Bobocei de sept-oct 2012 (21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Mariana, hai gata acum. Ai plans, te-ai descarcat, gata! Gandeste-te la bebe ca starile astea le simte si el. Ia azi o pauza de la tot, ca sa-ti revii. Uita pentru o zi de examen si de alte greutati si gandeste-te la minunea din burtica ta. Sa vezi ce-ti revii si te bine-dispui. Daca bebe e bine si sanatos, ia zi tu, chiar ai motive sa fii suparata? Bebe e cel mai important acum. Uite aici niste pupici si floricele speciale pentru tine!

32+

Mergi la inceput

Carmen, din pacate eu nu o am.

Sa mi-o dati si mie, va rog!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

I-am trimis-o eu lui Carmen, ti-o transmit si tie acus Olivette.

Btw am postat reteta, sper sa iti placa. Pentru mine e primul pandispan si-s tare mandra

Mari, ce este cu tine? Orice ar fi noi suntem aici sa te sustinem. Daca vrei sa te descarci, gasesti aici un umar pe care poti sa-ti spui naduful. Cum zice si Olivette asa bine, daca bebe e bine, ce altceva mai conteaza? Doamne ajuta sa fim bine, restul le mai rezolva si Cel de Sus

30+ cu

-= Love life, live love =-

Blog de neuron insarcinat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Fetele, am revenit si eu, ba chiar m-a prins o ploicica pe drum, pe care am savurat-o, evident, fara umbrela Mi-am luat actele, maine dimi, fuga cu sotul la casa de sanatate sa depun actele pt prenatal. Da chiar, e vreuna dintre voi in situatia de a i se incheia contractul de munca in timpul prenatalului? Asta-i cazul meu si din ce m-am informat nu-i bai cu indemnizatia de crestere copil pt ca prenatalul se cumuleaza la cele 12 luni de contributii anterioare nasterii copilului. Voi stiti ceva? Oricum, maine la CAS o sa ma lamuresc. Sper sa nu ma trezesc fara indemnizatie, ca

Lalu, esti aproape de termen, daca nu l-ai atins deja, deci griji mari n-ar trebui sa ai (zic si eu asa teoretic, ca probabil as avea niste emotii ), desi e bine ca bebicul sa mai stea la mami in burtica. Oricum, relaxeaza-te, asculta sfaturile fetelor cu apa, no-spa, stat in pat si probabil ca vor trece contractiile. Totusi, ar fi bine sa vorbesti cu medicul. Noua la cursuri ni s-a mai zis sa facem un dus cald, pentru calmarea durerilor si a crampelor, pe langa no-spa, iar daca nu trec, iar contractiile sunt periodice, la un interval de 5 min sau mai putin, sa mergem la spital. Iti tin pumnii sa fie totul bine

Mari, noi suntem p-aici daca ai nevoie sa te descarci. Eu acu ma simt ca pe ghimpi la gandul ca, Doamne fereste, nu-mi primesc indemnizatia. Si ma simt foarte stresata si sensibila la orice chestie. Ieri, de exemplu, m-am vazut cu un prieten, am inceput sa-i povestesc ceva mai romantic legat de sotul meu si efectiv m-au napadit lacrimile, ziceai ca ma uit la nu stiu ce film de dragoste. Noroc ca aveam servetele. Adica ma impresioneaza pana la lacrimi si lucrurile bune, daramite necazurile. Acum cand suntem gravi instinctul de conservare e mai mare si cred eu ca tindem sa ne framantam mai mult ca inainte, iar asta nu face deloc bine la psihic. Uita de invatat, de griji, probleme pt o zi, doua, gandeste-te la bebicul tau si incearca sa te relaxazi.

fericita 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

buna ziua burticutze !!!

lalu , curaj ; daca nu te pot dumiri prin telefon , incearca sa faci o vizita sa vezi ce-ti spun medicii , sa te informeze ca sa te poti calma ... nu intra in panica , respira si te calmeaza !!! noi iti tinem pumnii si ne rugam pentru voi !!!

eu sunt un mic pachet de nervi ... incerc sa ma abtin si sa ma calmez atat cat pot ... pe cat sunt de fericita ca am parintii aici , pe atat ma agita si ma sufoca !
sa va expic :
taica-miu , dupa o zi de relax , incepe : "hai , ce e de facut !!! eu am venit sa muncesc , sa va ajut , sa varuiesc " - eu il inteleg , dar el are alt ritm , mult mai alert ... noi suntem mai calmi - nu avem chef azi , nu-i nimic , e si maine ...
printre picaturi mai sunt si tensiunile politice ... acu sa ma iertati , dar pe mine chiar nu ma intereseaza ... adica nu mai am incredere in nimeni si in afara de teama ca oricine e sus , fura , nu ma impresioneaza nimic ... si ai mei se consuma , ridica tonu : "da cum mama , chiar asa ... sunt niste mincinosi , fura , dar tinem cu ...." si eu imi musc ungiile si incerc sa nu-mi spun parerea care e exact opusul ... nu de alta da nici nu reusesc sa ma controlez si sa zic doar una , eu continuu pana imi spun oful ! eu nu am frana , si nu ma pot opri si riscu e sa sar calul , ca oricum nu am nici o putere si oameni in toata varsta nu-i mai schimb si nici nu le mai schimb mentalitatea !!!
nu ma intelegeti gresit ! nu-s mai breaza , dar traiul intr-o tara civilizata iti schimba oarecum viziunile ... nu e voit - e adaptare !
acasa din pacate se vinde cearta , barfa , micile rautati ... eu nu mai sunt in stare nici sa le ascult , dar sa ma si concentrez sa le aud , rumeg , diger ...

deabia astept sa treaca focul alegerilor sa-mi calmez si eu interiolul , ca fierbe la foc mocnit saracutzul !!!
noroc cu campionatul , ca ma delectez cu mareea de sporturi existente in lumea asta !!!

poate par tacanita , parintii mei pot atinge perfectiunea cu ce au facut si continua sa faca pentru mine , noi , in general ... dar reactiile mele sunt asa de ciudate ( cred eu ca din cauza hormonilor ) ca nu reusesc sa ma controlez in totalitate si ma simt o mica baba -cloanta !!!
bine ca am mai reusit sa facem cate o plimbare si sa mai vedem ici si colo cate ceva nou pentru ei , ca sa-i mai imbunez cumva - dar nici aici nu-s ok , pentru ca nu ma pot plimba mult ; am nevoie de pauze si toalete cat cuprinde ...

bine ca va am pe voi si reusesc sa-mi descarc naduful !!!
sunt lucruri pe care nici cu rudele nu le poti discuta , ca sunt chestii trecatoare dar care pot fi judecate o viata daca sunt interpretate gresit !!!

astea sunt trairi de ale mele - ei poate ma inteleg mai mult decat cred - a o alta chestie in plus sa ma simt o mica cretina !

sper sa revin zilele astea cu mai multa seninatate si cu mai mult chef de viata !!!
va pup pe toate !!!

33 + Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_m51981 spune:

Multumesc fetelor, va pup! Ma simt mai bine, nu mai bazai...:P...dar asa e, bebe simte ca devenise tare, tare agitat si el e f linistit de obicei.Va multumesc ca va ganditi la mine. Am fost la dr de familie, care e cam nepriceputa:P...si mi-a dat trimitere la cardiologie, i-am zis de tensiune si puls..sa vedem cand m-oi duce:).
Va pup!

Mergi la inceput

Kytana, merci de PM. O sa-l verific atunci cand ma invrednicesc sa deschid calculatorul, ca toata ziua am stat numai pe telefon si de aici nu pot sa-mi accesez contul.

Arata super pandispanul tau! ca sa nu mai zic de pepenada cred ca au fost si bune, nu? Momentan n-am toate ingredientele prin casa, dar o am in vedere penttu cand ma apuca cheful

Tare si povestea de pe blog cu babele. Adevarat din pacate. Si eu azi cand am fost la analize stateam pe scaun la receptie, asteptand sa ma cheme in cabinet; langa mine o d-na pe la 35 de ani, in fata noastra un domn de vreo 40 si un pusti de 20. Vine un batranel sa stea si el. Mi se parea ca se uita saracu' la mine, dar nu-mi venea sa ma ridic, la cum ma simteam. Pana la urma dau sa ma ridic, dar noroc ca s-a ridicat d-na de langa mine. Cei 2 "barbati" nici n-au schitat vreun gest macar! Nesimtirea e in floare la noi.

Lalu, cum esti? Au mai trecut contractiile? Ai vorbit cu doctorul?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

pupici burtici!
cetii oleaca in urma si vazui ce scrise lalu...oare vine primul bobocel???? Doamne, ce emotii am!!!! ati vorbit careva cu ea?
imi pare rau c-aveti nervi, suparari...trec cu toatele..
kytana esti o blogaritza in toata regula
va pupacim!

_
30+ David Gabriel Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Am revenit
Lalu cum esti?Sper ca bine,asa cum au spus fetele vezi daca cedeaza dupa un dus cald si no-spa,daca nu suna medicul si vezi ce spune,daca nu cumva ai facut-o deja pana acum,
Kytana am inteles ca ai fost inteleasa gresit ,asta e ,mergem mai departe indiferent in cate grupuri ne-am fi impartit ,dar macar sa nu mai fim citite printre randuri,ma abtin sa comentez mai mult aici ...
Olivette ,miiiiii de scuze ,am uitat sa-ti trimit PM cu datele contului,n-a fost cu intentie
Lulutza sa stii ca te inteleg,desi e asa de bine cu parintii aproape n-as fi rezistat sa mai stau inca o zi la ai mei,suntem altfel deja, avem tabieturile noastre,parca ma agita si ma si necajesc cand vad ca nu sunt sanatosi, dar n-ar merge la doctor nici obligati,
Stella nu cunosc situatia in care esti tu cu prenatalul,dar logic este sa se adauge ca este un concediu platit nu?Sper sa ai surprize neplacute pe acolo si musai sa intrebi.
M_m plangi tu cu motiv ca eu plang fara ,doar fiindca mi-am gasit sa ma uit la ”Gaseste-mi familia !” pe Kanal D.
Veroboroda,Mirabela va punem absente,cum va simtiti?

32+

Mergi la inceput

Am sunat-o pe Lalu, dar nu raspunde la telefon Sper sa fie totul ok.

32+

Mergi la inceput