Clubul "babelor" FIV-oase 52

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

qiao virtual am fost alaturi de tine si te-am sustinut

eu de astazi sunt in week-end prelungit pana luni
maine am program de shopping prin Bucuresti
va pup pe toate

sami,ari,ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

maria as fi vrut sa te pot sustine si eu pe tine, sa nu te simti singurica printre straini.
lara ma duc sa o jumulesc pe coafeza. de 2 ori am fost acolo, special pt ca folosesc si Inoa si de fiecare data mi-au zis ca nu e eficienta. eu singura nu sunt in stare sa ma fac. la salon ma duc din an in paste pt ca nu suport sa stau cu chestia aia pe par atata timp - in primul rand nu suport mirosul, incepe sa ma si manance, uneori ma si ustura. am facut test, nu sunt alergica, deci o fi piticul daca nu e normal simti asa.

LE: daca tot ati povestit de filme, sa va zic ce fac eu de vreo 2 ore Nu l-am mai suportat pe colegul spargand bile (mai ales ca am vazut ca se ia) si mi-am indesat castile in urechi. ce credeti ca ascult, de am scandalizat cativa colegi care au trecut prin spatele meu Metallica, AC/DC, Rammstein .. de astea. O colega m-a intrebat daca sunt deprimata. Dimpotriva, ma simt plina de energie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

qiao incearca sa asculti povesti gen Motanul incaltat, pupaza din tei...sunt fenomenale la varsta asta!
maria daca vi la cumparaturi pe langa mine, da-mi un bip, ca poate ne vorbim la un cico

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

hai, daca sunt la ora confesarilor, sa va sun povestea cu muzica asta. Metallica, AC/DC ... ale tineretii valuri (care nu au trecut inca). Rammstein insa e boala mai noua. Cu vreo 2 ani inainte sa imi cunosc sotul am avut prieten o "trufandaluta" cu 12 ani mai mic decat mine care era fan rammstein ... si uite asa m-am molipsit. L-am lasat cand a facut 22 sau 23 de ani, asta m-a invatat primul sef, la 25 se schimba (bine, el vorbea de femei ) Am ramas insa viciata si cand ascult formatia asta ma mai uit sa vad ce realizari mai are, ca pe langa ca era dragutel foc era si destept si gasesc usor pe net vesti despre el ( a facut arhitectura si acum e digital artist) si chiar sunt mandra, fara a nutri altceva decat sentimente fraterne (ca materne ar fi prea mult totusi)
si i-am povestit si sotului de el, cu aratat poze, asa ca sa fie si el mandru de mine

povestea a fost in replica la cea a larei cu bon jovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

qiao, hai ca, m-ai facut si pe mine mandra de tine cu "trufandaluta", metalista lui mama (p.s.: ti-am zis, da, ca si hubby e < me)

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Hai mai fetelor ca nu ne-am intalnit intamplator

Pe langa lupta asta nedreapta cu infertilitatea iata cum aflam si alte puncte comune. Si hubby al meu e mai mic. si tot fosta rockeritza, eu eram cu Guns in tinerete, dar bineinteles ca ascultam tot, de la bonjovi la megadeth. Ca sa ii raspund lui Qiao bagam si eu rammstein asa de nervi si descarcare, insa in ultimii ani ascult formatii mai lento, U2, Snow patrol

Si evident ca pe langa toate lucrurile astea, vom avea in comun si faptul ca toate vom deveni mamici
Ce dragutzxca v-ati intalnit fetelor!

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

eu mereu am avut priteni mai mici decat mine, iar acum sotul e < cu 5,5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Qiao

Na', Lara, inteleg ca si tu ai corupt pe minorul de sot?! Eu cu al meu aveam aceeasi frageda varsta...

Eu sunt cu Pink Floyd, Deep Purple, Led Zeppelin, Queen, Uriah Heap, Rolling Stones, Fleetwood Mac, Def Leppard, ZZ Top, The Doors, U2, Bon Jovi etc.... (cu Bono si Jon Bon Jovi m-as fi maritat )

Brigit, yeah, we rock!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Buna fetelor
Ma scuzati ca nu am apucat sa va citesc dar va multumesc de mesajele pe care le-am mai surprins printre randuri.
qiao, merci mult de mesaj si scuze ca nu am raspuns dar am un program infernal si din nefericire, sistemul romanesc sanitar, face tot ce poate ca sa te aduca la stare de nebunie si sa isi bata joc de noi. Dar asta e....in conditiile date, nici nu mi-am imaginat cat pot duce si cat de mult pot trece peste nesimtirea umana....
Asta in conditiile in care discuta cu femei proaspat operate, in pragul crizei de isterie...

Ma rog, am vrut doar sa va zic ca Ana mea e stabila deocamdata si ca se estimeaza ca mai stam cu zilele pe-aici.

va pup tare

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ioana , rezista, draga mea! Pe urma, veti merge acasa si le dai naibii pe toate cate s-au intamplat. Rezista, va fi ok pana la urma si asta conteaza. tie si Anei, ma bucur ca e stabila, piersicuta de ea!

Mergi la inceput