Bobocei de sept-oct 2012 (21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Fetelor am adormit....am fost la spital, dr mea nu era si ma preluat medicul de garda...mi-a facut scobutil, no-spa si mi-au mai facut o perfuzie cu ceva vitamine....se pare ca mi sa scurtat colul, bb este in pozitie se apropie momentul dar nu astazi...se pare ca poate sa mai stea in burtica...trebuie sa stau mai mult in pat si sa nu fac efort ca sa mai tragem de timp....mi-a dat sa iau imi pun supozitoare cu scobutil si acasa si no-spa in continuare. Mi sa spus sa nu ma sperii daca este sa vina acum bb pt ca sunt in grafic...maine facem 37s. Mai merg vineri la control.
Am vazut ca m-ati sunat, imi cer scuze ca nu am raspuns dar am adormit si a venit sotiorul si mi-a adus tel si mi-a zis ca sunt cautata
si am intrat aici ca sa vedeti toate ce scriu. Va multumesc pt incurajari si va puup.

lalu85 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivette

Am sunat-o pe Lalu, dar nu raspunde la telefon Sper sa fie totul ok.

32+

Si eu am sunat-o si nimic.Am trimis si un SMS,sper sa primim vesti ,sunt totusi niste ore de cand n-a mai intrat...

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalu85

Fetelor am adormit....am fost la spital, dr mea nu era si ma preluat medicul de garda...mi-a facut scobutil, no-spa si mi-au mai facut o perfuzie cu ceva vitamine....se pare ca mi sa scurtat colul, bb este in pozitie se apropie momentul dar nu astazi...se pare ca poate sa mai stea in burtica...trebuie sa stau mai mult in pat si sa nu fac efort ca sa mai tragem de timp....mi-a dat sa iau imi pun supozitoare cu scobutil si acasa si no-spa in continuare. Mi sa spus sa nu ma sperii daca este sa vina acum bb pt ca sunt in grafic...maine facem 37s. Mai merg vineri la control.
Am vazut ca m-ati sunat, imi cer scuze ca nu am raspuns dar am adormit si a venit sotiorul si mi-a adus tel si mi-a zis ca sunt cautata
si am intrat aici ca sa vedeti toate ce scriu. Va multumesc pt incurajari si va puup.

lalu85 36+ cu

Doamne ajuta!Ma bucur ca sunteti tot in formula 2 in 1,desi se pare ca se apropie deschiderea galeriei,uaaau ce emotii m-au luat,pot sa merg linistita la dus ca m-au trecut toate apele,

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Stela, nu vad de ce n-ai primi indemnizatia. Doar ai cotizat 12 luni... Nu-ti mai fa griji inutile. Am o intrebare insa: de ce trebuie sa mergi tu la Casa de sanatate sa depui actele? Pentru ca ti se incheie contractul de munca? Ca de la mine de la serviciu mi-au zis ca de-abia cand intru in CIC sa vin sa-mi iau dosarul (pe care mi-l pregatesc ei) si sa merg sa-l depun. De prenatal mi-au spus doar sa le aduc concediul medical lor si atat.

Lulutza, bine ai revenit! Te inteleg perfect! Si eu ii iubesc pe ai mei dar nu pot sa stau mult cu ei ca ma umplu de nervi. Cand simti ca nu mai poti mai intra pe aici pe la noi si descarca-te. Lasa-i pe ei si nu le zice nimic, ca stii cum e, dupa ce pleaca o sa-ti para rau daca le zici ceva si va certati. Eu asa patesc tot timpul: m-apuca nervii, le zic diverse chestii si cand ajung acasa incep sa plang de ce le-am zis. Asa ca varsa-ti oful la noi

Mari, ai vazut ca ti-ai revenit! nu-l mai supara pe bebe. De ce ti-a dat totusi nepriceputa trimitere la cardio?

Adina, stai linistita cu parola. Nici eu nu ma stresasem sa intru, asa ca nu-i bai!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Pfuuuuuui, ce emoatii ne-ai dat, Lalu!
Ne bucuram ca esti bine! Mai tine-l pe bebe acolo la caldurica si stai cuminte in pat!

Vorba ta, Adina, ma duc si eu la un dus ca sunt fleasca!

32+

Mergi la inceput

Fetelor imi pare rau ca v-am dat asa emotii dar sa ma fi vazut pe mine...m-am stricat si la burta de frica , mi-a curs si sange din nas si tremuram toata
Dar sa va spun ce a facut sotuul meu iubit in timp ce eu dormeam....A luat frumusel listutele cu ce trebuie la bagajul lui bb si al meu si...a facut el gentuta lui bb si pe a mea a pregatit si landoul de la carut ma emotionat asa tare....si acum imi face ciorbita de curcan ziceti voi ca nu e un dulce....

lalu85 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Stella, uita-te aici : http://www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_253914/concediu-prenatal-firma-desfiintata.html
La mine e situatia incerta la firma, dar nu se pune problema de desfiintare acum, ci dupa ce nasc. Atunci, daca se inchide firma, voi intra direct in CIC - la mine e mai simplu ca va fi dupa nastere, deci pot intra in CIC direct.
CIC-ul se calculeaza pe 12 luni inainte de nasterea copilului, nu inainte de intrarea in prenatal. Deci eu cred ca in calculul indemnizatiei ti se va lua somajul - desi e cam dubios... (asta trebuie intrebat)

Lalu, daca e sa fie, sa fie sanatos si voios!Chiar nu mai e motiv de stres la tine cu prematuritate, deci daca doreste sa vina, sa fie primit ]

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
33+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Mai stie cineva ceva de Lalu?
Eu am citit mare parte la servici si mi-am notat pe un biletel ce raspunsuri sa dau, sper sa nu uit ceva din ce am vrut sa spun.
Olivette nu cred ca e cineva pe lumea asta care sa isi doreasca sa nasca prematur, dar uneori probabil in functie de situatia fiecaruia poate trebuie sa iei in calcul "ce fac daca mi se intampla" si nu ca o alternativa si ca pe un fapt care se poate intampla. Mai mult nu zic ca nu imi plac polemicile de nici un fel si la fel cum zicea cineva (sorry nu imi amintesc cine) nu e chiar frumos sa citesti parerile altora si sa le comentezi in lipsa sau la adapostul "privat-ului". Imi doresc ca toate sa ducem sarcinile pana la termen si sa ne bucuram de copilasi sanatosi .
Kytana sa stii ca fix la fel ca tine gandesc si eu: fiecare zi e un triumf, ma bucur de fiecare dimineata cand ma trezesc (chiar daca am dormit rau) si pot spune: mai adaug o zi pana la Marea Intalnire. Sa stii ca nici eu nu am (inca) linia neagra si nu am avut-o la nici una din nasterile anterioare cat despre buric, al meu e inauntru, nu e inafara.
Spunea cineva ca se uita la filme online, pe ce site va uitati?

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivette

Am sunat-o pe Lalu, dar nu raspunde la telefon Sper sa fie totul ok.

32+

si eu i-am scris un mesaj pe la ora 17, sper sa fie totul OK.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Va multumesc inca o data pt gandurile bune si multumesc fetelor care m-au sunat si mi-au dat mesaj....acum suntem bine si speram sa mai stea bb putin in burtica...

lalu85 36+ cu

Mergi la inceput