Clubul "babelor" FIV-oase 52

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

adriano eu azi, sunt impotriva alcoolului - la cartofii aia ma mai gandesc La mare facui di tati, relax ca-ti povestesc inclusiv cum ma agata unul de 21 de ani de m-am umflat in pene 2 zile in fata consortului, ca-s tanara si poponetzul e la inaltime
sami aminteste-mi sa te bat la cap sa-mi iei parfum de pe aeroport, ca sigur uit, pleaseeeee

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Ady - de principiu vitaminele le iau cu 2-3 luni inainte de fiv.. nu iau non-stop.
Mai pic si eu in "borcan" si ma supar si numai vreau sa aud de niciun medicam.
dar - ai dreptate - ma simt mai ok cand le iau- sunt mai vioaie...
Acum am inceput sa iau si metfogamma (inainte luam siofor si imi era ff rau de la el) pt ovare MPC si nu-mi vine sa cred ca nu am greturi- varsaturi - tremurici ..

Sa stii ca as manca eu si niste cartofi prajiti . Nu stiu daca acasa am facut de 5 ori cartofi prajiti .. dar imi plac ...

Cu berea nu prea ma impac ... poate cea lemon (dar nu-i prea sanatoasa.. contine si zahar si nu prea am voie cu metfogamma mea)

...dar sa fii sigura ca ne vom gandi la tine .. cred ca vei sughita

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Eu luam inainte toate prostiile de pe lume... credeam, cel putin ca le luam pe toate... Si m-am suparat pe ele, inclusiv pe acidul folic.

Acum, m-au razgandit fetele in ce priveste acidul folic si iau taxofitul cu metafolin, mai iau antioxidanti (pudra de orz verde si pinovitalul), beau ceai verde organic cu iasomie care are o aroma...nu va puteti imagina.... Am impresia ca imi ramane gust de fragute in gura dupa ce il beau... Mananc mai cu simt de raspundere in ce priveste combinatiile si regulile. Sotul meu ia antioxidantii mei si ii voi mai da vitaminele alea. Atat. Cum o fi, voi vedea.

Ady, cand spui "proteine de calitate", banuiesc ca te gandesti la ceva carnita, da?!

Ari, tu mananci cartofi prajiti cu branza pentru Ady si pentru mine bei o limonada in plus, ok?! Cu miere, nu cu zahar.

Da, da, Qiao, cine stie, poate mai repede decat ne imaginam, nu?!

Si sa intrati pe urma seara sa ne povestitit si noua, bine?! Si sa faceti poze! Si de ciocniti ceva pe acolo si va urati toate cele, sa va ganditi si la noi, bine?! Offf... fericitelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ari, ce parfum iti face cu ochiul?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aristico...nu-i bai...daca uiti tu..nu uit eu
am deja rezerva strategica pusa deoaprte pentru vizita la duty-free.
nush' cum eu reusesc sa consum in cantitate dubla toate cosmeticalele fata de sotzior ca ne spalam si ne parfumam amandoi la fel....numai ca eu consum 2 parfumuri cat consuma el unu....eu consum 1 spray d-ala mare pe saptamana plus 1 stick mare pe luna,el 1 spray la 2 saptamani ...eu 4 geluri de dus pe luna el numai 2 etc etc.
am impresia ca eu sunt mai "imputita" ca el desi el imi spune ca de fapt risipesc foarte mult...mereu imi reproseaza ca fac nor de spray in urma mea de nu mai poti sa respiri.

adriana,da....mi-ai zis ca nu esti in Bucuresti saptamana asta...am uitat.
mi-ar fi placut sa te vad...dar n-au intrat zilele in sac.

la alcooale nu ma bag....pentru cartofi parca-i prea cald acum...da o salata cu branza rasa mi-ar surade sau niste legume bune pe gratar-doar ca pe la restaurante gasesti destul de rar legume la gratar facute meserias...asa cum le fac eu acasa...taiate rondele,nici prea groase nici prea subtiri...asezonate cu pieper,ierburi si sare,spray-ate cu ulei de masline si facute pe gratar al dente.
in general iti trantesc in fata farfuria cu ele facute terci sau crude

da' ce logoree am...aseara a venit mama la noi si ne-a facut de mancare si azi,drept "rasplata" i-am promis ca o duc cu masina peste tot pe unde are treaba...asa ca acum e la medicul de familie si eu o astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna fetele
ady si mie imi pare rau ca nu esti in buc; ca sa-ti raspund la intrebare eu plec acasa in jur de ora 15, am sefi super intelegatori care stiu cum am obtinut sarcina
fetele abea astept sa va vad
poate reusim totusi sa o punem de o iesire mai in toamna si sa ne intalnim toate
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aristico nu ma mira ca te agata ! zau si m-ai facut tare curioasa in schimb cu dosul tau bombat Deci nu pot sa cred ca azi pe caldura asta nu bei tu o bere rece ....
Anaasta e f bine ce iei si ce maninci ca intotdeauna Pai f bune sunt proteinele din albusul de ou, branza , lapte, cele din carnea de curcan, pestele e iar f bun. Astea oricum sunt f bune in orice perioada, nu doar inainte de fiv, asa ca rau nu are cum sa faca
Elly si eu am luat siofor inainte de fiv vreo 3-4 luni, pt o toleranta la glucoza cam mare. L-am oprit treptat dupa beta pozitiv si totul a fost perfect. Nici sa nu exagerezi cu f multe suplimente, nu e cazul si soliciti si asa destul ficatul.
Deci pt cartofi prajiti sunt aranjata, mai raminea berea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

smaick,normal ca o sa ne mai intalnim.
e bine ca ai sefi intelegatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira si mie mi-ar fi placut, doar stii Sper in citeva saptaminii sa redevin Adriana pe care o stiti si sigur planuim o intilnire cu toate fetele
Smaick e f bine la servici sa ai sefi intelegatori, ma bucur tare Sa faci de pe acum programari pt morfofetale, da? pupici si ne vedem cu urmatoarea ocazie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

sami ; sunt cam laconica, ma gandeam (si se pare ca nu am scris) ca poate ne intalnim toate fetele din tara undeva la jumatatea drumului

Mergi la inceput