Clubul "babelor" FIV-oase 52
Raspunsuri - Pagina 15
elly_me spune:
Lara- eu daca nu dorm sun neom.. nu pot sa vb, sunt mofturoasa, iritata ....
Daca dorm sunt cea mai ok persoana ...
De fel- nu beau cafea (doar daca'i musai .. poate azi una ), nu beau bauturi alcolice (ma mai chinui sa beau vin ... pt endometru .. dar daca beau 3 zile - 3 luni nu mai pun gura pe el), nu mananc ciocolata, nu beau cola si bauturi acidulate (decat ff rar) ...
Am program si meniu de bb ...
Si daca m-oi gravidi - cred ca ma apuca insomniile de grija... vai de capul meu .. nu vreau sa ma gandesc ..
Azi am recitit msg Ioanei si nu mi venea sa cred prin ce trece ...
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
aristica spune:
ca o cartita am sa ma indrept spre centrul captalei...pe sub pamant, desigur
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
Lara27 spune:
elly, asa-mi place sa te citesc..cumva, nush de ce, senzatia pe care o am/am avut-o mereu e una de duiosie..mi te inchipuiam micuta si sensibiloasa, imediat cu lacrimi in ochi mari, intrebatori sau speriati, pigulind pastile multe si visand cu ochii deschisi ->> am un sentiment de protectie (adica, pana la urma, ar mai fi sperante ca n-ajung sa fiu o mama total denaturata)
acu', c-ai zis ca "esti cat globu' pamantesc" (sunt sigura ca exagerezi, pt ca esti si super funny), mi s-a dereglat imaginea..abia astept sa te gravidesti si sa vezi atunci stari si postari..
saaaamiii, femeie, deci lesin de ras (te citisi la Medlife, cum altfel)..adek, schimbi "categoria" si nu zici nimik??? pai, bataita..
meeey, vreau si io, naturalmente, sa fiu in categoria "zecretie si Papanicolae", dar bortzoasa si zen pe viata
deci, daca dezertezi cumva, nu fii pufi si nu-ti lasa suratele in urma, da?
to be continued..
anaasta spune:
Fetelor, distractie placuta, veselie mare, povesti peste povesti, sa aveti o intalneala placuta!
Ralu_mv spune:
Eu inca nu am plecat de acasa ca inca nu mi-a venit transportul ...si nci nu stiu cand vine... s-ar putea sa nu mai ajung...
simonia spune:
multumesc lara, asa stiam si eu, dar am o prietena care este ingrijorata ca i-a descoperit dr. la un control de rutina acest chist. ea spune ca este de 6cm. dar cred ca greseste masura, daca era de 6cm. se ducea la dr. de durere, nu pentru ca i-a intarziat cm. o saptamana. si acum este ingrijorata
daniela74 spune:
coucou fetele,
printesa Lara,ce m-am distrat citindu-te,cu siguranta de azi o sa urmaresc si eu serialul
Qiao cotcodac si tie
Samira ai dreptate,si eu cred ca daca e sa se prinda,se prinde,daca nu putem sa stam si in cap.Am luat si eu vitaminele pe care mi le-a prescris dr.si nu cred ca au avut efect,mai ales dhea,nici urma de ovocite de mai buna calitate,iar celelalte apa de ploaie,le-am luat doar de gura sotului,insa acidul folic este important,pe asta l-am luat cu sfintenie.Astia aici la clinica dupa transfer te trimit in pat pe picioarele tale,au spus ca pot sa merg la pipi si daca vreau pot sa plec imediat acasa.Bineinteles ca am stat in pat 45 min,dar cu ridicatul imediat nu prea am fost de acord,dar nu am avut de ales.Ca si indicatii pana la beta,doar baia in cada este interzisa,in rest se continua viata normala,chiar si sex-ul este permis
fetelor va pup si distractie frumoasa petrecaretelor
c`est la vie,pas le paradis
anaasta spune:
Cotcodac, Daniela! Ce total suna!
Este permis sexul dupa ET?! Ha, a avut cineva curajul?!
daniela74 spune:
Ana eu citesc pe un forum de aici si am vazut ca sint unele care fac in speranta ca sperma ar impiedica embrionii sa iese
c`est la vie,pas le paradis
samira33 spune:
bau...am ajuns acasa.
intalnirea cu fetele...suuuuper misto...ca de obicei.
am cunoscut fete noi-amaradia,elly si micky...v-am trecut in ordine alfabetica,da???....ca simpatia este egala pentru toate.
foarte,foarte dragute si amuzante...pe calapodul nostru pot sa spun.
desi ne-am vazut pentru prima data cu ele...n-am simtit un moment stanjeneala...parca ne cunosteam de o vesnicie.
cel putin eu asa am simtit.
am ras,am vorbit...am papat bun...am baut...2 domni care stateau la o masa cumva in capu nostru...au plecat acasa cu mintea plina de informatii noi gen penetrare cu maciuca magica,ovocite,ET...embrioni donati,Adenomioza etc etc...si ospatarul, dealtfel, si-a imbogatit bagajul de cunostinte cu aceleasi informatii
a fost o intalnire reusita...mi-a placut...m-am simtit bine si astept cu drag urmatoarea intalnire.
au mai fost la intalnire aristica,lyly,smaick si qiao
va las...merg sa hranesc una bucata sot infometat...singurel si trist
seara placuta