Bobocei de sept-oct 2012 (21)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Buna dimi (ziua)!

Ce fac fetele? Aseara am vazut ca v-ati tot conversat. Eu am adormit ca ursul, m-am trezit pe la 1.10 (ora de baie) si pe la 6.00 apoi. Dar pt ca era asa racoare, pana la 9.00 nu m-am dat jos din pat. Mi-am luat inima in dinti si am zis sa fac o plimbare. Am intrat si in Cora sa iau paine - doar atat trebuia sa iau - si am vazut niste hainute pentru bebe, acceptabile ca pret si am dat iama

In Cora scrie mare Reducere 60% la textile dar e bullshit, produsele luate de mine nu a avut niciunul reducere si mi s-a spus ca doar cele semnalate (cum semnalate nici tipa de la relatii cu clientii nu stia) Oricum, preturile sunt okay, deci nu imi pare rau. Am gasit si prosopele moi si pufoase la 15 RON (50cm x 70cm). M-am intors tot pe jos iar diseara am primul curs de nastere si alaptare. Bob, esti pregatita?

Va pup pe toate-toate!

Ramona, multu de aprecieri!
Dani, ce bine ca ai reusit sa faci miscare! Eu abia in decembrie voi reusi sa ajung in Anglia, datorita termenului de depunere a dosarului de indemnizatie.
Olivette, sar'na de link-uri Azi mergi la doftor parca, nu? Doamne ajuta sa fie bine!

Adina, Paula, Veroborada, Mami.Ilinca, Sandy,Mari, Marilena, Stella, ma bucur ca sunteti bine, iar daca am ratat pe cineva, imi cer scuze

Lalu, astazi cum mai esti? Mai ai putin pana vineri

Lulutza, s-au mai calmat spiritele? Distractie placuta

Corinuka, merge-merge? Cum mai esti?

Tzitziri, ce mai faci?

Pup fetele, diseara intru sa va povestesc cum fu astazi si ce mai invataram.

P.S. Carucioare de unde v-ati luat?

30+ cu

-= Love life, live love =-

Blog de neuron insarcinat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Hello burticute
Eu sunt ff somnoroasa....ma doare osul pubian ff rau...noaptea cand vreau sa ma intorc de pe o parte pe alta ma doare intre pcioare de imi vine sa plang...burtica se mai intareste dar incerc sa stau mai mult in pat....au aparut si la mine primele vergeturi(le-am descoperit acum cand va citeam pe voi) sunt pe picioare sus aproape de zona inghinala, buricul nu a iesit si nici dunga aceea maro nu o am pe burtica. BB meu cred are o super putere acum, ma loveste ff tare si imi este ff drag de el

lalu85 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Am uitat sa va spun ca astazi am implinit 37s
inca putin

lalu85 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Iti dai seama ce puternic este acum, cand mai are asa putin si va intalniti? Se pregateste sa-ti surada

Vergeturi mi-au aparut in partea de jos a sanilor (mi-a crescut circumferinta cu 10 cm)

Ce parere aveti despre www.nichiduta.ro/detalii-produs-3962/carucior-cangaroo-dayana/" target="_blank">acest carucior?

