Bobocei de sept-oct 2012 (21)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patricbebe spune:

Cred ca cel mai bine dorm pe hol, pe canapeaua extensibila a catelului CA e deja curse cu obstacole sa ajung din dormitor la baie dupa mutarile efectuate pentru amenajarea camarei pentru bebe. Intre perete si pat cred ca acum sunt 30 de cm, cu mutari si permutari reusesc sa trec, apoi vine o noptiera, cainele care e inevitabil tolanit pe undeva peste care trebuie sa sar si abia apoi mai ajung si eu la buda, deci trebuie sa ma trezesc cand nevoia e medie ca pana ajung se face deja urgenta.
Dunga aceea maronie a aparut la mine, de sub sanai pana la buric( care e in stare normala negravida) e cam cat o dunga de creion, de sub buric e ca o dunga de carioaca. Au aparut si primele vergeturi doar pe partea stanga a burtii dar sunt asa firave si sper sa se duca dupa nastere mai ales ca e buna cream care o folosesc. NU zice ca nu apar daca o folosesti daor ca ajuta sa se estompeze. tind sa cred pentru ca acum 3 sapt m-am ars pe burta cu muchia fierului de calcat( tto cicatrice ca si vergetura pana la urma) si vad ca a teecut deja fara sa fi lasat pic de urma)

32w cu Ilaria Rita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Si la mine a aparut linia aceea, e o dunga maronie cam de grosimea unei linii trase cu carioca, cum zice si patricbebe. E si deasupra buricului, dar nu pana sub sani, si dedesubt, pana in dreptul osului pubian. E subtire, nu e prea inestetica. Vergeturile inca n-au aparut, dar vad mai multe vene de sange groase in special in lateralele burticii. Buricul nu mi-a iesit nici mie, dar e la limita. Inca ma dau cu ulei de masline si de migdale dulci. Sper sa previna aparitia vergeturilor, iar daca apar sa nu fie prea multe si sa scap de ele.

Legat de coerenta, eu imi corectez fiecare mesaj pt ca scriu asa haotic, nu mai am nicio putere de concentrare, parca-s

fericita 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Fetelor,ma mananca degetul mic de la un picior,dar rau de tot,ca-mi vine sa-mi trag un ciocan peste el,macar stiu o treaba.
Oare ce baiuri are?
Ce pot sa-mi pun?ca sa nu ajung la trusa de scule
Ieri m-a mancat intre degetul mare de la picior si cel de langa,dar mi-a trecut,era de la flips-flops a m-au strans putin cum mi-i s-au umflat picioarele.
Acuma vad ca l-a apucat p-asta micu',oare ce sa-i fac?

