Bobocei de sept-oct 2012 (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Lalu bine ca esti bine, cat despre sotul tau: e un gentelman .
Luluta e greu cu diferenta de mentalitate dintre noi si parinti, stiu si inteleg. Mai intri aici si te mai aerisesti cu discutii ca intre fete si mamici .
Fetelor, voi mai conduceti? Eu inca ma mai incumet, as fi super dependenta de sot sa ma duc unde am am eu nevoie numai cand poate el. Din pacate conduc o super masina MATIZ care nu are servo asa ca uneori cam sunt nevoita sa trag de volan .
31 sapt

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca aproape ne-am hotarat la nume: Paul Gabriel

31sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Lalu, asa e, sotiorul tau e un dragut!

Carmen, tocmai ca asta ziceam si eu, ca nu vrea nimeni sa nasca prematur si eu ma bucur de fiecare zi trecuta si in care bebe e tot in burtica, mai ales ca stau cu securea deasupra capului cu colul meu deschis.

Eu ma uit la seriale. Am dat cautare pe Google " seriale online gratis" si am gasit vreo 2 site-uri pe care nu te costa nimic. Unul e Veziserialeonline. info si altul e Seriale. Filmesubtitrate. info
Le-am acris cu spatii, dar te prinzi tu ce si cum.

32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olivette

Lalu, asa e, sotiorul tau e un dragut!

Carmen, tocmai ca asta ziceam si eu, ca nu vrea nimeni sa nasca prematur si eu ma bucur de fiecare zi trecuta si in care bebe e tot in burtica, mai ales ca stau cu securea deasupra capului cu colul meu deschis.

Eu ma uit la seriale. Am dat cautare pe Google " seriale online gratis" si am gasit vreo 2 site-uri pe care nu te costa nimic. Unul e Veziserialeonline. info si altul e Seriale. Filmesubtitrate. info
Le-am acris cu spatii, dar te prinzi tu ce si cum.

32+

Multam de site-uri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Am fost oleaca la plimbare si am venit croita la calculator sa vad ce mai face Lalu! Ma bucur ca esti bine, tare mult! Vorba fetelor, ma luasera si pe mine niste emotii... mama mama! Mai ai asa putin pana la marea intalnire.

Ce-mi place de noi, cum ne-am mobilizat pentru surata noastra! Un mare buchet pentru toate fetele care au stat cu sufletul la gura si s-au vazut in locul lui Lalu.

Adina, sincer eu habar nu am avut initial ca la mine se facea referire, oricum a trecut. Eu nu pun la inima si nu am timp sa pun la inima cu un pui asa frumos in burtic si un dl pinguin care ma adora. Dar zi-ne de tine, tu esti bine?

Corinuka, incerc si eu, ce sa fac? Doar voi mi-ati dat un imbold. Acum trebuie sa dau si rod pe masura. Cum te mai simti? ti-e mai bine zilele acestea?

Lulutza, pentru rabdare. Si eu mai sar calul si tip la mama mea, hormonoasa cum sunt. Imi pica fix pe ea, desi sa zicem ca de multe ori e degeaba. Asa ca te inteleg perfect. Gata, au trecut si alegerile, acum va puteti relaxa un picut.

Mari, ce bine ca ti-ai mai revenit! Ai vazut si galuscuta ta te certa ca vrea sa ii zambesti si sa il iubesti nu sa plangi si sa te superi.

Olivette, jumatate s-a cam dus din pandispan. Nici nu am asteptat sa se raceasca bine si mi-au rupt ca soarecii bucatele din colturi

Carmen Mergem doar inainte, avem o comoara asa frumoasa care ne asteapta doar! Nu stiu fetele pe ce se uita, dar iti pot spune un site cu serii, in afara de Vplay unde trebuie sa te inregistrezi, poti incerca un site doar cu seriale, dar nu sunt cu subtitrare. Eu am reluat Dr. House de cateva zile si observ ca nu mai intorc capul la unele faze mai dubioase.

Fetele, ma bag la o felie de pepene, sunteti invitate, evident!

30+ cu

-= Love life, live love =-

Blog de neuron insarcinat

Mergi la inceput

Carmen, pana acum 6 zile cand mi-a zis ca am colul deschis am condus zilnic spre/de la serviciu. Azi am condus din nou ca m-am dus la analize si doar nu era sa ma duc cu RATB-ul. Nici taxiul nu mi s-a parut o varianta ok, pentru ca simt foarte nasol toate hopurile daca nu sunt eu sofer. Nu stiu, cand sunt la volan se simt altfel, poate si pozitia corpului, habar nu am care-i explicatia. Chiar ii ziceam sotului de multe ori cand eram amandoi in masina ca mai bine conduc eu decat el.
Acum sunt consemnata in casa, dar sa stii ca pe mine nu ma jeneaza cu nimic condusul.

