Bobocei de sept-oct 2012 (21)
Raspunsuri - Pagina 20
stella87 spune:
Offf, DC nu mai colaboreaza cu mine :))) mi se intampla tot felul de buguri ciudate. Tzitziri, am vrut sa citez din mesajul tau si mi-a intrat si mesajul meu in al tau. E paragraful acela cu linkul tot de pe avocat.net. Deh, sper mesajul asta sa-l trimit calumea.
fericita 33+ cu
Ramona_bm spune:
Lalu ma bucur ca te-ai intors acasa cu vesti bune si ai dat peste un medic care a stiut sa te calmeze. sa vina puiutul cand e cel mai bine pentru el.
Kytana si eu iti savurez povestile si retetele de pe blog. Ma bucur ca ai ascultat sfatul fetelor ca esti intradevar talentata la povestit.
De condus... data trecuta cred ca am abandonat volanul cu o saptamana sau doua inainte sa nasc... nu de alta dar fiind mica trebuie sa trag scaunul pe cea mai in fata pozitie si, chiar daca reglam volanul sus, tot mi se freca de burta asa ca l-am predat sotului. De data asta nu stiu daca o sa pot sa scap de condus ca nu mai am sofer la dispozitie si nici stare sa stau in loc nu am
Lulutzaincearca sa te bucuri de restul aspectelor acum cat ii ai aproape pe ai tai. Rar gasesti pariti si copii care sa imparta aceleasi idei/concepte despre viata/politica/etc si pentru politica noastra chiar nu are rost sa umbresti bucuria de ai avea alaturi acum.
Nu mai tin minte ce am mai citit ca nu prea mai am timp.... in plus sunt si obosita, satula de caldurile astea si fara nici un chef de vorbit/scris dar mi s-au aprins cateva beculete cand am vazut ca deja vor sa isi faca aparitia boboceii nostri.
Va pup pe toate
fericita de Elisa Maria (26.10.2010)
26+ Emma Andreea
www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2
PaulaFrida spune:
Salut fetelor
lalu ma bucur ca esti tot cu bebelusul in burtica si ca ai scapat de emotii
Si pt mine in casuka mai mult eventual dupa o paine si cam atat.Obosesc tare repede.de ex duminica am fost pana la kaufland,care e la cateva blocuri de noi si la drumul de intoarcere am simtit ca deja numai pot sa merg,ma supara spatele jos si pe sub burta si abia am ajuns pana acasa.sotul m-a ajutat cu gatitul.eu am stat mai mult in pat.
Azi dimineata a trebuit sa merg la magazin,e f.aproape,dupa paine numai ca nu au fost primita inca si a trebuit sa merg la chioscul de pita,abia am ajuns pana acolo,dar drumul inapoi a fost jale,vreo 5 blocuri aveam,iarasi a inceput spatele jos si sub burta plus ca am inceput sa ametesc,nu aveam cum sa ma asez putin pe bancile de la blocuri pt ca erau ude de la ploaie,m-am speriat,am inceput sa plang ca nu stiam cum o sa ajung acasa.pana la urma am gasit o banca mai uscata si m-am odihnit si calmat putin si am ajuns incetuc acasuka.
Ca sa nu se ai repete situatia,sotiorul a zis ca de acum inainte o sa faca el toate cumparaturile si o sa ma ajute si cu gatitul,scumpul de el.
Facem tot ce putem sa stea puiutul cat trebuie in burtica avand in vedere placenta previa si ca spitalul e la 100 de km.
Va pe toate si va doresc o seara si o noapte placuta.somnic usor si vise cat mai frumoase
Paulafericita 31+ cu Roland
patricbebe spune:
Buna seara!!!
Lalu ai facut incalzirea pentru venirea lui bebe pe lume, sa mai stea bine la cuptor cat sa se faca grasun si sa vina sanatos si voios.
Eu sunt tare speriata ca nu resusesc sa fac tot ce trebuie pana cand apare bebelina, mai avem de varuit camera, spalat haine, facut bagajul pentru spital. Culmea , recitind cu atentie ce vor sa aduc m-am trezit ca nu stiu ce vor de fapt. Am tot ce trebuie mai putin niste chestii care in franceza se numesc serviettes carrees, m-am prins ca sunt patrate dar ce anume sa fie ele nu stiu. Ma gandesc ca ceva gen scutec de finet, paturica nu e ca cer din asta la iesire. O sa cumpar si scutec de finet de la mothercare ca doar acolo am gasit.
Ma gandesc cu neliniste cand vine mama, abia o astept dar in acelsi timp suntem genul care ne dam cap in cap dupa 3 zile de iubit, rasfat si alte amoruri
Azi am tras o portie zdravaan de plans de l-am sunat si pe sot si nu intelegea nimic din ce balmajeam eu la telefon de a crezut ca cine stie ce s-a intamplat.Parca nu imi gasesc locul, nu am cu cine sa ma conversez, nu neaprat despre sarcina, asa in general chestii de fete, o barfa mica si sanatoasa. Am resuit sa infund scurgerea de la baie, nu stiu cum si cand am facut dus s-a baltocit toata spuma pe jos in baie. M-am enervat pe cumnate!! Deci am avut o zi perfecta.
Sper sa ma trezesc maine mai bine dispusa chiar daca toata nopatea sunt cu abonament la buda si abia daca mai adorm bine!!!
32w cu Ilaria Rita
PaulaFrida spune:
Mama da coerenta am mai fost in mesajul de mai sus.sper sa intelegeti ce am vrut sa zic.scriu de pe telefon si deja au inceput sa ma doara mainile de la tastat plus ca stau si culcata pe pat.
-ici tuturor
Paulafericita 31+ cu Roland
anidaz spune:
Olivette ce zici de Stefania?Cand va veni fetita noastra (observati :nu spun ”daca” ci ”cand” ) se va numi Ariana Stefania
32+
carmen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anidaz Olivette ce zici de Stefania?Cand va veni fetita noastra (observati :nu spun ”daca” ci ”cand” ) se va numi Ariana Stefania 32+ |
Imi place Ariana, la prima fata as fi vrut Ariana dar nu i-a placut sotului, cum de altfel nu i-a placut nici Roua, mie imi placea, chiar daca pare mai ciudat .
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
anidaz spune:
intelegem Paula ca suntem cam toate pe aceeasi lungime de unda cu mesajele coerente,
Patricia am zis si eu ca mai bine m-as culca in baie ca as fi mai aproape de wc
Am vazut ca s-a discutat de buric ,nici al meu nu e iesit dar cred ca asa si ramane,iar linie neagra nici o umbra nimic.
32+