Clubul "babelor" FIV-oase 52

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele!
Eu nu am nici un chef de munca, este haos, ier a avut un coleg accident de masina, a fost operat la mana acum este mai bine, in fine ideea este ca suna telefonul meu ca la centrala, am dat peste cap toate programarile sper sa le rezolv pana plec.

pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Apar si eu la apel. sunt zonmbi si nu din motive de printese si printi, mi s-a dereglat neuronul ! aseara fiind inca plina de energie dupa minunata intalnire nu imi era somn, asa ca mi-am lasat sotul sa se duca la nani si neavand alta treaba am dat de un joc - ceva de spart bile (de clickaie si colegul al birou de imi face creierii franjuri toata ziua), de copii. numai ca na, m-am blocat la un nivel si ca dependentii (eu ma joc extrem de rar pe calculator) m-am incapatanat sa trec de el. cand m-am uitat la cea se facuse ora 2 Mai bine ma uitam la 1-2 filme
Si mie mi-a placut la intalneala ! Au avut ciupercute, am papat si clatite cu dedicatie pt elenus Ospatarul ca de obicei cam incepator si usor de zapacit de gasca noastra, dar clar cu un bagaj de cunoastiinte sporit dupa tura de aseara
Vad nu a pomenit nimeni de poponeata lui ari pe care am tinut neaparat sa o vad, sa verific (vizual) daca a avut efect tratamentul
Aaaa, mi-a placut ca ari si samira erau asortate !
Eu dupa o carafa de limonada am facut o burta mai mare decat a lui smaick de nu mai puteam sa stau jos in metrou
Deja astept urmatoarea intalnire cu si mai multe fete, lista a fost intotdeauna deschisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Ziua buna dragelor
Ma bucur ca a fost asa de fain la intilnire, nici nu avea cum altfel
Lara aseara am vazut primele doua episoade, ma declar cucerita, si da Cesare e un barbat f interesant
Anaasta mi te inchipui cu parul cum il descrii tu, si eu "te vad" extrem de dragalasa
Maria mergem data viitoare si noi
Olimpia eu histeroscopie am facut doar cu dr Albu, si am fost f multumita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnemosys spune:

Hello fetele,

Am si eu o mica intrebare: Am facut un test de sange la 7 zile dupa tansfer (transferul unui embrion dupa 5 zile) si valoarea Hcg-ului este de 66.3.

Doctorul imi spune ca valoarea este destul de mare sa nu fie o ramashita a trigger-ului.

Sunt foarte stresata ca ceva poate merge prost. Care e experienta voastra cu valoarea Hcg ?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

hello, hello
abia am apucat sa cetesc, pica netu in draci la job
ady, promit ca va fi tot mai fain, de la episod la episod si Cesare tot mai interesant..
Sami, nu-i bai, recuperezi secventele pierdute la iarna, bortzoasa
danielle, cotcodac si tie (in italiana), din castel..
revin cu o poveste cu nepotica si printese, dupa lunch..
va pupez pe toate, maximus

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna fetele
si eu m-am simtit foarte bine, am fost doar putin dezamagita cu nu au avut cartof copt, venisem setata
maria
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

hello fetele
intalneala a fost ca de obicei..toat lumea cu gura pana la urechi..la cat am avut de povestit si de ras...sa zic si partea mai putin frumoasa: eu nu am avut cu cine bea o bere!!!am baut singuratoata lumea era pe citronada...maria ti-am dus lipsa, ca erai om de baza

fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

lyly data viitoare te poti baza pe mine

smaick, ady (3 pupici pt 3 bebei)

Mergi la inceput

bau, I'm back..
pentru cele care acum au inceput serialul..la inceput faceti cunostinta cu atmosfera politica a Romei sec 15, moartea unui papa si alegerea unuia nou si intrigile clericilor..incet, incet intrigile se intetesc, avem nunti si povesti de amore, personaje noi si spre finalul sezonului apar si francezii, cu un rege Carol I, mic de statura, ugly as hell, dar, atat de autentic, incat orice aparitie e un deliciu..deci, tempo-ul sezonului e crescendo, asa ca merita sa continuati, promit (in sezonul 2, Cesare e mai matur, cu un par mai lung si schimba straiele rosii de cardinal cu pantalonii negri de piele, deci.. va inchipuiti..)
hubby, aseara, s-a aratat dispus sa vada despre ce e vorba (pe el il pasioneaza chestiile istorice, in special cele legate de imperiul roman sau Roma medievala) si s-a uitat cuminte la primele 5(!!) episoade ale sezonului 1..a conectat laptopul la LCD si normal, m-am uitat si eu inc-o data, dar..de data asta, cinema la mine acasa

fetelor, inteleg ca, ati tinut-o pe elly pana tarziu, dincolo de ora ei de somnic (22.30), de-i bomfli azi??
p.s.: elly, vb lui sami, nu pastilatul sau vopsitul/nevopsitul face diferenta, asa ca, vopseste-te fara grija..pot sa alegi o vopsea fara amoniac de exemplu (eu iubesc Inoa de la L'oreal) si sa fii si frumi si cu ovo' "nevopsite"..

to be continued..

Mergi la inceput

Queen Mary (maria), ai absentat o gramada, my dear..dar, nu te urechez, de bucurie ca te vad..
nu ne pove nimic? (din iunie? de la turci?)..pls, pls, pls
(veve, sa nu cumva sa stai acolo in scorbura si sa-ti imaginezi ca am uitat de tine, da?? stiu ca vroiai sa mergi la turci in toamna, dar, acum cateva luni bune ai mai pus tu ceva la cale si ai promis ca pove la un moment dat, tot, tot..sa treaca doar superstitia..oooofff, mai tine mult? hai ca, mi-o ia razna imaginatia..inteleg ca ne anunti direct cand nasti, adek? ca si catalina??? sau, sau..ce poate sa fie?)

to be continued..

Mergi la inceput