Bobocei de sept-oct 2012 (21)
Raspunsuri - Pagina 6
Kytana spune:
In aceasta dimineata va invit la un labni facut in casa si un pahar de suc de portocale sau daca va doriti -> Buna dimi fete frumoase!
Dupa o noapte fierbinte in care am crezut ca o sa ma topesc de caldura ies si eu la raport. Desi in plan era o mancare de linte, o voi lasa pentru maine dis-de-dimineata, prea cald acum
Lulutza, ei asta da viata, faptul ca ai parintii langa tine, chiar daca nu vor putea sta sa vada galusca mica, este ca o binecuvantare. Cred ca te-ai relaxat instant la vederea lor So enjoy your time, este cel mai important acum. Saru'mana de grija Nu e timpul pierdut noi putem vorbi oricand dar ai tai stau destul de putin. Asa ca tine-ne la curent cu detaliile despre galusca si distractie la maximum!
Abia astept sa ne vedem Bob
Dani, a ajuns si la tine calvarul de aici? Stiu ca oricum stai casa insa ai grija de tine, de voi, bine? Emma ce mai face?
Mai ai mult de mers la munca mami.ilinca? Pe nebunia de afara sa mergi zilnic la munci si apoi acasica, chiar cu piticuta ta care iti da energie, trebuie sa fie tare obositor! Multa putere iti doresc Mai e inca un pic pana sambata si vii cu vesti noi Sigur totul e bine
Hai cu vestile bune Adina de la doftor! Te astept mai rau ca pe paine calda scoasa de pe vatra cu unt si un pic de branza
Sandy eu mereu am avut tensiunea mica. De obicei am 9 cu 5 sau chiar 8 cu 5. Niciun doctor nu s-a impacientat pana acum, mi-au spus doar sa am grija sa nu creasca peste masura. Doar daca ma doare capul mi-au spus sa mai iau cate o gura de cafeluta. In rest, sanatate maxima! Dar tu cum mai esti? Ai reusit sa gasesti medicamentele acelea?
Vero, Olivette, Stella, cum va mai simtiti astazi? Corinuka si tu esti bine, daaa?
Pup toata gasca si va rooog nu iesiti astazi, e deja cuptor cu lemne afara
30+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
Kytana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corinuka_g 'neata burtici! daniela pentru inceput voi lua sa am in casa supozitoare cu paracetamol, 125mg..restul, panadol, nurofen, antibiotic, smecta abia dupa 3 luni... lulutza ma bucur ca esti fericita cu parintii la tine! sandy si eu stiu variana cu ceai varsat, doar ca la pliculete e mai comod...om vedea...chilotei de unica folosinta pentru ce? pentru cand? ..de unde iau? am citit umpic la piersicute...wow, pai nasc mai multe intr-o zi...se ingroasa listuta cu piersicute coapte...cred ca-n ugust incep emotiile si la noi!!! am o intrebare pentru mamici...am citit intr-un grup de mamici de cluj pe FB ca multe prefera sa nu-si mai vaccineze copiii...de nici un fel! chiar cand merg sa nasca, anunta dr ca ele nu doresc vaccinarea...ce credeti? de ce??? o zi faina! pupici _ 29+ David Gabriel Multumesc Doamne! |
Am vazut in Carrefour pe langa raioanele cu hainute pentru bebi chilotei din aceia de unica folosinta. Cred ca ar fi buni fie cand ni se rup membranele, fie in spital. Eram 17 RON 3 perechi - daca nu ma inseala memoria.
Hm, sa nu ii vaccineze deloc? Interesant... Nu au motivat de ce fac asta? Poate e vreo moda Daca afli mai multe zi-ne si noua pls.
Si eu le urmaresc cu sufletul la gura pe piersicute si cum se coc ele asa frumos. O Doamne, chiar urmam noi, nu? Desi am "deadline" pe 4 octombrie, ma roade un sentiment ca de septembrie nu trec. Voi aveti vreun astfel de presentiment?
30+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
corinuka_g spune:
kytana chilotei d-aia trebuie si la cezariana??
pai, mamicile vorbeau de efecte adverse ale vaccinurilor si de faptul ca oricum se imbolnavesc si daca sunt vaccinati...
apropos, e super blogul
_
29+ David Gabriel Multumesc Doamne!
anidaz spune:
Neataaa!
O daaaa Kytana ,am presentimentul ca nu voi trece de august,sper sa trec de iulie ca mai sunt cateva zile doar.O sa incerc sa tin picioarele stranse intre 15-25 august ca nu vreau alt doctor,in rest ce-o vrea Doamne-Doamne si bebe,asta daca nu primim un verdict clar azi dupa control.
Am program de depanusat azi ,daca oi reusi ceva singura ca nu e Florin acasa sa ma ajute,ca nu pot merge impadurita la nenea doctorul.Pe picioare m-am dezlanat ieri ,acu sa vezi aventura
32+
anidaz spune:
Am citit si eu blogul tau dar nu in intregime,insa povestea cu chinchilosul m-a tinut cu sufletul la gura,uff bine ca scapat mititelul.Mi-a placut si reteta de limonada
32+
sandy_2008 spune:
corinuka_g, chiloteii astia de unica folosinta sunt foarte buni imediat dupa cezariana, in spital...eu am folosit pana i-am terminat pe toti pe care ii cumparasem, atat de tare mi-au placut...adica, e mult mai comod sa ii arunci atunci cand se pateaza / murdaresc...nu am mai stat si cu grija lor...i-am luat din carfour / cora nu mai stiu...si am dat ceva de genul 10 lei pe ei in 2009...acum nu stiu cat or mai fi...
eu chiar cunosc persoane care nu isi mai vaccineaza copii, au fost atatea scandaluri cu vaccinurile astea (au murit copii prin franta de la rotavirus - poate gresesc, neuronul meu mai incurca unele denumiri si se zice ca dozele au fost retrase de acolo din piata si bagate la noi) plus ca e un business destul de dezvoltat si acolo unde este un interes material cu siguranta pot fi si multe chestii peste care se trece cu vederea...eu mi=am vaccinat copilul cu tot ce a zis pediatra...acum si la bebelina am sa fac la fel...
decat sa las copilul sa treaca prin toate bolile, cu toate simptomele alea groaznice de care imi amintesc din copilaria mea...prefer sa il intep si gata...nu cred ca o sa uit niciodata cat mai chinuit cu oreonul vreo 3 saptamani...nu as vrea sa imi fac copii sa treaca prin asa ceva...
Kytana, eu ma simit bine in pielea mea, cu tensiunea mea...mai trec din cand in cand pe la farmacie sa mi-o masor ca sa nu cresca prea tare...
cu injectiile, putea sa ma ajute si lululuta, se gaseau in belgia, dar am reusit sa le iau din franta (fara reteta). abea saptamana asta marti au ajuns la mine, saptamana viitoare probabil o sa le fac (luni o sa vb cu dr sa vad cand ma cheama la filantropia pentru internare).
m_m51981 spune:
Buna dimineata fetelor, vroiam sa va spun ca ma simt mult mai bine. Tensiunea e mai buna acum, pulsul tot mare, dar macar e si tensiunea mai mare. Cred ca aveam o raceala f puternica.Caci m-am doctoricit aseara ca pe vremea bunicii cu sosete cu otet, frectie, lamaie, vit C , si toata noaptea am transpirat ca atunci cand eram mica de imi schimba mama nu stiu cate pijamale...asa si acum...am schimbat la haine azi-noapte si la cearsafuri...erau fleasca..fleasca..si nu de la caldura, ca aveam tot aceeasi temperatura in casa. Si parca dupa atata transpirat mi-e si foame acum de dim..iau in continuare fier.Important este ca ma simt mult mai bine! Va pup, Va doresc o zi minunata
anidaz spune:
Lulutza promit sa fiu cuminte ca bataita mi-e promisa prin mai multe locuri si mi-e ca mi-o iau pana la urma de pe undeva,
Fetelor ati inceput sa va faceti bagajul propriu-zis?Eu da ,am inceput sa pun lucruri in gentuta,a lui bebe e gata exceptand pamparsul ca nu stiu cu ce marime incep,daca nu va fi prematur cred ca direct cu nr.2.La mine mai am de completat,desi capitolul haine si prosoape e gata.
La cezariana primele doua zile nu folosim chiloti de nici un fel,sau cel putin asa e la Arad,ca in prima zi inca mai este sonda pusa si nu parasesti patul ,apoi vin doctorii la control si verifica si lohiile caz in care nu ai cum sa te ridici sa-ti pui/dai jos chilotii si infirmierele fac toaleta doamnei destul de des.
Pentru urmatoarele zile mi-am luat chiloti dintr-un bumbac foarte subtire si largi cu banda de dantela sus in loc de elastic ca sa nu ma stranga si musai cu talie inalta ca sa-mi vina peste operatie.
Mi-am pus camasi de noapte din care una mai folosita ca oricum o vor face varza cu betadina si apoi eu cu sangerarea deci nu va mai fi salvata si inca doua bune,plus o pijama pe cand oi fi mai breaza sa ma imbrac singura.Au nasturi pe piept .
Prosoape am doua mari de baie unul rosu ,unul albastru inchis ca n-am de gand sa le trimit la spalat cu petele chiar la vedere ca le baga sotul la masina si ma gandesc oleaca si la privelistea lui,plus doua mici de fata si inca unul pe care-l voi folosi doar pentru sani.Sutiene am normale ca de alaptat n-am gasit marimea mea si oricum in spital nu voi folosi,am vazut ca nu prea poarta nimeni,cand am fost insotitor la cumnata-mea.
Cam atat la capitolul asta,urmeaza celelalte.Aaa sosete nu mi-am pus ca nu le suport vara de nici o culoare,de fapt picioarele mele nu sunt reci nici pe ger ,daramite acum.
32+
anidaz spune:
Pentru bebe am pus 5 body,2 salopete,doua bluzici +2 pantalonasi cu tot cu labute,babetici,prosopel micut-micut,botosei,caciulite,servetele umede,sapun lichid Protex Ultra ca doar asta il permit la neonatologie,o sticluta de spirt,paturica,scutec-paturica.Mai pun un biberon,o suzeta si trebuie sa mai iau pudra Baneocin sa vad daca mai gasesc undeva ca cica nu o mai importa si doar daca mai este pe stoc,.Atat deocamdata.
Trebuie sa mai sterilizez pompa de muls ,dar o las pe atunci.
32+
anidaz spune:
Ooooof m_m asta iti lipsea...bine ca ai transpirat ca iese raceala,sanate multa iti doresc,
32+