 2 saptamani au fost groaznice. De sala, exclus, ca nu am cand; acasa, ioc miscare. Om vedea noi! Macar nu mai sunt cat o vitica; sunt la stadiul de iepuras pufos.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

mie unde mi-a fost capul de dimineata ca nu am vazut ca e ziua Ancai??

la multi ani, mami Anca, sa ai parte de multe bucurii in viata alaturi de comorile tale

Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)

poze iulie 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

si 1La multi ani Maria! Sanatate multa, sa ai o copilarie ca in povesti, plina de bucurii si fericire, plina de incredere si lipsita de griji! Mami Gabriela, felicitari pt puiuca ta, sa te bucuri de ea si de Matei!

Eu sper sa nu renunte V la somnul de amiaza. DE somn ii e somn, e clar, ca il vad cu o ora minim inainte, casca intruna, se freaca la ochi. Si cand luam pranzul, cand termina de fapt, zice el nani. Si il intreb unde mergem zice nani, face pa bunicilor, intram in camera lui, pune capul pe mine si caaaaasca. Doamne feri sa sara peste somnul de amiaza ca asa bine dorm si eu cu el 2 ore. De regula cam 12 ore doarme din 24, din care 10 noaptea. Asa ca e de musai pt amandoi sa doarma si la amiaza, ca io altfel nu ma vad bine. Sare peste somnul de amiaza doar daca suntem pe drum, sau in deplasare. Acum cand am mers in MM nu a dormit deloc pe drum, dar de pe la 18 seara greu ne-am inteles cu el, de abia vorbea, de abia se misca, era impiedicat. casca mereu. Cu greu l-am mai tinut pana la 8 seara. Si tot atatea ore doarme noaptea, indiferent ca are sau nu somn de zi.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

La multi ani Anca! Sanatate, bucurii si impliniri!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

voiam sa va multumesc pentru urarile frumoase de ziua mea, sunteti niste mamici extraordinare si ma bucur tare mult sa fiu alaturi de voi

si cu intarziere vreau sa urez la multi ani dragutilor delfinasi!

Raul cel nazdravan, care o face pe mamica lui sa treaca de la agonie la extaz, ce=i drept, asa simte ca traieste

Victoras cel poznas! cand o sa mai creasca mami Alina, o sa vezi ce cumintenie de baiat o sa ai

Nectarica cel blondin si frumusel! mami Larisa, ai doua comori, una mai frumoasa ca alta

Matei Alexandru cumintelul scoler...sa fii sanatoasa mami bambi si sa mai astepti putin

Filip de mya

Riana care vrea sa fie manechin ca mami

Vlad de ludmila

copilul meu e asa de simpatic, viseaza se ridica in fundulet, rade, imi arata ceva ce a facut de dimineata...

sa vedeti cand am plecat de la mare cum facea "pa caunelule (scaunelule de masa), pa masa, pa otelule, pa mare, pa niip "

si sa vedeti raspuns...noi nu am cumparat nimic din turcia

intrebare: de unde ai jucariile astea frumoase Andrei?
raspuns: din Turcia

si adevarat graieste cine zice ca nu intelegi nimic, ca esti turc...frate, abia ma intelegeam cu aia pe acolo, putini stiau engleza, in schimb toti ne luam in germana si eu nu intelegeam o iota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Cu greu l-am mai tinut pana la 8 seara. Si tot atatea ore doarme noaptea, indiferent ca are sau nu somn de zi.

asa e si la noi . m-am invatat de mai dorm si eu cu Isa la amiaza (vezi Cris, noi care nu puteam dormi ziua !!). iar daca sarim peste somnul de amiaza (cam duminica, daca mergem la piscina sau in deplasari mai lungi), adoarme seara pe drumul de intoarcere in masina si apoi dimineata e devreme tare in picioare . daca nu ar dormi la amiaza ar fi tare greu, n-as mai avea nici eu timp de respiro, de gatit, de intrat pe net linistita, de facut dush SINGURA, de... nefacut nimic . seara insa adoarme tarziu (ca tarziu o culc eu, de multe ori pe la 23-23.30), mai devreme nu pot ca am mereu de facut cate ceva si nu ma incadrez cu ritualul ei de somn, plus ca de multe ori adorm si eu cu ea si tati nu ma mai trezeste . eh, de cate ori nu am adormit asa si am ramas cu pachetele nepregatite pe dimineata, sau nemancata de la amiaza, sau fara s-o pup pe Maria de noapte buna

Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)

poze iulie 2012

Mergi la inceput

Da chiar tu Rodi, ca ne plangeam ca noi nu putem dormi la amiaza. Ioi, amu asa de bine dorm, neintoarsa 2 ore!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

La multi ani Maria !

La multi ani Anca !

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

La multi multi ani si de la noi!!!!!

Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si 36+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Hai Miha!!!!! Nastere usoara!!!

Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si 36+ Elena

Mergi la inceput