Clubul "babelor" FIV-oase 52

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ady burticuza, este greu la birou dupa 2 sapt.de relax, este perioada de concedii, suntem putine si face "di tate". Ma consolez si eu ca peste o sapt. si jumatate plecam la Sovata si bag iar 2 sapt. de vacanta.
Cand aflam si noi ce ascunzi in burtica ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Ady sioforul mi-l da pentru ca am ovare polichistice si testosteronul la limita de sus, glicemia o am buna, cand ajungi acasa sa imi trimiti si mie exact ce analize sa fac dupa o luna de tratament.multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

huh, ce zi nebuna
many, sar'na! dap, ai dreptate, incerc sa fiu asa, mai low profile, sa nu ma depisteze cumva cumnata sau colegii (deh, firma mare) (cumnatica, bantuie printr-un colt absolut pink de forum, topicul "ai clipit, te-ai gravidit", apoi pe la "sfaturi de la mamici, care le stiu pe toate"), etc..nici nu mai zic, invidia, da?

eu, ma scurg, incet dar sigur, pe scaunul de piele (ecologica) de la birou (ca sa nu mai zic ca, mi se lipeste de fund si coapse, cu tot AC-ul cu tot)..sunt la a 3-a coffee..am trecut deja la double espresso cu un shot de lapte, ca-mi pica ochii-n gura de somn..motivul?? nici nu stiu cum sa zic, fara sa-mi ziceti ca, am dat in mintea de teenager..da, stiu, STIU..de duminica seara, dorm, maxim 4 1/2-5h/noapte..motivul, The Borgias...jeeez, azi-noapte la 2, am terminat sezonul 1 (bine ca, deocamdata, are doar 2)..sunt addicted!! radeam de una singura, de personajul Carol I (regele Frantei) si suspinam la vocea, zambetul, ochii si picioarele lungi (numai fibra/muschi) in pantaloni de piele negri, ale lui Cezare Borgia (smaick stie ce zic; sami, nu-i genul tau..e atletic, subtire, bloody hansom..p.s.: asa-i si hubby)

adorm apoi, suspinand si visand ca sunt o principesa italiana, traiesc intr-un castel, ma deplasez calare, am servitori/grajdari, multi petitori, dar, in secret, sunt cucerita de farmecele cardinalului Borgia..o toanta de femeie din serial (Ursula Bonadeo), nobila, dar al carei sot o cam lua la scatoalce (cica, asa era moda atunci..din pacate, o mai intalnim si acum, in sec 21) pe care tipul asta seducator o iubea, dupa ce scapa de sotul brutal (il omoara Cezare) si traieste 3 sapta' de amore la max, se hotaraste sa se calugareasca (ea, adica)...de nervi, pe atata devotament divin in detrimentul iubirii pamantesti/carnale, am mai bagat un episod, sa ma conving ca aia vb serios (come on, are u for real???)..deci, merge omu' dupa ea la manastire, vrea s-o sarute (pasiuni, alea) si asta suna clopotelul si se opune..cica, face penitenta..good God, femeie, infrupta-te..imi tot venea sa-i zic..dupa finele sezonului 1, mi-am impus sa merg la somnic, dar, am inceput sa google-nesc dupa date istorice despre clanul Borgia, sa vad, in realitate cu cine se casa' pana la urma tipul asta..si uite-asa, puteti linistite sa-mi dat un quiz despre destinul fam. Borgia, sunt as..e super tare serialul (premiat cu 'nspe Golden Globes), imi place de mor, desi, v-ati prins, nu (mai) sunt obiectiva..parc-am iar 16 ani, cand visam sa fiu un rockstar (nu sunt in stare sa cant nicio nota corect) si sa ma marit cu Jon Bon Jovi, pe care il idolatrizam atunci (am toate albumele, stiu toate melodiile, sunt fan si acum)..melodia de apel la tele e it's my life, varianta a capella
de dimi, la 7, cand suna alarma, partial vie doar, am inceput sa gem si sa strig dupa ajutor, in speranta ca, o sa apara o sleahta de servitori, sa ma imbrace, spele, pieptene..dar, nada..intr-un final (dupa alt sfert de ora) am deschis ochii cu greu si am privit in ochii lui hubby, care, cu o (prima) ceasca de caffe latte in mana, ma asigura, vesel (fara a-si putea sterge insa un ranjet mare de pe chip) ca, asa ca-n Cinderella, dimi, caleasca se face dovleac, servitorii soricei, dar, sa vad partea plina a paharului..am ramas cu printul am voie, pana termin de vizionat serialul, sa-i spun, Cezare..
nici nu mai zic ca, odata ajunsa la job, mi-a disparut orice urma de nobilime din sistem si am inceput sa ma-ntreb daca, intr-adevar, in alta viata (sec 14-15) n-am fost totusi peizana..
abia astept sa ajung home, sa bag sez 2 parca arata si mai bine in season 2, monsegniorul cardinal..ooofff, actrita trebuia sa ma fac..ce viata dom'le, ce viata..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Micky sigur trimit, daca vezi ca uit, ma tragi de manecuta da? Pina in sept tocmai bine se curata ovarele
Many pe 2 aug avem morfofetala, poate vedem atunci cu putin noroc. Doamne mi se pare o eternitate saptamina asta pina la eco... sper sa fie ambii pitici bine, am avut episoade urate sapt trecuta de plans si suparare si stau cu sufletul la gura iar pina la eco .
Deci urmeaza Sovata, ce bine! Ma bucur tare ; poate iese planul sotului cu naturalul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Fetele, hai ca v-am tot urmarit sa nimeresc si eu o zi in care sa vin sa va cunosc, si s-ar putea sa ajung azi, sanse insa de 50% ca nu mai am masina , sa vad daca ma poate aduce cineva. Sper sa ajung, pp ca va gasesc inauntru sau la terasa ?

