Bobocei de sept-oct 2012 (21)
Raspunsuri - Pagina 8
Olivette spune:
Patricia, bine ai venit in clubul bebeilor grasunei! Ma bucur ca esti bine cu tensiunea acum si ca bebelina e sanatoasa! Chiar, cat de cald e la voi? Cum rezisti?
Paula, spor la cumparaturi! Ce bine de voi ca a plouat si e mai racoare. In Bucuresti e groaznic de cald. Daca deschid geamul vine un aer fierbinte de afara...
Adina, te asteptam diseara cu vesti bune!
32+
PaulaFrida spune:
Am venit de la cumparaturi,am spalat vasele si am pus si o supica de pui la foc,sper ca e gata pana la 4 jumatate cand vine sotiorul de la scarbiciu
Acum ne-am pus sa ne odihnim putin,eu pap un iaurt natur si prichindelul sughite,il simt si jos de tot si putin mai sus de buric cum tresare.oare cum sta?ce simt eu jos e caputul si langa buric poponetul?ca mai tot timpul loveste tot pe stanga lateral si pe mijloc
Paulafericita 30+ cu Roland
patricbebe spune:
Olivette, azi la 9 dimineata aveam deja 35 de grade si e clima umeda. Eu rezist greu, sunt de 6 ani aici si tot nu m- am acomodat cu temperaturile de peste vara. Eu azi am luat lista de la spital ce sa aduc cu mine, pijama din aceia care se deschide in fata pt alaptat, sutien pt alaptat, tampon din acela pt sani, nu stiu cum se numesc si absorbante de la farmacie pt dupa nastere, nu stiu daca sunt in forma de chilot de unica folosinta o sa merg maine in recunoastere. Pentru bebe sa aduc 5 pijamale, 5 body cu maneca lunga sau scurta in functie de sezon, o boneta si manusi( aici m- am scos pt ca am luat pijamalute la care mansetele se intorc si devin manusi pt nou nascut) perie pt par si un pachet de scutece 2-5 kg si neaparat scaun de masina sau portbebe pt iesirea din spital.
32w cu Ilaria Rita
anidaz spune:
Patricia super vesti,ce de grasunei avem,
Paula da e cu sonda si dupa spusele cumnatei ,jalea vine cand ti-o scot si trebuie sa te duci frumusel pe picioare la toaleta ,cica e jenanta manevra cand ti-o pun dar dupa aia te obisnuiesti cu ea.
Ah se apropie ora de plecare,am tras si un pui de somn intre timp,fac un dus rapid si am plecat,va scriu cand ma intorc,
32+
danielabejan spune:
salutare burticutze
adina multa bafta la nenea dr sa te intorci numaicu vesti bune.
patricia felicitari pt bebelina grasunik, asa as vrea sa stiu si eu a mea cum sta si cam cat cantareste incat cred ca am sa ma duc de capul meu la particular la un eco. in privinta caldurilor chiar esti o eroina, eu simt k mor si abia respir aici si s-a incalzit doar de luni avem intre 37-40 de grade compartativ cu ce in romania caci si aici e f multa umezeala si temperaturile de 28-30 se simt cum am specificat inainte, acolo cred ca in 2 zile eram teerminata.
Kytana ( iuli) intr-adevar ai un blog interesant si ai ceva spor la scris, tine-o tot asa sa vezi ce repede o sa treaca timpul.
M_M ma bucur ca esti mai bine si stai linistita k o sa fie din ce in ce mai bine, nu tre sa te stresezi
Olivette stai calma k si eu ma trezesc sa rontai cate ceva la ore foarte nasoale si rontai cu ochii inchisi , gen la 2-3 npt si 6-7 dimineatza eu tre sa rontai ceva k altfel nu mai dorm din cauza arsurilor si pe langa asta daca nu mananc ma trezesc ametitza si f slabita deci pofta buna in continuare
paula esti o fericita acum dupa ce a plouat , poate ai noroc de cateva sapt cu o asa vreme
Sandy si eu am tensiunea destul de mik si uneori ametesc din cauza asta, dar nicodata nu mi-a zis dr sau moasa nimic rau, mi-au luat tensiunea au notat-o si au zis k e bn, atat.
legat de bagaj si eu ma gandeam sa incep sa il fac , dar mi-e si nu-mi e teama am aproape tot pt ar trebui sa spal hainele pt bebe si sa imi iau tampoane, chilotii de unik folosintza si crema pt sfarcuri, dar parca am o oarecare retinere.