Mai auzisem o prostie de cineva (chiar 2 persoane!), ca nu e bine sa conduc, ca forfecarea picioarelor duce la ruperea membranelor. Evident ca nu i-am luat in seama, suna prea SF, asa cum mi-a confirmat si dr. Chiar si de acum incolo, daca trebuie neaparat sa ma duc undeva si nu poate veni sotul cu mine, voi conduce. Aleg raul cel mai mic, decat stat in picioare, mers prin soare si caldura din mijloacele de transport, mai bine controlez eu miscarile masinii.

32+

Mergi la inceput

Cu placere pentru site-uri. Kytana, vezi ca pe astea sunt si subtitrate daca ti-e lene sa te concentrezi Tocmai am bagat si eu 2 feliii de pepene, acum stau cu burta in sus!

Carmen, frumoase numele, o sa-l serbati de 3 ori (ziua de nastere si 2 sfinti), norocosul!

Noi doar unul il avem ales de cativa ani, numai bebe lipsea ca sa-l poarte: Maya
il tot cautam de luni de zile si pe al doilea, vrem si un nume de sfant, s-o mai serbam o data! Sugestii?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Lalu, mi s-a facut pielea de gaina cand am citit ce-ai scris. Oau, nu-mi vine sa cred ca in curand vom fi mamici si ne vom tine in brate bebicii Mi-e si teama, dar parca abia astept sa se intample.

Olivia, legat de prenatal si dosar pt cic, presupun ca tu ai un contract individual de munca, ceea ce e super. Eu am avut un contract pe drepturi de autor, iar in acest caz platile catre CAS le face "angajatul", cu titlu de persoana fizica ce castiga venituri din activitati independente (aceste activitati sunt luate in considerare la CIC, la fel ca in cazul unui contract individual de munca). Dar tre sa fac totul singura. Si partea naspa la aceste minunate contracte pe drepturi de autor e ca nu se suspenda pe perioada concediului prenatal sau de crestere copil, ci se incheie, cel putin asa mi-a zis persoana de la resurse umane. Si am impresia ca in acest caz, cand contractul inceteaza din ambele parti nu beneficiez de somaj, deci sunt cam in pom. Concediul prenatal imi va fi platit integral de CAS, nu de angajator si nu stiu daca va fi asimilat celor 12 luni anterioare nasterii. De asta mi-e teama si probabil ca la noapte n-o sa dorm

fericita 33+ cu

Mergi la inceput

Lalu, mi s-a facut pielea de gaina cand am citit ce-ai scris. Oau, nu-mi vine sa cred ca in curand vom fi mamici si ne vom tine in brate bebicii Mi-e si teama, dar parca abia astept sa se intample.

Olivia, legat de prenatal si dosar pt cic, presupun ca tu ai un contract individual de munca, ceea ce e super. Eu am avut un contract pe drepturi de autor, iar in acest caz platile catre CAS le face "angajatul", cu titlu de persoana fizica ce castiga venituri din activitati independente (aceste activitati sunt luate in considerare la CIC, la fel ca in cazul unui contract individual de munca). Dar tre sa fac totul singura. Si partea naspa la aceste minunate contracte pe drepturi de autor e ca nu se suspenda pe perioada concediului prenatal sau de crestere copil, ci se incheie, cel putin asa mi-a zis persoana de la resurse umane. Si am impresia ca in acest caz, cand contractul inceteaza din ambele parti nu beneficiez de somaj, deci sunt cam in pom. Concediul prenatal imi va fi platit integral de CAS, nu de angajator si nu stiu daca va fi asimilat celor 12 luni anterioare nasterii. De asta mi-e teama si probabil ca la noapte n-o sa dorm

Tzitziri, multumesc pentru link, eu totusi am citit in lege ca este asimilat concediul prenatal fara sa fie nevoie de somaj. Nici nu stiu ce sa mai cred. Stiu doar ca maine merg la cas si aflu.

fericita 33+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Stella, uita-te aici : http://www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_253914/concediu-prenatal-firma-desfiintata.html
La mine e situatia incerta la firma, dar nu se pune problema de desfiintare acum, ci dupa ce nasc. Atunci, daca se inchide firma, voi intra direct in CIC - la mine e mai simplu ca va fi dupa nastere, deci pot intra in CIC direct.
CIC-ul se calculeaza pe 12 luni inainte de nasterea copilului, nu inainte de intrarea in prenatal. Deci eu cred ca in calculul indemnizatiei ti se va lua somajul - desi e cam dubios... (asta trebuie intrebat)

Uite, eu cam in situatia asta sunt, doar ca am concediu prenatal de pe 16 iulie si tot de pe 16 iulie am incetat contractul pe drepturi de autor. http://www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_292766/Concediu-prenatal-contract-de-munca-pe-perioada-determinata.html

Si ce mi-a zis fata de la resurse umane se potriveste cu raspunsul primit.

Lalu, daca e sa fie, sa fie sanatos si voios!Chiar nu mai e motiv de stres la tine cu prematuritate, deci daca doreste sa vina, sa fie primit ]

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
33+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

fericita 33+ cu

Mergi la inceput