Bobocei de sept-oct 2012 (21)
Raspunsuri - Pagina 5
Kytana spune:
Bob, e cumva vorba de Georgeta Musat? Eu tot la ATTCT merg la cursuri. S-ar putea deci sa ne vedem acolo Si eu tot astazi am confirmat începerea cursurilor. Mie mi-a fost recomandata tot de o cunostinta, pacat ca nu se mai fac cursurile in cadrul spitalului Elias ca si eu tot acolo nasc...
Am impresia ca nici ea nu mai lucreaza acolo deaproximativ 1 luna.
30+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kytana Bob, e cumva vorba de Georgeta Musat? Eu tot la ATTCT merg la cursuri. S-ar putea deci sa ne vedem acolo Si eu tot astazi am confirmat începerea cursurilor. Mie mi-a fost recomandata tot de o cunostinta, pacat ca nu se mai fac cursurile in cadrul spitalului Elias ca si eu tot acolo nasc... Am impresia ca nici ea nu mai lucreaza acolo deaproximativ 1 luna. |
Vaii, asta da coincidenta!! Da, la Georgeta Musat merg, astazi cand am vorbit cu ea zicea ca urmatoarele cursuri incep pe 31 iulie si i-am zis sa ne treaca si pe noi, ca venim.
Hmm, nasoala faza cu "nu mai lucreaza la Elias", dar macar ne poate zice ce si cum merg treburile pe acolo. Deci ne vedem marti, hihi.
Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !
mami.ilinca spune:
kytana:multumesc de intrebaresuntem bine;acum sunt acasa ,mi-e un pic greu cu serviciul mai ales cand vin acasa si sunt somnoroasa , obosita iar fatuca mea alearga ca o caprita de bucurie ca am venit.Ma molipsesc de la ea cu energie.
Nu am apucat sa citesc ce ai scris pe blog:(, dar in cateva zile imi reintru in ritmul nebunesc al capitaleisi recuperez tot.
In rest, am emotii sambata la eco, sunt curioasa cat e colul meu si ce greutate are bobocica mea
pe toate, nu am putere sa scriu mai mult, dar daca scrieti, sigur va citesc cu drag
danielabejan spune:
salutare burticutze!
noi ne vaietam de frig si ploi si acum de luni is niste calduri aici de abia pot respira, mai ales ca aici umiditatea este foarte mare, cand e cald e mult mai apasatoare caldura, asa k murim de cald si in casa si afara
cuma vrem temperaturi la mijloc si fara ploaie
poate om avea noroc si de tempertauri din astea, k acum practic is undeva intre 27-30 de grade dar din cauza umiditatii se simte temperatura k 38-40 grade la noi in tara, la fel e si cu frigul gradele nu au valoarea celor de acolo
vero , olivette, m_m multa sanatate si capul sus nu ies ei bebelii pe caldura asta ca stiu si ei k nu e bine
adina multa bafta maine sa ne aduci vesti bune.
corina cam asa e si listutza mea per total desi eu mai am mai putine de luat, poate mai trz am sa scriu si eu ce am luat de aici k idee, medicamenete gen supozitoare si alte cele nu stiu ce sa iau k nu cunosc nimic pe piatza de aici, am zis ca am sa mai intreb si eu moasa si am sa ma duc prin farmacii sa mai citesc pe etichetele produselor.
bob_pixel se pare ca bebelusii nostri sunt cam asemanatori k si a mea sughite la fel si eu ma tot intrebam daca o fi ok pt ea, dar am uitat k exista gogule sa ma mai info si eu is cam lenesa IN ULTIMUL TIMP
eu am sotzul scorpion, dar fata nu are cum sa fie tot scorpion k nu ma lasa nimeni sa stau pana dupa 20 oct dar nu imi pare rau k am un sot scorpion, eu sunt peste si tind sa cred ca in multe privinte ne completam.
ce frumoasa e imbratisarea la voi, elfica , abia astept si eu sa vad cum e in 3
mami_ilinca sper sa iti revii curand si sa iti recapetzi energia, sa ajungi sa ignori aglomeratia si caldura capitalei
oricum fetele din romania sunteti niste eroine k rezistati pe caldurile de acolo, eu in astea cateva zile de caldura ma descurc crunt, patricia in beirut mai este o curajoasa la cat de cald e si acolo, se descurca eroic, desi nu prea a mai dat semne de viatza sper ca este bine si ea si bebe.
lulutza cum e cu parintii langa tine? cred ca esti tare fericita
cum mai spuneau fetele pe aici, daca tu mai vb cu simonix roag-o daca se poate sa revina pe DC ne-au fost si ne-ar fi utile si sfaturile ei.
eu am trimis pe contul comun informatiile pe care le-am primit de la cursul de aici, pt cine e amatoare de info in plus.
tuturor si o npt racoroasa
30+ Emma
lulutza_1980 spune:
salut burticutze !!!
sunt f fericita ca dupa un an imi vad parintii in varianta live !
este prima oara cand vin aici in belgia si prima oara cand au zburat cu avionul ... cum fiecare are niste mici probleme cu inima sau cu tensiunea , am avut emotii pana i-am stiut ajunsi langa Florin ...
acum inca nu le vine sa creada ca sunt aici iar eu inca nu constientizez ca-i am aici ... inca pare un mic vis ...
acum se odihnesc un pic si am profitat sa deschid un pic forumul ...
am avut de recuperat , nu gluma ... si inca n-am terminat de citit tot !!!
ce-mi place !!!
32 + Teodora
lulutza_1980 spune:
mami.ilinca din pacate nu vor putea ramane pana la nastere ( adica jumatatea lui sept ) ... parintii sunt profesori si la sfarsitul lui august au de dat corigentele si de semnat condica !
asa ca pe 23 august vor pleca inapoi spre casa !!!
dar am sa incerc sa ma bucur din plin de prezenta lor aici !
lalu85 , fruntea sus si multa bafta !!! ai incredere in tine si totul va decurge perfect !
Olivette te inteleg perfect cand spui ca te simti neputincioasa si nu ai cum ajuta la "retusurile" din casa ... dar daca asta inseamna sa ai grija de tine si te mica minune , trebuie sa te conformezi ... trebuie sa faci tot ce-ti sta in putinta sa lungesti timpul pana la nastere ... si asta tine mult de tine ; sa te odihnesti si sa te feresti de micile tentatii !
32 + Teodora
danielabejan spune:
ma bucur pt tine lulutza, nici eu nu mi-am mai vazut parintzii de 1 an jum si nici nu stiu knd voi reusi sa ii intalnesc
dar sa dea domnu sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta cu ei, sa aveti parte de zile insorite si multa sanatate tuturor.
30+ Emma
lulutza_1980 spune:
danielabejan multumesc pentru gandurile bune . draga de tine , stiu ce inseamna sa fii departe de casa si de familie ... si acum , cand ai ceva cu adevarat frumos de impartasit , parca doare si mai mult ! nici nu stiu ce-ti pot spune sa-ti aline durerea ; acum depinde doar de tine sa ai forta sa treci peste si sa te bucuri de fiecare secunda de bucurie asa cum vine , fara sa o umbresti de unde de durere !
asa mi-e milutza de voi , care suferiti , ca daca mi-ar sta in putere , v-as lua greutatile cu mana ... dar din pacate suntem muritori si trebuie sa le infruntam pe toate asa cum vin de sus !!!
rabdare si iar rabdare ca mult nu mai este !!!
Kytana eu m-am arata mai breaza si mi-am oferit disponibilitatea si am dat bir cu fugitii ... ma bucur ca te simti ok si ai gasit ceva constructiv de facut ... deocamdata mi-am salvat pagina si cum am timp am sa citesc ... trebuie sa imi fac timp pentru sufletelul meu , nu vreau sa fiu pe fuga ; vreau sa ma relaxez citindu-te ! si vad ca fetele au fost foarte active zilele astea !
si eu imi facusem testul si se potrivea exact : vom avea o fetita ... daca va vrea Doamne Doamne , vom "incerca" data viitoare sa avem un baiat ...
am inceput sa ma simt mai greoaie , mai lenta in miscari ... a crescut un pic mai mult si burtica ... ma ridic mai greu de pe canapea si se amuza familia pe seama mea ... da-mi place tare fiecare zi de insarcinatica !!!
obosesc repede si nu rezist mult la plimbari , dar nu ma impiedica sa ma odihnesc si sa o iau de la capat !!!
si ca veni vorba : anidaz sfat practic - inceraca sa te relaxezi - dai senzatia ca nu stai prea cumintica si muncesti cam mult ... ti dau bataita de la distanta daca nu te linistesti !!!
fug la nani ca mi se inchid ochii ( si imi mai este si fooooame ) !
!!!
32 + Teodora
sandy_2008 spune:
Buna Olivette, ca sa stai linistita ca babe are toate cele in caz ca vine mai repede, intreab-l pe dr tau despre injectiile celestone sau dexametozana (asta am inteles ca se gaseste pe la noi) - ajuta la maturarea plamanilor si parca se fac pana in 32 de saptamani...
profita de perioada asta de stat in pat ca sa citesti, sa te uiti la tv...multa sanatate!
am vazut ca vorbiti despre tensiune, eu am avut 8 cu 5, aseara aveam 9 si ceva...cica este mica, dar nu mi s-a parut ca a ingrjorat pe cineva...voi luati ceva anume pentru tensiune mica?
corinuka_g, am vazut lista ta de cumparaturi...sa nu uiti sa pui acolo chilotei de unica folosinta...mie mi-au fost de mare ajutor la prima nastere. iar legat de ceai, mie mi s-a parut mai eficient sa iau de la farmacie fenicul, chimion si anason (plante uscate)si nu ceai la pliculete...
va pup si o zi fara evenimente!
corinuka_g spune:
'neata burtici!
daniela pentru inceput voi lua sa am in casa supozitoare cu paracetamol, 125mg..restul, panadol, nurofen, antibiotic, smecta abia dupa 3 luni...
lulutza ma bucur ca esti fericita cu parintii la tine!
sandy si eu stiu variana cu ceai varsat, doar ca la pliculete e mai comod...om vedea...chilotei de unica folosinta pentru ce? pentru cand? ..de unde iau?
am citit umpic la piersicute...wow, pai nasc mai multe intr-o zi...se ingroasa listuta cu piersicute coapte...cred ca-n ugust incep emotiile si la noi!!!
am o intrebare pentru mamici...am citit intr-un grup de mamici de cluj pe FB ca multe prefera sa nu-si mai vaccineze copiii...de nici un fel! chiar cand merg sa nasca, anunta dr ca ele nu doresc vaccinarea...ce credeti? de ce???
o zi faina! pupici
_
29+ David Gabriel Multumesc Doamne!