Clubul "babelor" FIV-oase 52

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna fetele am intrat sa ii spun la Ioana sa ii traiasca bebelina si sanatate multa si sa faca un pact cu Fecioara Maria si totul va fi bine iti promit cind vine Miracol ne ducem la Sf Irina si promit sa aprind si pt tine si bebelina o luminarica sa va protejeze de tot ce este rau

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

tocmai pentru ca stiu exact ce insesamna disperarea asta, ma simt mai mult decat datoare daca pot sa fac ceva, orice... Chiar daca imi vine sa urlu de nervi si de ciuda si neputinta de 100 de ori pe zi... Lasa, copilasii sa fie in regula, ca mintea mea isi revine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Sunt indispusa acum... Sunt atatea studii la distanta de un click care arata importanta contactului dintre mama si copil, cu atat mai mult in cazul prematurului. Ca sa nu mai zic de lampa cu ultraviolete, care in occident nu se mai practica de o gramada de vreme, ca si nici nu te lasa sa alaptezi cat il tin acolo pe bebe... Mor incet numai cand ma gandesc prin cate frustrari trebuie sa treaca parintii si bebelusii.

Mergi la inceput

Lara, tu i-ai recomandat mai demult Samirei niste vitamine pentru sotul ei despre care ai zis ca sunt ff bune - sper ca tin bine minte. Ceva cu "W", dar nu mai stiu cum se numesc exact. Imi spui, te rog?!

Later edit - Wellman, cumva?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ana, da, Wellman, de la Vitabiotics; sunt f. bune, se recomanda in UK mai ales, poate sa inceapa sa ia de pe acum deja..

uitasem:
simonia, un chist ovarian de 6mm nu se trateaza nicicum; eventual cu indiferenta glumesc probabil se resoarbe de la sine; in caz de fiv, nu deranjeaza decat un chist care e > 2cm (20mm)

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Ioana ce poveste!!! Sa fii tare, si pitica ta la fel, ca sigur veti iesi invingatoare din povestea asta. Multa putere !
Samira a trebuit sa inchei rapid mesajul, trebuia sa inchid laptopul, de aia nu am apucat sa salut toate fetele dragi mie Am citit ca tie iti face figuri menstra, dar eu cred ca ciclul sub sterilet e posibil sa fie putin modificat mai ales ca ai avut roz ceva vreme luna trecuta, asa ca pt moment as zice sa nu iti faci griji mai mult decit e cazul. Sa stii ca m-am bucurat sa aud ca ai fost la munte astfel de iesiri sunt fff bune. Sa va distrati maxim la intilnire maine, imi pare rau ca de data asta nu sunt prezenta; dar va sun dupa si pe tine si pe Ari ca sa imi faceti un rezumat. Te pup domnita draga
Lara amindoi sunteti norocosi, ai dreptate aici. Vin ei si bebei cei mici, trebuie. La intilneala de maine nu merg, dar recuperez eu cu prima ocazie La servici mai merg inca ,6 ore pe zi, saptamina asta sunt in concediu, sapt ce vine lucrez de luni pina miercuri;am liber joi ( cand face eco morfo) si vineri. Pe la 14 sapt facem cerclaj si apoi cred ca o las mai usurel si cu munca. Poate o sa mai fac cite ceva si de acasa, vedem, totul in functie de cum ma voi simti, bebei sunt pe primul plan.

Mergi la inceput

Multu', Lara.

Somn usor tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

ioana felicitari pentru bebelina ta si dumnezeu sa va aiba in paza pe amandoua .

samira
pentru ce erau vitaminele acelea ? ca as dori si eu altceva pentru sotul meu . tare as vrea sa mai schimb " meniul "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Salutare,
Am incercat sa citesc si sa retin insa ziua de luni a fost trichi. Un ochi s-a bucurat de fericirea proaspetelor mamici, , inima s-a strans pentru Ioana si un ochi a plans ptr.bebeii pierduti atunci cand zici ca aproape a trecut pericolul .
Luni a nascut si prietena mea, care la 40 de ani a zis ca ei nu-i mai trebuie copil insa DD a avut alte planuri. Sotul ei isi dorea mult al 2-lea copil insa ea nu si nu, dar s-a intamplat, iar luni a devenit mami iar, in Canada. Dupa dilatatie 9 a intrat in ceza ptr. ca nu avea contractii si nu se putea face expulzia copilului, dar sunt bine acum.
Lara te citesc cu mare placere, ma incarca pozitiv orice mesaj al tau, incerc sa citesc mai mult decat scrii ptr. ca imi doresc tare mult sa te"cunosc" mai mult decat te "prezinti" tu.

CAm atat pe ziua de azi, iar acum la munca.

Pupici

Mergi la inceput

Neata'!

Aici a venit potopul... Si la voi ploua?!

Mergi la inceput