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Paula, cum te-ai descurcat pana la urma cu degetul de la picior, l-ai linistit cu ciocanul sau l-ai tratat cu indiferenta haha.
Daniela, eu intrebam de filme online, multumesc de ponturi, am sa le incerc.
Sanda, eu cu trecerile de pietoni am un fix: daca vad pietoni asteptand, chiar daca nu au coborat de pe trotuar, eu opresc si le cedez trecerea, prefer asa decat sa se trezeasca unul ca imi sare in fata si beleaua e mai mare. Nu iti spun cate claxoane imi iau de la soferii grabiti care sunt in spatele meu, dar prefer sa nu reactionez la claxoanele celorlalti.
Mihaela, eu clar parca ma simt mai bine la volan decat in dreapta, probabil simtim mai bine cat de incet sa conducem sau cum sa ocolim gropile decat sotii nostril care conduc si oricum nu ii doare nimic de la 2-3 zdruncinaturi. Dar ma bag la condus numai la drumuri scurte, ca nu imi convine pozitia de stat in sezut, mai bine stau in picioare decat in sezut. Eu locuiesc la 2-3 km de oras, am MAXI-TAXI dar nu e mai indicat decat sa conduc eu pana la piata, sau la medic si inapoi.
Eu am un stres ca inca nu am facut cumparaturi pentru mine si pentru bebe, nici nu stiu cand le voi face ca tot astept ba salariul, ba alte oportunitati si tot asa, parca niciodata nu am bani, ufff. In privinta dulapului pentru bebe ne-am mai linistit putin, ca am gasit la Carrefour niste dulapuri din 3 corpuri pentru fete (la un pret exceptional) si atunci am facut 2-3 rocade si avem si pentru noul sosit in familie. De dormit va dormi cu noi in camera pentru inceput, pentru ca fetele abia s-au mutat separate fiecare in camera ei si le las sa se mai bucure din intimidate. Si-au aranjat fiecare cum a vrut, si-au agatat tot felul de chestii pe pereti, pe dulapuri si le las sa se bucure de spatiul lor.
31s, 1 zi

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalu85

Am uitat sa va spun ca astazi am implinit 37s
inca putin

lalu85 37+ cu

Felicitari! Te invidiez si astept sa ajung si eu la 37, 38 cu bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kytana

Iti dai seama ce puternic este acum, cand mai are asa putin si va intalniti? Se pregateste sa-ti surada

Vergeturi mi-au aparut in partea de jos a sanilor (mi-a crescut circumferinta cu 10 cm)

Ce parere aveti despre www.nichiduta.ro/detalii-produs-3962/carucior-cangaroo-dayana/" target="_blank">acest carucior?

E fain caruciorul, dar stiu ca e de preferat sa aiba maner in loc de coarne, e mai usor de manevrat.

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Buna gagici mamici !
Mi'a fost dor de voi,de povestile voastre si v'am simtit lipsa.M'am gandit mereu la voi si oare ce mai faceti.
Sper ca sunteti toate bine.

Am de recuperat din urma o groaza.
Noi suntem bine.Nu am mai intrat de vreo 2 saptamani.A venit sora mea din Germania si bineinteles m'am mutat cu toate catrafusele la parinti.M'am jucat cu nepotica mea care are 9 luni si eu o dulceata.
Pe 13 august pleaca inapoi M'am obisnuit tare mult cu ele si o sa'mi fie tare greu cand vor pleca.

In rest ma simt bine,saptamana trecuta am fost la control,colul e ok,tensiunea buna,analizele mi'au ieit bune,mi'a masurat burta si e in grafic...in concluzie e totul bine.Astept cu nerabdare ziua de joi ca am eco.Nu l'am vazut de pe 25 iunie.
Bb e foarte activ,se misca mereu.Face niste valuri in burta de mi se muta burta cu totul.

L'am dus pe nazdravan si 2 zile la munte si i'a placut

Sa auzim numai de bine si va pupacesc.O sa fiu mai activa dupa joi,ca joi dimineata pleaca la Brasov sora mea.

ANDREEA 32s5z cu
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Kytana, e dragut caruciorul, dar nu stiu de unde mi-am format eu parerea ca un carucior "bun" trebuie neaparat sa aiba rotile mari sau sa fie pline. De fapt, poate din cauza ca eu stau intr-un sat la 4 km de Targu-Mures (dar suficient de multi km se pare incat sa fim lipsiti de o strada asfaltata - ca sa nu mai vorbim ca nu avem apa, canalizare si gaz - deh, Romania) si m-am interesat de un carucior usor de manevrat si pe drumuri "accidentate" si mi s-a recomandat unul cu roti mari, pline. Acuma probabil in Bucuresti va fi potrivit si acesta. Plus de asta, nu stiu daca il vei duce sau nu apoi cu tine in Anglia. Daca nu-l duci, ma gandesc ca n-are rost sa investesti prea multi banuiti in el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Lalu, felicitari pentru cele 37 de saptamani!! Ce putin mai ai.... ma rog la Dumnezeu sa ajung si eu cu bine la cele 37 de saptamani si sa le si depasesc!

Mergi la inceput