Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (21)
Raspunsuri - Pagina 22
Looana spune:
Bubu spor la trebulit si pofta buna la inghetata,sper sa-i placa lui Nicolas
Angelique eu am luat din Arad ,cind ajung prin tara in general i-mi cumpar medicamente pe care nu le gasesc aici sau poate nu le stiu denumirea lor in germana...la pret iti dai seama ca sunt in aer sa fac diferenta intre farmacii.Tu te simti bine,ai arsuri ,sper sa dormi un somn dulce la noapte
Doura multumesc pt explicatia dudrei,sa vad daca gasesc si la mine ,mai facut curioasa
Sellena Sarcina usoara si un sanatos dus pina la termin,te asteptam sa ne mai scrii mai multe despre voi
Fetele va las,cred ca va scriu maine dupa ce ma intorc de la Dr,pina atunci sa stati linistite,sa va odihniti bine ca incepem o noua saptamana pe care ne-o dorim cu toate una buna sa fie,Doamne ajuta
Looana +25Flor
angelique_19 spune:
Irilac cum te mai simti?Mai ai contractii?Sper ca esti bine
Loona sa ai si tu un somnic dulce la noapte si te asteptam cu vesti
Sellena bine ai venit
20+ cu
mena1906 spune:
Sellena bun venit, sarcina usoara si bebe la termen
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 16+ cu Eduard Florin
tnicoleta spune:
Selena Bina ai venit. Sarcina usoara si la termen.
Piure de roscove am folosit si eu pentru Bia. La ea in scop de strans la burtica. A avut intoleranta la lactoza, asa ca in momentele delicate, roscovele o strangeau la burtica.
Nicoleta
mya85 spune:
Fetelor, help, sunt disperata!! Duminica trecuta (acum o saptamana) am tinut ziua baietelului meu. Astazi am aflat de la unul din parintii unui baiat care a fost la ziua lui ca dupa 3 zile a facut varicela (adica a aparut eruptia), deci duminica trecuta era in perioada cea mai contagioasa. Problema e ca eu nu tin minte sa fi avut varicela, nici mama mea nu tine minte ca eu sa fi avut. S-ar putea sa fi facut totusi vaccin cand aveam 13-14 ani, dar nu sunt 100% sigura nici de asta. Daca totusi a fost vaccin antivaricela imi confera imunitate pe viata?? Acum doar la asta ma gandesc... si mai am inca o saptamana-doua de asteptat ca am citit pe net ca perioada de la contact la manifestare e de 10-21 de zile
mami de ( iulie 2010) si 22+ cu
angiuta spune:
mya daca ai fost vaccinata sau ai avut boala esti imuna toata viata din cate stiu. Se poate face si o analiza sa vada daca ai anticorpii asa ca poate e mai bine sa mergi maine la doctor sa-ti faca analiza ca sa te linistesti.
Ca sa te imbarbatez nici eu nu-mi aminteam sa fi avut scarlatina si nici mama mea nu mai stia daca am avut si Vladut a facut in urma cu 10 zile scarlatina. Eu nu m-am molipsit. Asa ca e foarte posibil ca nici tu sa te fi molipsit.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 20+
mena1906 spune:
Mia fa analiza de sange ca sa fii linistita . Daca ai anticorpi iti iese Igg mare daca nu, nici o valoare nu e mare, daca ai luat virusul iese IgM mare. Iti tin pumnii. Fugi la gineclog sau la medicul de familie sa iti dea sa o faci.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 16+ cu Eduard Florin
tnicoleta spune:
Myra, baiatul avea eruptie pe piele cand ai intrat in contact cu el sau a avut dupa?
Eu, dupa cate stiu varicela e contagioasa doar in perioada de eruptie. Atunci se sparg veziculele si se imprastie virusul.
Pentru siguranta poti face si analiza sa vezi daca ai avut boala.
Sanatate multa.
Nicoleta
S.ellena spune:
Multumim mult fetelor pt primire! Eu si sotul meu ne-am dorit f mult un bebe si am tot asteptat sa vina momentul potrivit. Mi-am calculat pe net zilele fertile din martie si o saptamana in sir (preventiv ) am tinut-o intr-un dezmat. A fost prima data cand am renuntat la prezervativ si se pare ca a fost cu maare noroc, pt ca am ramas insarcinata imediat. Mi-am dorit f mult un baietel (plus ca toata lumea zicea ca sigur fac baiat) incat timp de 5 luni nu am luat deloc in calcul posibilitatea unei fetite. La eco nu am reusit niciodata sa vedem ce e dar instinctul meu (sau incapatanarea) imi spuneau ca e baietel 100%. Am vorbit cu bebelusul meu inca de la inceput spunandu-i numai Denis Petru (asta era numele pe care il alesesem cu sotul meu). Asta pana saptamana viitoare cand, pt prima data, am mers singura la ecograf. Am simtit ca lesin cand dr mi-a zis ca e....pasarica. Nu ma gandisem nicio secunda la acest lucru. Tot drumul pana acasa, in autobuz, m-am chinuit sa nu plang. Am rabufnit insa seara, cand a ajuns sotul meu. Atitudinea lui m-a linistit f tare. M-a facut sa ma gandesc la femeile care se chinuie ani la rand sa aiba un bebe, pt care nu mai conteaza deloc daca e fetita sau baietel. Si atunci am apreciat ca D-zeu mi-a trimis minunea asta exact cand am vrut, ca am avut o sarcina f usoara, fara greturi, varsaturi, pofte, etc. A doua zi eram deja impacata cu ideea. Iar acum sunt chiar fericita. O iubesc enorm pe papusica asta mica din burtica, ma topesc toata cand ii simt miscarile zglobii si vorbesc toata ziua cu ea. Sunt convinsa ca toate in viata se intampla cu un scop anume si D-zeu imi trimite o Evuta mica pt ca stie El ce stie. Acum imi doresc taaaree mult sa fie sanatoasa. Si la fel va doresc si voua pt puiutii vostri.
21+ Eva Maria