BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (11)!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zbubu spune:

Viki ia-l cu tine, i-ai face o mare bucurie si are cu siguranta nevoie de ceva care sa-l faca sa priveasca spre viitor. Si ce altceva poate fi mai potrivit decat sa vada cu ochii lui cum creste un miracol? Sa ne povestesti cum a fost a control!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Ioana eu mi-am dorit f mult sa nasc natural. Si ecografista si gine mi-au recomndata sa nasc natural pt ca bebelusa urma sa aiba pana in 3kg pana la nastere si fiind asa de mica chiar se merita din plin sa nasc natural. Cezariana nu a fost optiunea mea. Asa a zis el si m-am gandit ca daca intr-un spital setata pe nasteri naturale, dr zice cezariana, insemna ca stie el ce spune. SOra mea a nascut cu cezariana la Cantacuzino. Nici nu a vrut sa auda de nastere naturala. Este medic si mi-a spus ca a vazut cum se lucreaza in spitale, la stagiile de gineco.
Felicitari pt prima eco si pt bebe mare.

Ashciuta eu am anuntat sarcina de abia dupa DT, cand am vazut ca bebe e bine. Am anuntat pe 14 saptamani.
Ce bine ar fi daca tati ar vrea sa schimbe si el pampersi mirositori... Dar nu vrea. Plus ca ma enerveaza. Foloseste apropae un pachet de srevetele si tot muradara de caca o lasa, plus ca nu o spala, ca el nu stie sa spele pizdulici.
Nici eu nu mai pot suferi mirosul samponului lui fi-mea si a gelului de dus. Imi placea rau cum miroase Kloarane. Acum sa nu vad in fata ochilor. O spal cu gel de DM ca ala il tolerez.

Carmen sigur e bine. Toti bebei bulgarasi sunt sanatosi si stau in burtica pana la termen.

Aurora TN e f buna. Sunt convinsa ca testul va iesi bine. Iti impartasesc intr-un totul parerea referitor la mancarea pe care o gasim pe piata.

Viki vino numai cu vesti bune de la eco.

Zbubu sper sa treaca repede greturile. Eu am fost oeri f intoarsa de greata. Probelema e ca nu prea pot vomita. Ma doare stomacul de cat se rasuceste si tot nu pot vomita. A inceput de la pampersul puturos al fi-mii si a continuat cu pasta de dinti si apoi cu parfumul unei tipe de pe strada. Asa ca ieri am putit manca doar ciabatta cu masline, cascaval si pe seaa niste piure si tot imi venea greata si de la piure.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Fetelor multumesc!
Noi ne-am intors acum de la bitest. E totul gata... ma asteptam sa astept cel putin o zi pentru rezultat.
Bebe este mine si foarte saltaret are 5,23 cm. Am o dezlipire de placenta de aproape 2 cm in rest totul bine.Rezultatele au iesit asa:
1:5160 pentru trisomia 21
1:13060 pentru trisomia 18 si trisomia 13
TN este 1,20mm
CRL 52,30
free beta HCG 18,72 ng/ml
PAPP-A 1,85 mIU/ml
Sunt foarte bucurosa ca totul este bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

am uitat sa mentionez, referitor la comentariul meu anterior, ca nici eu nu sunt deacord cu mancatul de mezeluri si alte semipreparate din comert, sucuri acidulate, maioneze si alte sosuri la borcan. evident ca si eu incerc sa aleg ceea ce mi se pare cat mai bun si mai sanatos si mai natural, dar asa cum zicea cineva mai devreme, si bugetul foarte restrans, la mine cel putin, ne impiedica sa cumparam numai bio.
vikisorsi eu am incercat cu maioneza din oua fierte si mereu mi s-a taiat! sa fie oare din cauza ca am folosit mixerul?!
o sa mai incerc o data, poate iese.
o zi buna!!

Aurora de baietel neastamparat si nazdravan Robert Matei

Robert Matei

Pozici
Mateut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

dap ... va spun diseara cum a fost eu abia la 7 si un pic merg la doctoritza, deci o sa va scriu destul de tarziu

16+

Mergi la inceput

Referitor la Baby Expo.
Am fost la f multe editii pana acum. Un timp m-am dus pt nepotelul meu, apoi pt ca eram gravida si dupa pt ca nascusem fetita. SA zic ca am fost la vreo 10 editii pana acum.
Cele care vreti sa va achizitionati diverse, sa sondati piata inainte. Duceti-va in magazine de profil sau vizitati magazinele on-line. Scrieti-va pe ceva cam ce pret are caruciorul preferat, scoica, biberonul (parerea mea ca fiecare mamica ar trebui sa aibe un bibe de rezerva in casa plus o punga de lapte praf pt cazul in care nu ai lapte. Bine ar fi sa nu fie folosit si facut cadou mai tarziu, dar mai bine sa ai in casa) etc.
Firmele de la BE, sunt destule de parsive, unele dintre ele. Anunta ca au mari reduceri de pret sau oferte speciale pe perioada targului si cand colo vezi mai traziu, poate si un pic mai ieftin decat ai luat de acolo.
Eu strangeam pliantele pe care mi le dadeau si le consultam mai traziu. Intram pe siteurile lor si citeam despre produsele respective.
Uneori au seminarii interesante despre nastere naturala, cum sa-i faci masaj lui bebe, ce produse sa folosim, etc. Eu ma duceam la cele care mi se pareau interesante.
Ceea ce ma enrveaza maxim la expo este ca daca te vede gravida, efectiv te hartuiesc cei cu recolatrea de celule stem. SUnt destul de multi si toti vor sa te convinga sa semnezi la ei.

11+

Mergi la inceput

Lili felicitari pt rezulatate. Ti-a recomndat sa pui porgesteron sau alteceva pt dezlipirea de placenta?

11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilimara

Fetelor multumesc!
Noi ne-am intors acum de la bitest. E totul gata... ma asteptam sa astept cel putin o zi pentru rezultat.
Bebe este mine si foarte saltaret are 5,23 cm. Am o dezlipire de placenta de aproape 2 cm in rest totul bine.Rezultatele au iesit asa:
1:5160 pentru trisomia 21
1:13060 pentru trisomia 18 si trisomia 13
TN este 1,20mm
CRL 52,30
free beta HCG 18,72 ng/ml
PAPP-A 1,85 mIU/ml
Sunt foarte bucurosa ca totul este bine

bv! felicitari!!!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Danku alba-ca-zapada doarme de esti asa activa pe aici???

Eu caut perna pt gravida, cat mai ieftina si cat mai buna.Oare aia de la Bertoni , o fi umpluta cu bilute sau cu vatelina???....stie cineva???

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Referitor la Baby Expo.
Am fost la f multe editii pana acum. Un timp m-am dus pt nepotelul meu, apoi pt ca eram gravida si dupa pt ca nascusem fetita. SA zic ca am fost la vreo 10 editii pana acum.
Cele care vreti sa va achizitionati diverse, sa sondati piata inainte. Duceti-va in magazine de profil sau vizitati magazinele on-line. Scrieti-va pe ceva cam ce pret are caruciorul preferat, scoica, biberonul (parerea mea ca fiecare mamica ar trebui sa aibe un bibe de rezerva in casa plus o punga de lapte praf pt cazul in care nu ai lapte. Bine ar fi sa nu fie folosit si facut cadou mai tarziu, dar mai bine sa ai in casa) etc.
Firmele de la BE, sunt destule de parsive, unele dintre ele. Anunta ca au mari reduceri de pret sau oferte speciale pe perioada targului si cand colo vezi mai traziu, poate si un pic mai ieftin decat ai luat de acolo.
Eu strangeam pliantele pe care mi le dadeau si le consultam mai traziu. Intram pe siteurile lor si citeam despre produsele respective.
Uneori au seminarii interesante despre nastere naturala, cum sa-i faci masaj lui bebe, ce produse sa folosim, etc. Eu ma duceam la cele care mi se pareau interesante.
Ceea ce ma enrveaza maxim la expo este ca daca te vede gravida, efectiv te hartuiesc cei cu recolatrea de celule stem. SUnt destul de multi si toti vor sa te convinga sa semnezi la ei.

11+

multumim mult de informatii
eu cand am facut nunta am facut tot ceva de genul asta... am mers cred ca la aproape toate targurile din bucuresti si am luat tone de pliante de la fiecare si le studiam apoi acasa... ce nu ma interesa, ajungea in tomberonul de hartie.

16+

Mergi la inceput