si mai nou cum spuneai si tu kytana am sentimentul k o sa nasc inainte de termen, eu avand termen pe 29 sept parca mi-e orecum teama k pe la inceput vrea sa iasa , dar sper sa nu se grabeasca.
mami_ilinca, mirabela ce ati mai facut azi?
pt toata lumea
30+ Emma
Kytana spune:
Adina, ai fost la doftor, cum fuse? Haide, nu ne tine in suspans
Patri, intr-adevar caldura din Liban este foarte greu de suportat. Felicitari pentru bebe grasunel Spor cu bagajul de spital. Cu mancarea buna din Liban este si greu sa nu pui vreun kil pe tine. Mi-e dor de o buza arabia, un fresco cu frisca, un knefi, un manaesh direct din cuptor si cate si mai cate. Nu mai zic ca...
Paula multumesc mumos Cred ca toata lumea a avut astazi chef de gatit. Eu acum pe seara m-am pus sa fac si linte si pasat de porumb cu lapte. Pofta buna impreuna cu sotiorul!
Olivette, crezi ca esti singura care se trezeste pentru stomac? Eu la 7 am trezirea, pingu mic ma bate si zice "haideee, da-mi de papaaa buuun" Eu intotdeauna am mancat dimineata si in sarcina nu am facut exceptie, mai ales ca greturi nu am prea avut.Cum fu salata de fructe? Ai mai pus ceva in afara de zahar?
Pup fetele , fug la pasatul meu cu lapte,nu mai pot de pofta si sper sa se faca repede. Voi completa reteta de pe blog, am descoperit cate tips & tricks.
P.S. Care mai aveti bunici in viata, invatati de la ei cat mai multe. Ai mei s-au dus toti 4 cand eram doar o copila si nu am avut ocazia si imi pare tare rau.
30+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
anidaz spune:
Am venit, bebe e bine are 2100 grame,pozitionat tot cu capul in jos,s-a intors din nou cu fundul in dreapta,arata de 34 de saptamani dupa masuratori,mai trebuie sa-mi fac sumar de urina maine sa vedem cat e albumina si in functie de rezultat mai fac sau nu testul Esbach ca sa vedem sa nu ma indrept spre preeclampsie,tensiunea era 125/80 ,dar pentru siguranta trebuie sa fac analiza si o fac maine.
Daca iese urat nu mai intarzie cu cezariana,daca iese bine ramane pe 7 septembrie ,bine daca nu apare altceva.
32+
Kytana spune:
Apropo de bagajul de spital. Pretena de nascu' acum ceva timp, m-a avertizat intr-una din scurtele convorbiri telefonice sa pun in bagaj nu unul, ci doua suluri de hartie.
Dupa vestita si nu atat de dureroasa precum asteptarile clisma, utilizezi cat utilizezi, ca de, se intelege. Tin sa va spun ca ea a avut un singur sul si ... a cerut unei asistente diferenta. Raspunsul? "Nu tinem asa ceva, fiecare isi aduce de acasa"
Asa ca nu uitati! Hartie, hartie si iar hartie (pe langa servetele umede, sapun si gel antibacterian)
30+ cu
Kytana spune:
Adina, vestile sunt bune, deci cu Dumnezeu inainte! Nu prea stiu ce inseamna analizele acelea pe care le faci, dar cu ajutorul Celui de Sus vor iesi bine. Ai vazut ce bebe cuminte si mare ai? Of, ce puiut vei avea tu in brate!
Acum intrebare, ce inseamna nu mai intarzie cu cezariana? Doar nu vor acus in 1-2 saptamani, nu?
30+ cu
patricbebe spune:
Adina tine-l pe bebe bine la cuptor sa se coaca cat trebuie!!! Sanatate multa si sa iasa analizele bine.
Depsre mancarica buna din Liban, eu mi-as da si o mana pentru un crewnvusti din ala nesanatos de Romania, o sarmaluta cum trebuie si multe altele care pe aici nu le gasesc. Medicul azi mi-a si spus ca trebuie sa trec la regim de iepurila, salate si alte leguminoase, fara paine si alte diverse bunatati.
Caldura ma omoara efectiv, nici afar nu rezist mult timp, merg cu catelul la pipi rapid nu mai pot sa stau sa ne uitam , mirosim si sa cautam pisici care papa catei si sa facem ca nebunii cand le vedem.
32w cu Ilaria Rita