Bobocei de sept-oct 2012 (21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Da, fetelor, stiu ca mi-o caut cu lumanarea, dar ieri am zis sa ies nitel si lucrurile s-au prelungit. Azi tre sa fac un drum, ca n-am rezolvat ce trebuia sa rezolv saptamana trecuta din cauza incompetentei unor oameni Sotul nu poa sa ma ajute pentru ca e in Alexandria. Cat despre canicula n-am nicio reteta decat tone de apa :))

Azi am dus si eu recipientele cu sumarul de urina si urocultura. Chiar ma gandeam ca am fost la baie la 6 dimi si am mai fost pe la 10 cand am folosit si recipientele, ca toata noaptea nu pot sa ma tin :))) Sper sa nu fie o problema, dar in cazul gravidutelor nu prea se aplica treaba cu prima urina de dimineata.

Offf, vreau sa treaca caldurile, drumurile dupa acte, sa ma vad in alexandria cu bebicul in brate, respirand si eu linistita

fericita 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Kytana, sa ne anunti cand pui reteta pe blog ca n-am mai facut ceva dulce de ani de zile si parca mi-e pofta de ceva facut in casa. Ma bucur ca ti-ai revenit!

Linea negra nici eu nu o am. Chiar ma mandream la sot, si el ma intreaba: ce e aia? ziceam si eu ca am cu cine discuta . I-am aratat pe net ce e aia.
Buricul inca nu a ajuns perfect la orizontala, mai e putin-putin inauntru. Si eu ma intreb daca dupa ce ajunge la orizontala va incepe sa se ridice. Mi se pare foarte ciudat sa il vad asa, dar stiu ca e normal.

Le asteptam si pe celelalte fete sa ne zica ce-au mai facut!

Lalu, tu pe unde umbli de o saptamana? Stiu ca esti prima la nasteri... Dar sper sa nu ne faci vreo surpriza de acum.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_m51981 spune:

Buna fetelor! Am o stare foarte proasta, am si plans de cateva ori...imi trec multe ganduri prin cap despre multe, nu e de la sarcina sigur, caci am motive de framantare si singura mea exteriorizare este plansul. Stiu ca nu ii face bine copilului, dar decat sa imi crape fierea in 5 mai bine plang pana dau afara tot raul...eee....o sa imi treaca:P
In rest, ar trebui sa invat ca am examen la sf lui august, dar efectiv nu pot invata....noptile ma odihnesc cand bine, cand deloc, tot e bine ca mai sunt si nopti in care dorm...si cam atat.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Fetelor am contractii dureroase...durere ca la ciclu cam la 7-8 min
ce inseamna ?
ce ma fac? mi-e frica daca nasc acum?

lalu85 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalu85

ce inseamna ?

lalu85 36+ cu

Lalu, ce spui tu acolo? Esti sigura? nu poti suna medicul ca sa vezi cum sa procedezi? Hai bebe, mai stai in burta macar 2-3 saptamani. Sa ne dai vesti te rugam, si ne gandim la tine si ne rugam pentru tine .

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_m51981 spune:

Suna-l logic.....daca nu iti raspunde, mai asteapta si mai insista!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Lalu, bea 2 pahare cu apa si stai in pat! Ar trebui sa treaca. Stiam ca asa se verifica, 2 pahare cu apa si 2 no-spa, daca nu trec...Dar vor trece!

In caz de ceva... suna doctorul de urgenta. Tine-ne la curent, te rog, sa nu ne pui sa scoatem motzatele, da? Inca 2 saptamani si daca vrei tu, le scoatem!

30+ cu

-= Love life, live love =-

Blog de neuron insarcinat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalu85

ce inseamna ?

lalu85 36+ cu

Lasa frica ca noi ne rugam sa nu fie inca cazul de nascut. Ia un no-spa, stai in pat si incearca sa dai de medic.

Puiutul tau deja este la termen dar nu strica sa mai stea putin la caldurica Incearca sa fi optimista mamica

fericita de Elisa Maria (26.10.2010)

26+ Emma Andreea

www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Lalu, pusche pe limba mea!

Asculta-le pe fete: baga no-spa, stai in pat si suna-l pe dr., lasa frica si incearca sa te calmezi. Daca nu-ti raspunde sau nu cedeaza durerea dupa un timp, da o fuga pana la spital ca sa te linistesti macar.

Tinem pumnii sa fie totul bine! Sa ne tii te rog la curent!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Imi da si mie cineva pe PM parola de la contul comun?
Please, multumesc.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput