Clubul "babelor" FIV-oase 52
Raspunsuri - Pagina 7
anaasta spune:
Pai, Alina, crezi ca nu o lasa pe Ioana sa bage mana pe geamul acela al incubatorului?! Ar putea fi chiar asa de batuti in cap in cazul acesta?
Lara27 spune:
elly, scumpica, eu sunt ardeleanca si ffff departe de voi..dar, voi fi acolo in spirit
si pe mine ma chinuie talentul, vb ta..
si io mor de frica si admir puterea imensa pe care o au fetele astea, care povestesc cu atata naturalete episoade, literalmente , pe muchie de cutit...sper sa creasca curajul odata cu burtica, altfel I'm screwed
Ioana big bear hug!!
to be continued..
Brigit spune:
Ioana,
Esti o femeie puternica si ai trecut prin multe, ai incredere in steaua voastra norocoasa. E f important ca bebelina respira singura, iar cu greutatea nu te ingrijora, ca va incepe sa ia incet incet.
M-am tot gandit la voi zilele astea, va trimit toate gandurile bune si asteptam vesti despre progresele piticei
Sa va traiasca, sa va faca vietile fericite!
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
samira33 spune:
ioana,ce poveste!!!!
o sa fiti bine amandoua...n-am niciun dubiu.
elly,sigur ca poti veni si tu la cafeleala.
adriana,pentru mine niciun cuvintel???nimic???
va pup fetelor
alina_alba spune:
In anumite terapii intensive, nu le lasa pe mamici nici sa intre mai multe de 5 minute, daramite sa puna mana pe copil. Motivul ar fi ca cica aduc microbi la copil...In fine, tampenii din Evul Mediu. Din pacate, am stat o gramada (aproape 2 luni) la NICU si am vazut tot felul de chestii... De aia sunt asa de informata...:o(
samira33 spune:
lara...pai tie ti se par ok povestile alea de le spune angi de pe la medici???
chiar m-as enerva rau sa ma mai duc la un medic si sa inceapa sa ma abureasca in felul ala.
a venit mama la noi si mi-a facut de mancare
anaasta spune:
Hai, ca de obicei ma enervez cand aud din astea!!!!! Bine, mai, dar oamenii astia nu mai citesc chiar nimic in plus, nu ii intereseaza nimic in afara de practici din astea rasuflate? Nu instruieste nimeni asistentele, medicii care mai merg la congrese si simpozioane nu dau mai departe informatia? Suntem chiar in halul asta de inapoiati?!
Doamne, sper sa nu trec prin cine stie ce episoade de genul asta pentru ca ii voi bate pe toti.... nu stiu de ce as fi capabila, dar sunt sigura ca de multe chestii...
Lara27 spune:
sami, nu, normal.. si ma tot mir cum dreaq pot sa-i pove dr.-i cu patalama astfel de balarii..si, in acelasi timp, imi pare rau pt angi si cu siguranta zeci de alte paciente care, tre sa inghita gogosi de-astea pe banii lor si nu putini, desigur..ooofff
to be continued..
alina_alba spune:
Ana, nu peste tot e dezastru, de aceea e foarte important unde e internat copilul, mai ales daca exista niste probleme... dar, de obicei, asistentele isi dau mai multa importanta decat medicii si cu ele e lupta mai mare. De aia i-am sugerat Ioanei unde ar fi bine pt bebitza, ca stiu sigur cum e acolo. Mai bine de atat, in tara, nu exista...
Brigit spune:
Ana, din pacate asa-i la terapie intensiva. Prietena mea, de care va ziceam ca a nascut bebelina de 800 gr nu a putut sa o atinga si nici sa o vada mai mult de 5min pe vizita - trei vizite pe zi...in primele 2 luni...
Alina, big hug for you, nici nu pot sa ma gandesc cat de greu iti e sa vb de asta
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg