Clubul "babelor" FIV-oase 52
Raspunsuri - Pagina 16
elly_me spune:
Am ajuns acasica foarte incantata
Fetele foarte dragute
Fuse tare fain
Lara
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
miky82 spune:
Am ajuns si eu acasa, am papat salata de vinete facute de sotu, tare bune cred ca o sa mai lipsesc de acasa poate asa se apuca si el de gatit, ma bucur tare mult ca am cunoscut o parte dintre fete, sunteti deosebite si tare frumusele .
Lara ce frumos povestesti tu acolo deja ma vad o printesa de altfel asa ma visam in tineretile mele calare pe un cal alb cu printul langa mine, da si o sa incep si eu sa ma uit la serial stiu ca o sa devin dependenta dar n-am ce face ma tenteaza la maxim.
Va pup si o seara linistita.
elly_me spune:
Buna dimineata fetele ...
Amaradia- Ari - Lili - Miki- Qiao- Sami- Smaick - (m-am chinuit sa va pun in ordinea alfabetica la aceasta ora )
m-am simtit f bine
Tare greu m-am trezit azi ... caci, dupa cum am spus , eu daca nu adorm la o anumita ora sunt bomfli
Caci aseara i-am povestit sotului mare parte din discutii... si acum ma amuz cand imi aduc aminte de borcanul de "muraturi" al lui Ari , povestea pisicii decedate si recoltarea gigeilor (Qiao )...
Eu m-am simtit ff bine - si cum a spus Sami - am ras, am glumit si am mai invatat ceva (adenomioza .... nu stiam ce-i aia ).
Si astept urmatoarea intalneala ... la munte oare ???? sa vina si restul fetelor ...
Lara- nu-s asa micutza cum iti imaginai - am 65 kg- 68 kg (acum ma chinui sa mai dau jos din ele .. am avut si mai multee), satena (nu m-am mai vopsit si am si fire albe , si nici nu ma mai vopsesc pana la fiv .. sa nu afecteze calitatea oo-lelor ), par lung
Sami - aseara m-am dus acasa si am verificat AMH-ul .. inainte de fiv a fost ~2.81 ... deci am inteles de la voi ca-i este ok ...
Probabil acum este putin mai mic ...dupa ce am ouat 18 ovocite ...
Oare cu ce analize tb sa ma duc la dr hematolog?? (exceptand cele de trombo).. caci am vreo 4 dosare pline si nu cred ca are timp sa le analizeze si nici nu as vrea sa piarda timpul ...
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
olimpiadobre spune:
'mneata,
Cum a fost la intalnire?As fi vrut sa ajung si eu , dar nu am putut.
Fetelor, pe cine recomandati pentru o histeroscopie?
Va pup pe toate.
anaasta spune:
Neata'!
Ma bucur ca v-ati simtit bine si v-ati distrat!!!
Eu arat ca o papadie din aia cu puf, gata sa isi ia zborul.... Dupa potopul de acum 2 zile e o umezeala in aer incat parul meu zici ca isi ia zborul in toate directiile.... Arat de milioane...
Raportez si eu doua episoade din The Borgias, la al treilea am capitulat aseara.
Sa aveti o zi buna!
gabriela_tutuianu spune:
cum intalnirea a fost un succes , poate data viitoare este lista deschisa si ma ofer sa vin eu cu ciupercile .
aristica spune:
daaaa, chiar a fost frumos. Cum zice sami, fetele noi, parca nici nu erau la prima intalnire: detasate, zambitoare, comunicative. A fost o seara frumoasa, cu discutii diverse. E musai s-o repetam. Iar smaik are o idee de burtica. Lyly a mai slabit putintel si si-a luat ceasuri, genti de prin diverse locuri. Qiao avea niste sandale dementiale. Sami, bineinteles c-a pus o floare-n piept
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
Ralu_mv spune:
Ari, chiar imi pare rau ca nu am ajuns, dar s-au pus toate contra. (iar eu cu autobuzul nu merg si nici cu taxiul de teama, prefer sa stiu ca-s eu sau o ruda responsabila)
Daca va mai intalniti tot in timpul saptamanii candva pana nu devin imobila, chiar vreu sa vin.
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot
20+
Multumesc Doamne !
maria81 spune:
sincer imi pare rau ca nu am putut ajunge si eu....dar data viitoare nu va mai ratez
pupici pt toata lumea