Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (21)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Bubu ma bucur ca esti ok si ca a fost doar o sperietura,ai grija cu efortul,stai cumintica in wekeend ca tu mai mergi si la serviciu.Stiu cum este sa vrei sa faci ceva si sa nu poti dar trebuie sa ne sacrificam pentru minunile ce cresc in noi.

Loona imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva,eu azi m-am simtit mult mai bine,pastilele aveau efect pe termen scurt,vad ca cu injectii este mult mai bine.

Va pup pe toate

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Loooana, super, imi place atitudinea sotului tau, si al meu ar face la fel daca s-ar ivi ceva doritori de vizite,dupa care oricum ramai cu casa intoarsa pe dos si muncesti de mama mama ca sa o aduci la liman:)-in general ne plac, dar in perioada asta eu cel putin obosesc mult mult mai repede...

Deci:asteptam vestile de maine de la dr. si sper sa poti sa ii vezi si fatzuca lui bebe

Sa stii ca asa patesc si eu cu lactatele(si nu numai cu lactatele), am perioade cand as tot manca si intr-o buna dimineata, pe nepregatite - stop!-efectiv nu mai intra, nu mai vreau sa vad mancarea aia, sa simt gustul ala..
Cred ca e o chestie specifica sarcinii..

Azi vreau sa fac o salata de vinete, ca m-am trezit gandindu-ma la ea si salivand

Intrebare:cat costa o cutie de No-Spa?

Doura.ok, got it, roscove..Asta e simplu.Merci
O sa ma uit si eu de pudra asta.Azi am vazut goji la supermarket..

Andie, Deny, cine ne muta si pe noi in cuibushor nou?

23 + cu Nicholas

fericitaaaaa!

Mergi la inceput

Bubu o cutie de no-spa 40 mg este 7,50 lei.
In legatura cu musafiri si mie imi place sa am casa plina dar in perioada asta nu mai sunt in stare sa mai stau in picioarele nimanui.Plus ca uneori simt nevoia sa stau in pat sau sa dorm si musafirii pleaca tarziu in noapte.Asa ca prefer sa ies in oras sa ma intanlesc cu prietenii si sa pot pleca cand doresc eu acasa.

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Angelique ma bucur mult sa aud ca esti mai bine,DD ajuta si ai grija de voi amindoi
Bubu o cutie de No-spa costa in jur de 10,50 ron,nu e scumpa,eu am in casa si cind am simtit ceea mai mica durere fie ea cit de usoara am si luat o tabl. chiar daca a fost durere normala pt marirea uterului.
Doura pudra asta ce e de fapt,nu am auzit in viata mea de ea,te rog luminazane si pe noi care suntem nestiutoare eu sincer sunt curioasa
Mai revin ,sunt prin zona pe net

Looana +25Flor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S.ellena spune:

Sellena (Lavinia) UM 2 martie 2012, DPN 06.12.2012 cu Eva Maria

21+ Eva Maria

Mergi la inceput

Loona ce diferenta de pret,eu chiar am luat aseara no-spa cu 7,50 de la Optifarm.Tu de unde ai luat?
Te asteptam maine cu vesti bune

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

pudra de carob/roscove este facuta din niste pastai (uscate si macinate)...are un gust apropiat de cacao dar dulceag..va rog dati search si pe net sa vedeti cat de sanatos e...eu fac si ca bautura calda sau rece, budinca rece , granola bars, inghetata si exista f f multe retete

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Pudra de roscove gasiti la plafar, am folosit si eu ca inlocuitor la laptele cu cacao de dimineata pentru cel mare.

Mergi la inceput

O sa caut si eu pudra asta, ca m-ati facut curioasa, mai ales ca e naturala si se pare ca o poti folosi la foarte multe..

Doura, cum faci budinca rece din pudra asta? ca o budinca normala, numai ca in loc de praful ala pui praf de caroba?

Sellena, uite o pitesteanca de-a mea:)
Bun venit, sarcina usoara in continuare si bebe sanatos si la termen!Vino sa ne povestesti cum esti, gargaritza ta are un nume foarte frumos, era si pe lista noastra, numai ca era Eva-Marie, ca sa dea bine in peisaj:):), in cazul in care il alegeam

Onutz, azi o comit! am luat pepene galben si ce mai trebuia si ma duc la bucatarie sa fac inghetata.

Mai fetelor, zici ca sunt nebuna!
Nu pot sa stau, tot timpul gasesc ceva de facut, de aia cred ca si obosesc mai mereu si incepe sa se incordeze si burta, mai nou.
Insa chiar e o perioada in care sunt multe de facut, va povestesc eu the story dupa ce terminam, sper ca dupa aia sa ne linistim!..

va pup, la voi e seara..

23 + cu Nicholas

fericitaaaaa!

Mergi la inceput

Doura, ia te uita, am si gasit o retea super, aici migdalele crude sunt peste tot in magazine, e usoara si uite ca am gasit si compozitia pudrei asteia.Wow, e grozava!
Multumesc!!Ma duc sa scotocesc dupa ea, maine cand ies de la job.

Iata o reteta usor de facut.

Faceti un lapte simplu de migdale astfel:
Ingrediente:

-1 cana migdale organice crude

- 1/4 lingurita extract vanilie sau o pastaie de vanilie

- putina miere (doar pentru copiii de peste 1 an)

- un varf cutit scortisoara sau nucsoara

- 3 linguri pudra de carob (gasiti in multe magazine naturiste sau pe site-urile amintite de mine in postarea anterioara)

Preparare:

Lasati migdalele peste noapte intr-un castron cu apa. A doua zi dimineata curatati-le de coaja, clatiti-le bine apoi puneti-le in blender cu apa si mixati pana se sfarama migdalele foarte bine. Daca folositi blenderul de mana folositi putina lichid pana obtineti o pasta, apoi adaugati treptat restul de apa. Strecurati printr-un tifon/punga de strecurat lapte sau folositi o sosetica de nailon.

Puneti laptele inapoi in blender, adaugati indulcitorul, vanilia si carobul si mai invartiti putin pana totul este amestecat omogen.

Carobul (cunoscut si sub numele de roscove) este o alternativa la pudra de cacao, care stim ca poate agita micutii.

Este asemanator la gust, doar mai dulceag si are o multime de proprietati care-l fac mai mult decat dezirabil pentru alimentatia copiilor: contine vitaminele B1 si B2, niacina, betacaroten, calciu (de 3 ori mai mult decat boabele de cacao), magneziu, crom, cupru, nichel, este o sursa grozava de fibra si contine cca 8% proteina.

23 + cu Nicholas

fericitaaaaa!

Mergi la inceput