BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (11)!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Lilimara felicitari!
Viki te asteptam cu vesti bune

Maine fac si eu 8s , si sapt viitoare ma duc la eco

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Legat de maioneza puteti incerca maioneza de post care se face cu cartofi, mustar si zeama de lamaie si bineinteles ulei.
Am o intrebare. Mi se misca burtica. Am patit-o si ieri. E clar ca e prea devreme sa-l simt pe bebe. Se intind muschii sau am contractii. Nu am dureri deloc.Merci.
P.S. Eu m-am inscris la odiseea buburuzelor dar mai trag cu ochiul la voi ca sa invat din experientele voastre.

8+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

A, si legat de maioneza, neaparat lingura de lemn.
Lidia, Diancic felicitari pentru gemeni!

8+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

katy, multumim mult pentru vizita!! te mai asteptam cu drag maioneza asta de post se face cu cartofi fierti, nu? o sa incerc si din aia
durerile nu stiu de la ce pot sa fie pe mine m-a durut burtica pe la 11 saptamani pentru ca atunci a inceput sa creasca... si parca a crescut asa, dintr-o data pana atunci aveam burtica pufoasa si dintr-o data nu a mai fost asa pufoasa, a fost mai mare si mai tare si ma manca pielea in draci

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Lilimara felicitari!
Viki te asteptam cu vesti bune

Maine fac si eu 8s , si sapt viitoare ma duc la eco

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

simina, felicitari
pe mine m-a apucat o agitatie incredibila... am niste emotii oricum bebe stiu ca e treaz, ca ma gadila pe mine mai devreme cu piciorusele

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Citat:

Danku alba-ca-zapada doarme de esti asa activa pe aici???

Eu caut perna pt gravida, cat mai ieftina si cat mai buna.Oare aia de la Bertoni , o fi umpluta cu bilute sau cu vatelina???....stie cineva???

Eu stiu ca-i cu vatelina. Eu le-am vazut prin supermarketuri si mi s-au parut proaste. Eu am una nemtesca cu bile de polistiren, o am din 2008 si e minunata. Am dat vreo 100 de ron pe ea dar a meritat maxim investitia. Chiar acum shed pe ea .

Monica de Zgatie si 9+
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Ilimmara Felicitari

Vik, bafta la eco, tinem pumnii sa stea cuminte sa arate ce este (sper ca n-am incurcat borcanele, parca al tau nu dorea sa se arate )

Monica de Zgatie si 9+
Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Multmesc mult la toate!
Dezpre dezlipire doctorita care mi-a facut ecografia mi-a spus sa nu ma ingrijorez dar mai multe nu mi-a spus. Am facut bitestul la un centru de diagnosticare deci nu era medicul meu. Acum urmeaza sa merg cu rezula el sa vad ce imi spune.
Problema e ca il gasesc la cabinet abia luni si noi luni vroiam sa plecam spre Romania.Sper sa il gasesc dimineata; daca nu imi voi face o alta eco si voi cere o parere la un dr din romania.
Utrogestan eu am in casa de 100mg si ma gandeam sa imi pun pana ajung la dr dar nu stiu ce doza si nu stiu cat de bine ar fi..
Legat de alimentatie... ma bag si eu in seama
Cu prima sarcina nu prea am avut grija la ce si cat mancam. M-am trezitun pic dupa ce am nascut si am inceput sa avem grija la ce mancam. Am eliminat ajumaturile, mezelurile, conservele, sucurile din comert, prajelile.Cate o pofta de fast food din cand in cand mi-o mai satisfac...doar eu ca sotul nu se mai atinge de ele. Un pahar de cola mai beau cam o data la 3 luni iar dulciuri din comert deloc. DOar o ciocolata din cand in cand si aceea lindt caci am auzit ca are cele mai putine e-uri.
Pana in 2 ani fetita mea nu a mancat nici un dulce din comert. Acum mananca; ii este pofta, e in colectiv si cere.
Stiu ca pentru unii parem ciudati dar atat cat imi sta in putinta prefer sa am grija. Toate sunt pline de chimicale dar putem alege pe cele care contin mai putin si tot e ceva..
Scuzati... m-am intins ca o zi de post.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Citat:

Danku alba-ca-zapada doarme de esti asa activa pe aici???

Eu caut perna pt gravida, cat mai ieftina si cat mai buna.Oare aia de la Bertoni , o fi umpluta cu bilute sau cu vatelina???....stie cineva???

Eu stiu ca-i cu vatelina. Eu le-am vazut prin supermarketuri si mi s-au parut proaste. Eu am una nemtesca cu bile de polistiren, o am din 2008 si e minunata. Am dat vreo 100 de ron pe ea dar a meritat maxim investitia. Chiar acum shed pe ea .

Monica de Zgatie si 9+
Povestea noastra
Ingerasul Andrei

darca ar fi facut Dormeo perne pt gravide ce bine era.As fi dat oricat ,ca ar fi meritat.Eu am perne dormeo memosan si nu le pot compara cu alte perne

Mergi la inceput

Firma scrisa pe perna mea este "relaxys". E luata de pe b e belusul tau punct ro . Nu fac reclama dar mie mi-a fost f utila, mai ales in lunile cu burtoi mare, apoi dupa nastere, dupa naturala din cauza de epiziotonie, dupa cezariana din cauza de hemoroizi, vai steaua mea. Eu d'aia spun ca si-a meritat banii. Am mai completat eu la un mom dat bobitele, am gasit in selgros.

Monica de Zgatie si 9+
Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput