Clubul "babelor" FIV-oase 52
Raspunsuri - Pagina 20
amaradia spune:
moooaaamaa, la ce intalneala am fost ieri.
am descoperit niste femei deosebite si superbe din toate punctele de vedere. m-am simtit minunat. tot drumul spre casa am avut un zambet pe buze care a continuat si azi. si o stare de buna dispozitie cum nu am mai avut de mult.fantastic!
va pup pe toate! si pe cele pe care le-am cunoscut fizic si pe cele pe care le cunosc virtual.
Brigit spune:
Bravo Ana, luptatoare mica!
Ioana fii tare, linistea ta sufleteasca e cea mai importanta, trebuie sa te gandesti doar la tine si la pitica!
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
elly_me spune:
Lara- povestea cu nepotica ta imi suna asa de cunoscuta...
Si eu am o nepotica (fata fratelui sotului)... si cand ma vede pitica (are 4 ani) este inebunita dupa mine (si eu dupa ea .. dar ma abtin )...
La un anume moment soacra'mea a spus de fata cu cumnata'mea ca pitica va ajunge sa ma iubeasca mai mult pe mine pt ca-i fac toate poftele .... va imaginati ce-o fi gandit cumnata...
Rezultatul .. nu ne mai viziteaza... ca-i furam copilu'....
Nici la soacra nu se mai duce cu ea ...
Dar ma mai duc cu sotu-n parc seara si o gasim cu ta'su si ma joc cu ea .
Asta este "unii oameni e egoisti".
Si mai o nepotica - de la nasha - si are 6 ani si0mi spune mami ... vrea sa fiu mama ei ... (dar, sincer cred ca-i invatata sa spuna asa de cineva ..care stie cat de mult imi plac copii ...)...
Asta este ... eu ma bucur de ei .. cat se poate si cand/ daca voi avea copii nu voi fi posesiva ... pt ca stiu cum este sa suferi cand nu ai copii.
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
ioana3110 spune:
Merci mult fetelor!
Incerc sa fiu tare dar ma apuca plansul numai cand ma gandesc la ea si de cate ori intru la ea. M-au lasat sa o ating in incubator si azi mi-a prins degetul cu manutza ei mica si am innebunit direct! noroc ca nu am putut sa-i vad privirea ca era in incubator cu ochii acoperiti cu tifon, ca altfel lesinam.
Singurul lucru care ma alina este ca am laptic si ca au inceput sa ii dea lapte de mama!.
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
elly_me spune:
Qiao - esti de belea .. cu fostu' ....
Intre mine si sot sunt 2 ani diferenta - eu-31 si el-33...
Ne cunoastem din copilarie .. de la 14-15 ani... ne-am mai certat , ne-am impacat si pana la urma ne-am casatorit ...
.. .. ma duc la dr hematolog ... aveam maine programare , dar m-a sunat sa ma duc azi la 20.30 ...
Poate intru sa va spun ce mi-a spus ... daca nu este prea tarziu ...
V-am pupat ...
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
adijo spune:
Ioana , iti inteleg perfect nervii si frustrarile legate de sistemul sanitar romanesc!( si eu sunt proaspat lovita de indiferenta celor care ar fi trebuit sa fie un suport in momentele grele...). Dar esti puternica si vei trece peste toate! Ana iti va da putere! la amandoua!
Mai , mai , ce surprize "rock" !. Intr-adevar cei ce se aseamana se aduna !