Clubul "babelor" FIV-oase 52

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

mesaj pentru sami
1. Deschide-ti telefonul
2. Ciclul imi vine intr-o saptamana, deci pica vizita de joi de la albinos.
3. Am vb cu Dr. Stan, cel ce se ocupa de dosarele aprobate si se ocupa el de cererea mea de renuntare la dosar, deci nu mai trec pe la ML pentru asta
4. albinosul pleaca inconcediu la inceput de august, deci, joia viitoare ai sanse sa-l mai prinzi
5. Nush exact cand pleaca, ca nu raspunde nimeni la telefonul de la mmf, iar Dr. Stan stia doar ca pleaca la inceputul lunii viitoare.
6. Nu gasesc ghidul, dar promit sa-l mai caut

LE - cic-ar pleca intre 13-17 august

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

ai dreptate lara ca am absentat, dar motivat
am fost in iunie in turcia si din pacate am mai bifat un fiv negativ (number 3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

me again
deci, povestioara:
intr-o dupa-masa racoroasa, in vizita fiind la nepotei, o gasesc acolo si pe sora cumnatei, o tipa bine, simpatica si super haioasa..la un moment dat, ii trece prin cap sa o intrebe pe nepotica (3 anisori), pe cine iubeste ea mai mult dintre matusi..micuta, fara ezitare, arata spre mine, zicandu-mi pe nume..cumnata insa, vadit iritata de alegerea facuta, insista si intreaba de ce? micuta, zambind cu gura pana la urechi zice: pentru ca-i "f:umoasa" (acum, nu va inchipuiti ca sunt vreo modela, asa ma percepe copila)..sora cumnatei, distrandu-se copios, intreaba la randul ei: pai ce, si eu nu sunt frumoasa?? nepotica, cu piciorusele grasunele vine lipa-lipa spre mine, ma cuprinde cu manutele ei mici in jurul genunchilor si se uita la mine cu niste ochi mari si cu gene lungi si completeaza: ba da, da ea-i "p:intesa"..
moah, deci..m-am topit instant..(cumnata, masca)..apoi, cu manuta intinsa spre hubby, copila exclama in continuare: si el ii "p:intul"!!

nu va mai pove' ca, micuta imi seamana mult, si nu doar fizic..e o girlie-girl, fashion-ista, vesela, comunicativa,..ce mai, mini me!
de atunci, de fiecare data cand merg la ei, si deschide cumnatica usa, se intoarce si o striga pe cea mica: hai, c-a venit matush'ta printesa.. (btw, si in tlf, cumnata, ma are sub aceiasi forma)..
maman, ma alinta asa mereu, doar ca, la ea transpare usor, sentimentul profund de dragoste materna, pe cand in situatia cealalta, cu siguranta sensul e mai mult peiorativ, dar, acum nah..atata paguba sa fie

to be continued..

Mergi la inceput

maria (nu mai zic altceva, ca stii oricum ca, sunt de prisos cuvintele si inteleg si rezonez perfect)
poate, cand ai dispozitia necesara, imi spui mai multe..in sensul: ce parere a avut Tayfun?..ce-a propus si ce proceduri de-astea experimentale (endo injury, injectie hcg in uter, etc) ti-a aplicat? ah, si ce sustinere ai avut? (doze de cal de prednison?)
sar'na

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Maria

Lara, cand zici ca apar pantalonii negri de piele pe Cesare?

Mergi la inceput

Ana, episodul 5 e "Borgias in Love", deja apare, dar sporadic..cu cat inaintezi in episoade, e tot mai des..in sezonul 2, e aproape numai in black leather pans, omu', cu par mai lung si mai allura mai matura (a mai crescut)..

le: cred ca si in 4, "Lucrezia's Wedding" deja..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

sper sa imi aduc bine aminte:
- in ziua 4 de stimulare mi-a facut endometrial injury si am luat tot de atunci si prednol 16 mg
- injectie hcg in uter inainte de transfer
- dupa transfer am avut estrofem 2/zi, clexane 0.4, prednol 32 mg timp de 5 zile
- decapeptyl ziua a 3-a dupa transfer

......sper ca nu am omis nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

maria offf ! ai suferit tu singurica, nu ne-ai spus si noua stiu ca nu trece doar cu 1 asa ca iti dau mai multi
lara ia dezvolta tu, te rog, povestea cu Inoa, ca eu m-am dus la salon anul trecut cotita sa ma fac cu inoa si mi-au zis ca nu prinde bine pe firele albe. acum sa nu crezi ca te suspectez de fire albe, dar poate ai idee.

Mergi la inceput

maria, sar'na!!!!

to be continued..

Mergi la inceput

qiao, ba da, am ceva fire albe de pe la 30ani (asa e la noi in fam, ce sa fac)..Inoa acopera (si) firele albe suuuper! parol! acum, deja a aparut Inoa 2, cica cu o formula imbunatatita, care promite sa lase parul hidratat luni de zile dupa aplicare..ultima data, cu Inoa 2 m-am facut, culoare super mishto (ciocolata neagra), par lucios, matasos, etc..firele albe se vad si dupa cateva sapta, doar pe portiunea pe care parul creste, no way pe cea vopsita
p.s.: eu folosesc doar vopsea L'Oreal, si Inoa de cand a aparut (cca 2 1/2 ani)

to be continued..

Mergi la inceput