Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Felicitari Dana pentru cuculet!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 16+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Felicitari Dana pentru cuculet!

Mena te ,ms pt pont Dr Andrei Cristian e super profi.

Mergi la inceput

Ma bucur ca ai fost multumita!Si alta data iti mai dau ponturi .
M-a vazut si pe mine azi Dr.Andrei ca eram speriata ca nu l-am mai simtit pe bebe de ieri, dar se pare ca bebe nu a mai avut chef de mine, doar atat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelique_19

Fetelor eu am facut analizele de inceput de sarcina,pe toate.Eu ma miram de ce voi faceti din nou si eu nu.Dar cand merg o sa intreb sa vedem ce zice.De ieri am iar contractii nedureroase,am bagat no-spa la greu dupa ce isi face efectul incep iar.Si chiar nu am facut nici un efort am stat cumintica, mai mult in pat.
Si mai am o problema imi sangereaza gingiile.Pana acum numai cand ma spalam,acum vad ca sunt rosii si unele sangereaza din senin.

Bubu felicitari pentru schimbarea saptamanii si la multi ani sotului tau sa aiba parte de multa fericire alaturi de tine si Nicholas.

Dana felicitari pentru baietel.Mie mi-a zis dr. de doua ori ca e cu cuc dar astept morfologia sa fiu sigura.

Andie nici eu nu m-am simtit bine fara verigheta cand am dat-o jos si acum deja nu ii mai simt lipsa.

20+ cu

Angeliquegingivita e o problema frecventa in sarcina. Sa nu fie asta problema. Daca sunt inflamate de sfatuiesc sa folosesti Paradontax pasta pe baza de flour si apa de gura. M-au scos din mare impas la 10 saptamani astea 2. A! si chiar daca sangereaza, neaparat periaj si masaj cu o periuta moale(sfatul medicului)de 2 ori pe zi pt ca riscam sa facem paradondoza si atunci e BUBA .

Mergi la inceput

BUBU, felicitari si la multi ani sotului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Multumesc Mena de sfat,paradontax tocmai mi-am luat asa ca astept sa vad ce se intampla.Si maine merg sa imi cumpar si apa de gura.

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Buna dimineata!

Vin si eu cu o rugaminte off-topic: maine Vladut are serbarea de vara cu tema culturi in lume la care noi ar trebui sa aducem ceva de mancare specific romanesc.
Imi poate da cineva o idee ce as putea gati dar de preferinta fara carne de porc pentru ca la gradi sunt si parinti cu copii musulmani iar carnea de porc e tabu.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Neata burtici!

Cum ati dormit? Eu prost,e prea cald si transpir in jurul gatului rau de tot,ud perna si parul si tot Abia astept sa plec din Buc diseara,intai la tara si apoi la mare in concediu

Angi o placinta dobrogeana cu branza sarata?Cel putin asta as manca eu acum

Va las un pahar de lapte cu un strop de cafea sau un suc de fructe si va urez o zi scurta!!! Sa vina weekenduuuuuul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Buna dimineata mamici!
Eu va trimit o cafea fara cofeina cu lapte sau fara, dupa preferinte (eu azi o beau fara ca tocmai l-a terminat azi-noapte piticot)
Sa aveti o zi racoroasa, dar frumoasa

25 + si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Si eu dorm aiurea noaptea...Ma trezesc traspirata si stau cand pe stanga,cand pe dreapta...Si cica augustul va fi la fel de torid.Dumenzeule!!!!!!!
In rest ,ma bucur ca azi am implinit 24 de sapt.
Va pup pe toate si va doresc un week-end pe sufletul vostru.

Alina 24+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput