Clubul "babelor" FIV-oase 52
Raspunsuri - Pagina 9
elenus26 spune:
Ioana sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste momentele astea! Sanatate multa si putere! Sigur o sa fie bine voinicutza... doar are cu cine semana...cu mamica ei puternica si luptatoare.
elly_me spune:
Neatza .. la noi nu ploua .. a iesit soarele si adie vantul ...
Este bine .. nici cald , nici frig ...
Eu la FIV-ul trecut i-am dat sotului Spermotrend 2/zi si la fiv a fost super ok ..
El avea OATS moderata .. nu-mi mai aduc aminte procentele si milioanele dar la fiv dr. a fost ff incantat
Acum a inceput sa ia din nou Spermotrend - Zinc- Seleniu- Omega 3.. pana la fiv.
Speram sa fie ok.
Vineri ma duc si eu la hematolog ... am emotii .
Cine vine la intalneala??
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
elly_me spune:
???? Voi luati vitamine
Daca da ? ce vitamine ? si cand le luati??
Eu de ex :
Vin de dim la munci .. de la 8.00
Mananc ceva.. un fruct- iaurt ... si apoi incep distractia.
Am pregatite de acasa pastilutele intr=o cutiuta, le pun la mijlocul agendei si de la 8.30 pana la 11.00 iau unul cate unul ...
incep cu :
no-spa + motilium + debridat (am probleme cu constipatia ... sincer nu prea mi-o rezolva aceste medicam. dar le iau caci asa mi-a spus dr.)
apoi:
omega 3
acifol
femibion
magne b6
aspenter
vit E
Si le iau una cate una ... pana la 12.00 beau 1.5 l apa..
In fata mea am 2 colegi care se tot uita la mine cand mai iau cate o pastila
S'or gandi ca sufar cu capu' sau cine stie ce'or gandi cand vad ca iau cate un pumn de medicamente ..
Ma gandeam sa mai adaug si zinc si coenzima Q10
Elly
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
samira33 spune:
va pup fetelor.
adriana,adica tu nu vii la intalnire???
imi pare tare rau ca vroiam s ate vad.
gabriela,vitaminele Wellman sunt de la Vitabiotics.
in UK varianta recomandata este de Wellman Conception pentru cei care se pregatesc sa conceapa.
in Romania nu gasesti decat Wellman,Wellwoman si Wellkids....variantele clasice nu pe cele destinate conceptiei.
elly,eu nu mai iau nicio pastila.
am terminat cu indopatul aiurea...nici macar Acifol nu m-am invrednicit sa iau.
nu mai cred in scheme /tabele complicate unde inghiti pastile cu nemiluita....impartite frumos pe culori,pe ore etc....in speranta ca-ti vor aduce reusita mult asteptata.
poate sunt sarcastica...dar eu nu maai cred in asa ceva.
cum ,sincer, nu cred nici in sfaturile gen....mananca aia inainte de FIV,fa aia,nu fa aia,stai asa,nu te misca,nu respira,nu clipi intre ET si Beta....ca asa o sa reusesti....mi se par niste exagerari de zile mari...iar cine isi imagineaza ca de aia a reusit...ok,e treaba fiecaruia......
elly_me spune:
sami -eu mai sper ca poate imi fac bine ... daca nu le iau voi regreta
Inainte de primul fiv am vrut sa fac analizele de trombof. si nu le-am facut si am regretat ..
Iar acum cand le-am facut imi vine sa-mi dau palme ... ca tb sa le fi facut de la bun inceput ....
Macar stiam si eu ca sunt mutanta - luam trat adecvat si cine stie poate era ok .. sau numai DD stie ...
Eu as recomanda tuturor persoanelor inainte de fiv sa-si faca toate analizele posibile .. macar stai linistit si nu ai regrete .. ca puteam sa fac nu stiu ce sau sa iau nu stiu ce ...
Desi inainte de fiv am luat tot ce se putea lua ... am mancat cum spun fetele.. carnita de curcan de tara.. lapte, branza , oua de tara
(fara hormoni), am baut ceaiuri (napraznic si cretisoara) ...
vitamine (vit C, vit E, aspenter, acifol, omega 3 , napraznic....)
sucuri naturale
Acum nu vreau sa mai regret ca nu am facut ceva ...
Daca m-ar pune cineva sa mananc kk.. poate l-as manca
Cand stau si ma gandesc cat de greu mi-a fost cateodata si prin cate am trecut (stiu ca se poate si mai rau - dar nu mai vreau).. nu-mi vine sa cred ca totusi mai pot zambi, nu-mi vine sa cred cat de puternica sunt ....
Inainte plangeam din orice - ma duceam la inceput la monitorizari pt CSD si cand imi spunea ca nu am niciun folicul .. plecam plangand de la spital ... pana acasa
Cred ca se uita lumea la mine ca la circ ...
Dar acum m-am facut mare - sunt mai inteleapta...
sau poate nu .. caci multe persoane imi spun ca ar fi renuntat de mult ... nu ar fi continuat ...
... dar eu tot sper
Elly
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
QiaoBing spune:
hello laydies ! si eu in fuga pe aici, am aruncat un ochi, nu am retinut mare lucru, dar o sa vin eu la zi la intalnire.
ioana
ana lasa ca pana la urma o sa ne intalnim si cu tine si cu Lara si cu sabina si cu toate fetele de prin alte colturi. pe rand, la gramada, vedem noi
adriana mi-as fi bucurat sa te vad, dar tu trebuie sa ai grija de pisoiasi, asa ca ei sunt pe primul loc. vitual deocamdata
elly si eu am luat cu pumnul pastile ... eu, care cand ma durea ceva luam doar cand nu mai puteam suporta durerea. cocktai-lul meu era compus din: femibion, CETEBE cu Zinc (aici impuscam 2 iepuri), Followise (are acid folic si Omega 3 - iar 2 iepuri), Coenzima Q10 in ulei de catina, magneB6, vit E (doar primele 10 zile de cm), aspenter (2/sapt). Uneori imi faceau o foame de imi vedea sa rod tastatura, colegii se amuzau de mine si cand ma mai supara "subalternul" ma intrebau daca mi-am luat medicamentele
simonia eu nu am avut chisturi, dar stiu ca unele se resorb singurele. 6mm nu mi se pare mare.
daniela cotcodac ! clocesti ?
samira33 spune:
elly,da....ai dreptul sa faci tot ce crezi tu ca merita incercat incat sa te poti uita inapoi cu sufletul impacat.
eu vorbeam strict in numele meu ...been there,done that-vorba americanului...am depasit faza asta ca-s ,poate, mai veche in Fiv-uri...habar nu am si nici nu conteaza.
probabil ca daca ar fi s-o iau de capat m-as pastila la fel,imbatata de scheme/retete de reusita ce circula pe Internet mai la vedere,mai "pe sub mana" ca o marfa de contrabanda...asa ca daca tie iti face bine psihic ideea asta...go for it
si sincer iti doresc sa te si ajute.
elly_me spune:
Nu stiu daca-mi fac bine psihic - dar nu as vrea sa am regrete mai tarziu.
Probabil la un anume moment ma voi supara si nu voi mai lua nk.. dar pana atunci sper sunt ok si-mi vor face numai bine ...
deci - mai tb sa iau Cetebe
si mai am pe birou
- 1 ct Eurovita Q10 VitaCel (35mg coenz. Q10 + 24 mg vit E + 3 mg vit b2).. nu stiu daca sa ma infrupt sau nu
- 1 ct Eurovita cu ceai verde - as putea sa iau ca Adi a spus sa luam antioxidanti
O sa ma fac cat globu'pamantesc ... si asa am luat in tonaj fffffffff mult ...
Mai mult nu stiu cat as mai putea sa mai iau
Elly
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
adrianaady spune:
Buna dragele mele
Samira eu saptamina asta sunt plecata din bucuresti, de aia nu am zis nimic cum ca as veni cand ati propus intilnirea; lasa ca vin multe fete in schimb cu stare de spirit mult mai buna ca a mea .
Elly stiu ca sunt datoare cu un raspuns, promit ca ma ocup imediat de el. Apropo de faza cu vitaminele, sa stii ca si eu am avut o perioada cand am decis sa nu mai iau nimic, dar pur si simplu fizic, psihic nu imi era f bine. Oricum nici a la long asa sa iei chiar atit de multe nu cred ca e cazul; dar o perioada inaintea fivului cred ca le poti lua; daca fac sau nu vreo diferenta nu vom stii niciodata cu adevarat, cred doar ca putem face tot ce tine de noi atit cit putem. O sa iti placa la intilnire azi, fetele sunt minunate
Qiao lasa ca mai sunt ocazii sa ne vedem, trimit pupicii virtual acum, da?
Many cum e la servici dupa un asa concediu frumos?
Anaasta trimite fata draga si aici in sud putina ploaie , ca prea o asteptam
As vrea sa stiu daca se sacrifica vreuna din fetele care merg la intilnire azi sa manince si pt mine o portie de cartofi prajiti cu branza si sa bea o bere rece ?