Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Neatza fetelor,

ma dezmortesc si eu la o ceasca cu cafea si citesc ce ati mai scris.
Ieri am avut o zi ingrozitoare, fetita mea nu stiu ce a avut dar a fost extrem de nescultatoare, veneau musafiri peste musafiri si eu aveam o groaza de kestii de facut...Acum 2 luni ne-am mutat la casa si inca sunt cu lucrurile prin cutii...Weekendul e singura perioada cand as putea sa fac ceva prin casa si nici atunci nu pot. Uffff
Sa nu mai spun ca mi-a picat extrem de prost cand mi-a spus cumnata-mea :"Ce te-ai inzdravenit"!. Eu chiar nu inteleg oamenii astia! Care era sensul afirmatiei, ca de picat bine evident ca nu avea cum! Deci asta a pus capac, dupa ce au plecat de la noi m-am pus pe un plans...Nu stau bine cu moralul, sunt ingrijorata cum ne vom descurca cu cei 1200 dupa ce voi ramane acasa, numai la asta ma gandesc. Normal, ne bazam pe venitul sotului, dar ratele vor fi aceleasi care le avem si acum. Asa ca, A.C. - - nu esti singura cu stari emotionale intense in perioada asta!
Cred ca am facut o minunata candidoza...eu care nu am avut decat extrem de rar asa ceva! Cand ma duc marti la eco il intreb pe medic ce pot sa iau.
O duminica frumoasa va doresc!

mamica de Mara - 3 ani si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Buna dimineata! Si eu beau o decaf cu lapte, yummy
Dannah, incearca sa te linistesti...vorbeste ciob de oala sparta La noi nu e atat de 'grav' cu rate mari la banca, dar avem si noi belelele noastre. Ne trebuie mobila pt camera Andreei si din magazin nu putem lua ca nu se potriveste. Alternativa este sa facem la comanda, dar problema-i ca e mai scumpa si ne e cam greu. Si ar mai trebui sa rezolvam problema si inainte de a naste, ca nu ma pun dup-aia sa montez mobila si sa zugravesc. Plus ca ni s-a mai stricat si centrala termica si trebuie sa o schimbam si pe aia
Dar si daca ma dau cu capu' de pereti nu rezolv nimic, ma aleg bunai cu o durere de cap pt care nu pot lua calmante. Asa ca ma bucur de sarcina, bebelina e acum treaza si da din picioare de se misca burta-n toate partile
Termin cafeaua si mergem la vot si apoi sper la o zi linistita cu sotiorul si fetita, fara musafiri si tam-tam.

25 + si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

dannach fruntea sus! Unii asa sunt, vorbesc fara sa se gandeasca.

Candidoza nu trebuie sa te ingrijoreze dar trebuie tratata, in trim. 2 se trateaza fara problme. In sarcina apare ein cauza schimbarii ph-ului, la prima sarcina am facut in primul trimestru si a trebuit sa astept sa intru in trim. 2 sa o trateze. O sa primesti tratamentul specific, ovule sii crema dar ar fi bine sa-ti faca antifungiograma sa vada exact la ce e sensibil.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Hop si eu. Am fost cam puturoasa in ultimul timp . In timpul saptamanii v-am citit dar nu am avut timp sa va raspund.

Bubu, La multi ani! sotului si sa fiti fericiti in formula 2 +1.

La multi ani! si Casa de piatara! Celor care au aniversat casnicia.

Angeliq, Irilac sarcina usoara si fara episoade asa dese de contractii. Sa aveti grija de voi.

Dana, ai o cumnata rea, dar incearca sa nu o iei in seama. Pe mine ma enerveaza la cumle neamurile astea care isi baga ele nasul unde nu le fierbe oala. Dar, de cand satu cu soacramea, am invatat, tot de la ele, sa nu le mai iau in seama.
Iar cu vizitele, spunele ca nu te simti in stare sa le onorezi. Ce daca te-ai mutat in casa noua, pot amana vizitele pe mai tarziu.

Bioana, spor la cumparaturi.

Alma, sa va fie de bine concediul si spor la invatat.

Felicitari si fetelor care au facut morfo saptamana asta. bebelusilor mari si sanatosi. Sa o tina tot asa pana la termen.

Eu ieri am avut zi de smotru, da nu m-am omorat prea tare. Doar am spalat si facut ordine in camera. am stat cam multicel la calculator si m-am ale cu picioarele umflare. Asa ca azi ies pana la piata si sa votez.

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Neata fetelor!

m-am trezit dimineata cu niste carcei infernali..e pt prima data in viata mea cand mi se pun 2 de o data la ambele picioare!! Infernala durere care tine cateva sec unde dar parca e 'rupere' imi venea sa plang efectiv!! Am uitat ca nu trebuie sa ma misc brusc si sa ma intind si ma comis-o!. Iau 3 magneziu pe zi si parca tot degeaba! VOi aveti si alte solutii ani carcei?

Diseara ma duc la un botez..ma duc sa probez niste rochite acum..sa vedem pe care o iau..si sa ma tund nitel ca nu imi place cum imi sta parul la spate...

Doura, ce-s alea granola bars si cum se fac? eu sunt tare curioasa de toate retetele astea sanatoase si vad ca si tu esti adepta lor.. am notat si reteta pt ingheteta cu banane! o voi face si eu!

fetelor ma speriati cu contractiile.. sper sa nu mai aveti asa ceva!!! Eu in afara de mici intepaturi dar fff rare nu prea simt alte treburi..dar eu iau 2 no spa pe zi preventiv..poate d-aia nu simt...cine stie..

22+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane 0,2; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe, Aspenter; NO SPA, Utrogestan;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

granola bars sunt batoane de cereale ..nuci...eu am facut niste faian de migdale peste care am pus muesli (simpli naturali fara zahar fara arome), niste miere, goji,merisoare si 2 lingurite pudra de carob ...am dat mix la toate si la sf am pus niste unt de cacao topit..am lasat la congelator vreo ora apoi in frigider..am taiat batoane si le-am pus pe fiecare in folie si le tin la frigider ..poti sa pui ce nuci sau seminte vrei, in loc de miere poti sa pui curmale, eu acum nu aveam in casa...nuca de cocos...fructe deshidratate..ies super yummy si sunt sanmatoase si super bune pt copii dar si pt noi ofc

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Nu mai este nimeni pe aici?
Eu am fost la vot mai devreme si acum stau cumintica in patut.M-am plictisit dar nu am ce sa fac,trebuie sa ma odihnesc.Am luat decizia sa fac no-spa si scobutil dimineata si seara injectabil cateva zile ca vad ca pastilele si supozitoarele ma calmeaza pe moment.Contractii am mai avut dar mai rare,dureri de loc, miercuri oricum ajung la 4D sa vedem ce imi zice.Daca ma duc la spital tot no-spa cu scobutil fac dar perfuzabil.Asa ca incerc si varianta asta sper sa de-a roade.

Doura pentru retete

Fetelor profitati de wekeend ca a mai ramas putin din el.Ce as mai profita si eu

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Neatza,fetelor!

Almy, bine-ai revenit!Ma bucur ca ai profitat din plin de concediu si ca ti-a priit.Daca ti-au venit socrii, o sa iti fie mult mai usor!

Doura, ce este pudra de carob?eu aud acum pentru prima data.Cand ai spus despre goji,am cautat in magazin si am vazut.Pudra de carob..tot asa?ce e carobul asta?

Angelique, imi pare tare bine ca iti e mai bine, vezi daca ai stat cumintica?
Eu ieri te-am cam urmat, ca am facut mult efort si lui asta micu nu i-a placut, s-a incordat burta non stop, spre seara,acum sunt ok,dar am avut pentru prima data o noapte mai agitata.

Onutz,pe unde esti?

Dannah, subscriu la parerea fetelor!ai cumnata rautacioasa,1000%!nu ii mai lua in seama comentariile, e clar ca nu ii esti prea draga, insa nu ai TU nevoie de dragalasenia ei,tu ai familia ta si o fetita minunata si un bebe pe drum.
Fetele au dreptate si cu amanarea petrecarelilor si a invitatiilor de orie fel.Casa noua in sine inseamna muuulta multa munca,asa ca un efort suplimentar nu iti trebuie.E o perioada in care trebuie sa fii ocrotita si linistita, nu te mai amara si nu mai plange,tot tu ai de pierdut.
Evita intalnelile cu persoane gen cumnata ta, fruntea sus si linisteste-te,bebele are nevoie de tine ok.
Te

O zi frumoasa! ma duc sa vad pozele noi
va

Ioana,Nicoleta,multumesc mult mult pentru urari!
Toate, toate fetele mele dragi sunteti niste scumpe! sotul meu a fost foarte incantat!multumim inca o data,mult mult!

23 + cu Nicholas

fericitaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

carob e carob si in engleza ..cred ac se numeste carob powder..in romana pudra/faina de carob/roscove..da search pe net, este super sanatos

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Va salut si eu pe ziua de azi
Noi suntem bine,azi am lenevit mai toata ziua....nu am chef de nimica ,parca nici pofta sa maninc ceva,azi am mancat decit paine cu sunca presata si cascaval,mai inainte iaurd cu paine.As minca ceva dar nu stiu ce ati mai pomenit asa ceva,parca m-am saturat de lactate cu paine,aceasta e mancarea mea ceea mai preferata dar parca mi-sa acrit si de asta.
Maine merg la Dr.Gineo sper sa stea bebelinu meu cumintel sa-i poata Dr prinde fatza lui mica,ultima data am venit fara poza cu fatza lui,era treaz si isi ascundea cu mainile fatza,asa ca dupa mai multe incercari Dr a renuntat,a zis ca data viitoare,cred ca iau un Nospa la dimineata inainte sa plec ca sa fie cumintel.Nu stiu ce analize se mai fac,sa vad maine la Dr.eu m-am lasat pe mana lui pt ca ma asigurat ca el stie si de fiecare data are f multa rabdare cu mine ,de fiecare data i-mi controleaza colul la mana plus ecografia abdominala ,tensiunea,urina,secretia,la ecografie in D 3/4 se uita atent tot timpul la organele lui bb.De maine am sa trec pe alt fel de vitamine,ultimadata mi-a zis ca ar fi bine dar am zis sa termin Femibion 2,stiu ca sunt mult mai bune ,maiales pt virsta mea si contin si o tableta in plus pt bacteri ,infecti etc.Va zic maine ca acuma
nu-mi vin in cap.
Angelique sa stai cumintica si tu Irilac va zic din propie experienta eu din dureri usoare am dat in contracti puternice,mi -a rupt apa si am pierdut bb la 6 luni.Deci stati la pat iar tu Irilac stii cit te-ai luptat pt un bb si acuma fa repede hartile de care ai nevoie si lasa munca ,ca o gasesti dupa ce nasti inapoi,nimeni nu-ti va face statuie de recunoastere si nici merci nu vine sa-ti zica.
Si eu sunt contra vizitelor in perioadata aceasta,mama vrea sa vina,soacramea la fel cica sa stea 2 sapt,sotul a zis ca sa stea fiecare linistita acasa ca le invitam noi cind avem chef de musafiri
Almy bine ai revenit dupa concediu,acuma esti relaxata,odihnita
Fetelor va las,mai citesc ceva pe net,poate ne auzim mai incolo.

Looana +25Flor

Mergi la inceput