Paulafericita 31+ cu Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

salutare fetellor!
apar si eu cu intarziere, caci azi m-am plimbat putin cu sotiorul meu fiind o vreme f frumoasa nici frig , nici cald pt mine- ne-am intors noi pe la 4 ora noastra, dar asa am avut o stare de somnolentza ca numai acum am reusit sa deschid calculatorul.
nu mi-am facut o listutza cu raspunsuri, dar am sa incerc sa rasp la ce imi amintesc
eu am linia maro de cateva sapt bune, iar buricul e la limita, nu stiu daca va si iesi in afara, o sa vedem in timp.
lulutza cu parintii asa o sa fie mereu, dupa cum am spus eu nu i-am vazut pe ai mei de mai bine de 1 an jum si mi-e dor de ei si si lor de mine, dar cu toate astea sunt momente cand evit sa ii sun sau sa vb cu ei pemess, pt ca de multe ori daca stam mai mult la taclale ajungem si la discutzii contradictorii si eu motz imi permit sa mai dau cate un sfat sau sa imi spun parerea si nu prea e iese bine. cum spuneai si tu sunt in varsta, noi am crescut si am trait in medii diferite, se mai adauga acum si civilizatia diferita fata de ceea pe care o cunosc ei si uite asa tre sa incercam sa ne muscam noi limba cum s-ar spune inainte de a lespune ceva si sa ne bucuram de ei k ii mai avem printre noi
ma intreba careva cum mai e cu arsurile, din pacate nimic nou, noaptea ma cam trezesc din 2 in 2 ore sau daca am un somn mai profund si nu le simt reusuesc sa ma trezesc mai rarutz si cand ma trezesc pe langa baie tre sa si rontai ceva si uneori e asa nasol pt k fac toate astea cu ochii cam inchisi, dar trece timpul si o sa uitam partile astea knd o sa ne avem bebelusii in brate.
legat de plimbari, nici eu nu prea mai indraznesc sa iessingura din casa, indiferent de cum e vremea caci am momente knd din senin ma simt destul de rau in sensul k obosesc super repede, mi se mai intareste burtica pt cateva secunde si tre sa ma opresc din mers sau am senzatia k atunci tre sa merg de urgentza la baie, ametesc, sete imi e mai tot timpul, de rontait tre sa rontai mai mereu din cauza arsurilor, de ingrasat m-am ingrasat de mi-e teama sa ma mai urc pe cantar asa k paula nu te panica, nu esti singura in situatia asta.
patricia te inteleg f bine cand spui k iti e greu fara sa ai pe cineva langa tine cu care sa vb, eu ma gandeam sa o chem pe mama mea aici sa ma ajute, dar ink nu sunt hotarata pt ca asa cum spuneai si tu, ne iubim si ne intelegem bn 2-3 zile apoi incepem sa ne enervam una pe alta si cum eu o sa fiu probabil mai intoarsa nu stiu ce ar iesi, dar desi si eu sunt departe daca crezi k ar fi mai ok pt tine iti pot da si mess meu si mai palavragim ca fetele.
intreba careva de filme online, cred ca era carmen, dar nu is sigura eu ma uit pe youtube acolo gasesti multe filme si seriale intregi si chiar si destul de vechi, mai e radio fly legat intri si vezi daca te intere ceva si movie 2 k . to sau 1 channel . ch sper sa gasesti ceva interesant pe acolo
corina , adina, m_m, olivette, stella si restul fetelor ma bucur c a sunteti ok si reusiti sa treceti de teama de prematur, totul va fi bine lalu o sa ne arate ca asa e , deja a inceput prin mica aventura de azi. Chiar este un dragutz sotziorul tau lalu si cred ca si sotiorii celorlalte fete ar fi facut gesturi de genul in astefel de situatii pt k si ei asteapta si se streseaza la fel ca noi, numai k in stilul lor
iuli ( kytana )da ce spor ai tu la scris si la gatit de cand stai acasa, numai retete apetisante ne aduci, tine-o tot asa. Daca te mai intereseaza lucrusoare din anglia sa imi spui sau daca vrei sa mai citesti pe siteuri de pe aici si sa te abonezi la ei sa mai treaca timpul.
bebelul tau nu vrea sa stai, dar a mea nu cred ca stie nici ea ce mai vrea are momente knd ma bumbaceste in toate pozitziile indiferent de ce fac si momente cand abia ma atinge, ceva de genul sunt aici stai linistita, dar nu am chef azi, nu am chef de nimic
mami_ilinca, mirabela ce mai faceti? nu imi amintesc sa fi citit ceva de al vostru recent stiu k si eu mai absentez cate 2-3 zile uneori, dar sper k sunteti ok si nu va obositi prea tare
pt toata lumea si o sapt cat mai frumoasa
maine mergem si noi la moasa sa ne spuna rezultatele de la sange

30+ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_m51981 spune:

buna dimineara, ce faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

`neata!

Lipsesc si eu 3 zile motivat si uite cate se intampla... discutii intre grupuri, emotii legate de nastere. Lalu, crede-ma, cand am vazut ce s-a-ntamplat, am si sarit peste restul discutiilor si am cautat doar posturile tale. Ufff...ce emotionant trebuie sa fi fost. Bine ca a fost o alarma falsa si ca bebe inca mai vrea sa stea in burtica.

Olivette, Kytana, tot n-am inteles cine era vizata in acea discutie pe facebook, nu va stresati cu de-astea; cu siguranta ca mesajul vostru a fost inteles gresit. Hormonii astia... :).

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

buna,

eu abea astept sa imi iau peste o saptamana carnetul...mi l-a retinut un politist rau pentru ca nu am lasat pietonul sa treaca primul pe trecere...si de 3 sapt ma plimb cu metroul...si mi-a cam ajuns...
olivete, parca intreba pana cand se fac injectiile celestone...pana in sapt 32. cele cu dexametozona care se gasesc pe la noi nu trec de placenta ca sa ajunga la bebe, de aceea sunt mai bune cele celestone care contin betamethazona...

din pacate mi-a iesit urocultura proasta si trebuie sa o repet maine si abea dupa aceea vedem cand facem injectiile...

sa speram ca toti boboceii stau la locul lor pana la termen!

va pup

bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Legat de condus, si eu ma simt mai bine la volan decat in dreapta, nu simt gropile, nu simt scuturaturi. Credeam c-o fi de vina sotu`, ca ma baga el prin toate gropile :P. Dar, cand mergem impreuna, de obicei el conduce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Sandy, e prima data cand aud ca dexametazona nu ajunge la bb.Pai atunci de ce s-ar mai face?
http://www.webmd.com/baby/antenatal-corticosteroids-for-fetal-lung-development - aici scrie si de Celestone si de dexametazona si sunt puse la acelasi nivel.

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
33+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Buna!

O zi frumoasa va urez! Fara surprize ca cea de ieri

Lalu cum e simti?

fericita de Elisa Maria (26.10.2010)

26+ Emma Andreea

www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2

Mergi la inceput