Bobocei de sept-oct 2012 (21)
Raspunsuri - Pagina 7
Kytana spune:
Cand mi-am scos uraciosul chist care mi-a lasat o dunga ca de cezariana pe burtic, am primit in spital chilotei de unica folosinta. Cred ca ii poti folosi cu succes Corinuka Eu sincer mi-am luat din piata, 3 perechi de chiloti din bumbac (din aceia de baba) cu 5 lei perechea. Merci frumos ca ti-ai facut timp sa citesti. Mai am mult de lucru la capitolul scris. Multumesc inca o data pt votul de incredere.
Adina - ma bucur ca ti-a placut povestea Daca era cu final ...mai putin fericit(refuz oricum sa ma gandesc la asta) nu cred ca aveam curaj sa scriu Limonada e suuper! Oricum poti face ce combinatie vrei. Eu puneam si lime, dar acum sunt scumpe rau si cam fara zeama.
Fusei si eu ieri la despadurit (tot la cosmetica ma duc, mai ales pentru Doamna, restul rezolv acasa cu un Braun) si am fost laudata ca sunt cea mai cuminte clienta [rolf] Doamne ajuta la doftor si hai ca trecem noi cumva si de luna august Nu avem de ales!
Tu ce gentuta ti-ai luat? Nu ma pot hotari de care trebuie sa fie...Cu bagajul am zis sa astept pana dupa cursurile pe care le incep marti, poate mai aflu cate ceva de pun si astept salariul. Am deja listuta pe farmacia tei facuta, decat sa le comand.
Super daca ai rezolvat cu injectiile Sandy. Eu mi-am luat un tensiometru si cam de 2 ori pe saptamana imi iau tensiunea. Ma simt excelent cu cat am, doar cand mai creste pulsul simt un disconfort.
M_M (Mariana parca, nu?) Ce bine ca ai reusit sa iti revii! Acum nu-mi ramane decat sa iti urez pofta buna
30+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
Olivette spune:
Daniela si Lulutza, merci de incurajari . Daniela, imi pare rau ca au dat caldurile si peste voi.
Lulutza, profita din plin de timpul petrecut cu ai tai!
Fetelor, sa stiti ca nu sunteti singure printre straini. Ne aveti pe noi cu care puteti vorbi zilnic si povesti cate in luna si in stele. Pe bune acum, nici cu prietenii nostri nu apucam sa vorbim zilnic si sa ne spunem toate cele asa cum facem aici. Mai ales ca de acum se apropie nasterile pentru mai multe si vor intra burticutele in concediu si vor fi si mai active pe forum, nu?
Eu m-am trezit de la 7.30, am papat (eu sunt rea de foame dimineata si s-a obisnuit organismul sa primeasca papica pana la ora aceea). Si inainte de sarcina radea sotul de mine ca in weekend ma trezeam la 7-8, mancam si apoi ma culcam la loc
Apoi am zis hai sa incerc sa adorm din nou. Si la 8, niste baieti minunati s-au gandit sa sparga cu pickamerul in fata blocului - eu stau la 3. Ia si mai dormi! Am inchis toate geamurile, cu riscul de a muri de cald...hai, ca parca nu se mai auzea asa de rau! Am reusit sa atipesc si la 10 mi-a sunat telefonul - erau de la serviciu. Asa ca asta mi-a fost somnul!
A trecut o zi de stat in pat. -a fost chiar asa rau. Noroc ca ati fost active si voi pe forum .
Azi am implinit 32 de saptamani. Incet-incet, cu fiecare zi, crestem si noi!
Ma intorc sa citesc din urma ca vad ca ati fost active in dimineata asta!
Sa avem o zi minunata!
32+
Olivette spune:
Sandy, o sa intreb pe 1 cand merg la dr despre injectiile acelea. Eu azi ma facut 32. Oare se fac inainte de 32 de saptamani pentru ca se considera ca dupa 32 plamanii ar fi suficient de dezvoltati? Momentan nu mi-a zis doctorita nimic de injectii, ea nici nu era asa panicata ca mine - banuiesc ca era mai nasol daca mi se deschidea colul intern. De asta a si vrut sa ma vada peste o saptamana sa vada cum arat dupa tratament si sa ma tina sub control.
32+
Olivette spune:
Anidaz, eu nu mi-am facut bagajul. Ce zic eu, ca in afara de hainute pentru bebe nu am luat nimic. Ce sa pun in el?!? Si m-au apucat ieri niste ganduri d-alea ca daca nasc eu nu am nimic pregatit, ma duc ca o floare la spital!
M-a luat asa o stare de nici nu-mi vine sa ma apuc de el si sa ma gandesc ce-mi trebuie. Parca simt ca daca il am gata facut la usa, m-apuca nasterea. Prostii, stiu, dar ce sa faci cu capul asta?!
