Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (21)
Raspunsuri - Pagina 10
epopeasca spune:
Bubulina, la multi ani sotului tau si sa aveti parte de o zi de neuitat impreuna
Noi cumparaturi nu am facut prea multe, ca inca mai avem de la Andreea, plus ca sora mea are o minunatie de fetita de 3 luni si ne mai trimite si de la ea ce nu mai are nevoie pana nasc. Nu stiu daca voi sunteti de acord sau ati folosit hainute de la alti bebei, dar mie mi se pare o risipa de bani sa cumperi o intreaga garderoba care trebuie schimbata odata la cateva saptamani, mai ales la inceput. Ca sa nnu mai zic ca Andreea mea avea probleme cu regurgitatie si era alaptatul si schimbul de haine, asa ca aveam nevoie de o gramada de hainute.
Patuturi avea chiar 2: cel de la Andreea care e de lemn si salteluta relaxa si inca unul pliabil pe care l-am primit pt acest bebe si pe care il vom folosi probabil cand va mai creste bebe. Apropo, si noi vom tine bebelina in camera noastra pana mai creste, pt ca camera alaturata este a Andreei si pe viitor probabil vor avea camera comuna (in limita posibilitatilor). Acum ne chinuim sa gasim mobila pt camera ei si din pacate nu prea gasim nimic sa se potriveasca dimensiunilor (e mai cu cantec).
Cat despre vremea de aici...acu e soare si cald, dar suportabil. Suflu norii catre voi sa va mai racoriti
25 + si mami de Andreea Luana
dana0000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IuliaCospy Dana, draga de tine, i-a crescut ceva intre picioare, dragut! Felicitari pentru baietel! Sa va triasca si sarcina usoara pana la termen! Iulia, mami de Sara Andreea si 19+ |
Ms iubita, te
Bubu La multi ani! pe sotul tau,sa fie sanatos si sa va bucurati de minunea voastra!
andie_n spune:
Felicitari Dana pentru , sa fiti sanatosi amandoi in continuare. Am facut modificarile in tabel (acuma mi-am dat seama ca mai e ceva de modificat ).
LE: Am modificat numarul de baietei, acum s-a restabilit egalitatea .
Bubu, La Multi Ani sotului tau, sa aiba parte doar de fericire, sanatate si bucurii alaturi de voi!
O zi buna in continuare!
Andreea 23+ cu
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston
dannnah spune:
te felicit pentru baietzel, Dana!
Si eu am avut hainute primite de la o prietena. Atata timp cat stii de la cine provin nu se intampla nimik. Eu acum ma bazez tare mult pe hainute primite, anul trecut au nascut 4 prietene, toate cu baietei...Problema e ca doar una a nascut in octombrie, restul vara...nu se vor potrivi. Mai am si de la Mara, colori neutre ca nu mi-a placut sa o imbrac de mica in roz. Normal ca voi si cumpara, nu rezist tentatiei:)
Va pup!
mamica de Mara - 3 ani si 19+
ary_v spune:
Bubulina, la multi ani sotului tau! Sunt sigura ca veti petrece foarte frumos, toti trei!
Dana, felicitari pentru baietel!
Epopeasca, baietii mei au camera comuna si e Ok. Eu cred ca e chiar frumos ca fratii sa doarma impreuna. Le-am luat de la inceput paturi supraetajate, dar puteau fi folosite si ca paturi normale. Abia anul asta am avut curaj sa urcam sus patul celui mare si e f bine asa, scutesti foarte mult spatiu.
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui dana0000 Salutare burtici! M-am intors de la morfo,toate bune si frumoase...intre timp ne-a crescut ceva intre picioare asa ca sa ma treceti cu un carucior albastru pe prima pagina si cu Sebastian Marius Avem dupa toate masuratorile in jur de 21w4d, greutate 424g+/-62g. Super ecografist Cristian Andrei ,am stat 1ora si a verificat toate cele. Ma pun sa va citesc ca ati scris ceva |
Felicitari pentru baietel!
La multi ani Bubu, sa-ti traiasca sotul!!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 22+ cu
angelique_19 spune:
Fetelor eu am facut analizele de inceput de sarcina,pe toate.Eu ma miram de ce voi faceti din nou si eu nu.Dar cand merg o sa intreb sa vedem ce zice.De ieri am iar contractii nedureroase,am bagat no-spa la greu dupa ce isi face efectul incep iar.Si chiar nu am facut nici un efort am stat cumintica, mai mult in pat.
Si mai am o problema imi sangereaza gingiile.Pana acum numai cand ma spalam,acum vad ca sunt rosii si unele sangereaza din senin.
Bubu felicitari pentru schimbarea saptamanii si la multi ani sotului tau sa aiba parte de multa fericire alaturi de tine si Nicholas.
Dana felicitari pentru baietel.Mie mi-a zis dr. de doua ori ca e cu cuc dar astept morfologia sa fiu sigura.
Andie nici eu nu m-am simtit bine fara verigheta cand am dat-o jos si acum deja nu ii mai simt lipsa.
20+ cu
angelique_19 spune:
Eu am repetat analiza de toxoplasmoza doar si a iesit valoarea 0.066.O fi de bine sau de rau?
20+ cu
Mami_de2 spune:
Felicitari Danaah pt flacau!!!! :X:X:X
citat din mesajul lui menics Danah, si eu tot o salata de cruditati cu branaza si dresing de iaurt iti recomand sau covrigi cu sana... va aud ca vorbiti de mobila pt camera lui bb... eu deoamdata voi lua numai patutul.. care va sta la noi in dormitor... cand va mai creste bb ii vom face camera lui.. dar deocamdata oricum va sta cu mine ... |
Menics asa gandeam si eu..insa acum m-am razgandit grav!:) daca bebe va plange si nu va dormi noaptea vom fi chiauni amandoi..asa vom face poate cu randul... si unul din noi macar se va odihni,deci clar ii fac camera lui bebe si montez si o canapea extensibila langa patutul lui pt adultul cu care va dormi. daca e sa fie cuminte atunci nu imi va fi greu sa mut bucatica de patut in camera noastra langa patul nostru, dar daca bebe va fi cu 'personalitate'si nu ne va lasa sa dormim noaptea?:)) trebuie sa imi iau masuri preventive;))
La multi ani Bubulino pt sotior! sa iti traiasca!
eu azi am facut si hemograma si mi-a iesit hemoglobina 11,1 (minimul era 11,2) deci nu foarte sub.. asadar nu mi-a dat fier ca si suplimnet doar m-a pus sa bag in mine la greu alimente care contin fier :)) De azi o dau pe vita...
22+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane 0,2; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe, Aspenter; NO SPA, Utrogestan;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
epopeasca spune:
Eu analize nu am facut decat in primul trimestru, inclusiv papanicolau. Si in saptamanile ce vin am de gand sa-mi fac dozarea anti-Rh, ca de aia mi-e mie teama. In rest am stat si-am cugetat si-am hotarat sa nu fac dublu si triplu test. Pe de o parte e bine ca se pot face analize pt depistarea anomaliilor sau a altor probleme, dar pe de alta parte toate analizele astea constituie si un motiv de stres (ca sa nu-mi ziceti ca daca le faceti nu stati cu emotii pana aflati rezultatele) si nu vad rostul lor daca nu va incadrati in categorii de risc. Sarcina ar trebui sa fie o perioada frumoasa, nu una in care sa ne stresam in fiecare saptamana pt o analiza sau alta. Asta e parerea mea, nu dati cu pietre
25 + cu si mami de Andreea Luana