Corina, legat de chilotei, eu tot din bumbac mi-am luat mai multe perechi, de baba cum zice Kytana. Aia din carrefour de unica folosinta i-am vazut si eu si parca erau de plastic-poliester, mama lor, nu m-au incantat deloc. Am zis ca mai bine iau de bumbac si ii arunc daca nu mai pot fi salvati, decat sa pun plasticul ala pe mine.
Cu vaccinurile nici eu nu stiu ce sa zic. Pe de-o parte mie mi se pare normal ca un copil sa faca bolile copilariei. Cel putin acum insarcinata asa bine ma simteam ca le-am facut cand eram mica, mai ales cand venea vreo colega si zicea: fi-miu are varicela, al meu are rujeola, etc... Daca chiar nu mai faci bolile cu vaccinurile astea banuiesc ca ar fi ok, dar daca tot le faci, de ce sa nu le faca atunci cand e mic?
Mariana, ma bucur ca te simti mai bine. Asa, da-i in cap racelii de la inceput, nu o lasa sa-ti vina de hac! E groaznic pe caldurile astea sa mai si racesti! Eu de frica iau cate un oscilococcinum pe saptamana, preventiv.
Kytana, mi-am salvat si eu blogul tau sa il am la indemana cand m-apuca cheful de citit.
Fug sa-mi fac o salata de fructe ca mi s-a cam facut fomica. Deh, cine a mancat cu noaptea in cap?
32+
anidaz spune:
si eu l-am tot amanat din acelasi motiv,dar brusc mi-am amintit de cumnata-mea careia i s-a rupt apa fara preaviz la 35 de saptamani noaptea la ora 12 si atunci sa vezi ,nu mai stiam care ce sa punem in bagaj,ea cu prosopul intre picioare cu periuta de dinti intr-o mana haine in cealalta etc.acum radem cand ne amintim, dar n-as vrea sa trec si eu prin asta fiindca sunt cam singura,ele cu copii mici nu ma pot baza ca pot veni la mine cand sun,asa ca cu inima stransa e drept ,m-am apucat de acum de bagaj.A doua oara l-a facut de la 30 de saptamani si a nascut la 37,iar cealalta la fel si a nascut la 38,dar arzandu-se cu ciorba au suflat si-n iaurt,la fel si eu acum.
In alta ordine de idei sunt mai usoara cu cateva grame ca am reusit cu succes despadurirea
32+
anidaz spune:
Acum ma bag la o autosedinta foto ca am ratat cateva saptamani de cand nu am facut si eu o
32+
patricbebe spune:
Buna ziua!!! Am fost si noi la medic, maine implinim 33 de saptamani si bebica are 2,200kg, cu capul in jos si poponeata in dreptul buricului meu unde se vad diverse guguloaie miscatoare. Tensiunea mea e mai ok dupa ce am schimbat medicamentele si sunt in limite normale. Am fost si am vizitat spitalul, saloanele, sectia de nou nascuti si am laut lista pentru bagaj.Iar eu am reusit sa mai iau 4 kg luna care a trecut
32w cu Ilaria Rita
mlhaela spune:
Felicitari pentru grasunica din burtica, Patricbebe! Cat despre kilogramele luate in ultima luna...sanatosi sa fim, si noi bebeii ca vom da noi jos kilogramele. Pupici
PaulaFrida spune:
Salut burtici dragute
Kytana si eu sunt fan gasculita,iti citesc blogul cu mare placere
Patricia felicitari pt bebelusa grasunica,sa creasca tot asa de bine si-n continuare si tu nu-ti bate capul cu kg ca doar o sa le dai jos dupa nastere
Si eu am dat jos alaltaieri Codrul Intunecat(Stapanul Inelelelor),ce bine e,deocamdata,ca tot in directia aia ne indreptam si peste o sapt,iar am Mirkwood-ul pe mine
Pe dansa inca reusesc s-o cosmetizez eu singura si am ditamai burtica
Am facut si eu lista de cumparaturi pe bagaj si luna viitoare mergem la shopping
Adinuta deci la cezariana e cu sonda?ca am mai auzit povesti,dar am crezut ca se poate cumva evitat
No,nu-i bai ca trecem noi si peste astea,trec una-doua cateva zile si apoi o sa fim dup-aia toata ziua cu bebelusii nostrii scumpi
La noi e fain racoare,a si plouat de aseara pana dimineata,ce bine e,macar vreo cateva zile de-ar sta soarele ascuns dupa nori tare bine-ar fii,asa cat sa ne fie dor de el
merg sa fac niste cumparaturi,nu multe ca nu-i cine le cara
va doresc o zii placuta si usoara
Paulafericita 30+ cu Roland