--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot
20+
Multumesc Doamne !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Lara asa frumos vb de serial ca acum ma uit si eu la primul episod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Vaaaiiii.... si Ralu merge la intalnire?!?! Acum, sa nu ma intelegeti gresit, ma bucur ca merge...

Lara, Tu, cu Cezare al tau, imi aduci aminte de Scopefield al meu... Eu am incercat sa ma uit la serialul asta si nu am facut fata. Ma intreb daca era doar momentul nepotrivit. Poate incerc astazi sa vad daca imi place mai mult.

Mergi la inceput

fete, mi scusi, poate pica asa, ca nuca-n perete, da' zau, atata ma duce capul in momentul asta..
ady, acum pe bune, e foarte reusit/premiat/aclamat serialul, bazat pe fapte si intamplari istorice..am observat ca, nu prea deviaza de la realitatea istorica, actorii sunt magnifici (Papa e Jeremy Irons = Rodrigo Borgia, intr-un rol mare), intriga te tine in suspans, set-ul, costumele sunt reproduse fenomenal..sunt sigura ca o sa-ti placa
am ajuns la concluzia ca, oricat ne maturizam, in suflet ramanem tot niste girlie-girls, fascinate de printi, cai albi, basme, rochii de bal, povesti de dragoste..eu, cel putin, constat ca tot asa sunt

le: ana, try again..mie cel putin, imi place sa ma transpun intr-o alta lume, cu principi si principese, cu cai si castele si intrigi si sa uit complet, pt cateva ore, de tot ce ma-nconjoara..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Lara- dupa cum descrii fascinant,parca m-as uita si eu dar mi-e teama sa nu devin dependenta ... pt ca eu daca nu dorm fac "urat"..
asa ca ratiunea castiga si spune : nu .. trebuie sa odihnesti

La mine programul de somn este ff strict .. la 22.30 (max 21.00) ma bag la smnic .. si de la 7-8 de cand ajung acasa .. nu prea am timp sa ma uit la filme
Prefer relaxare .. stau 30 min cu ochii inchisi si visez

Dimineata ma trezesc la 5 si incep ca titirezu prin casa - mic dejun sot- mancarica pt mine - pregatire pastilute la cutiute - calcat- dusat- mai strang una alta, mai spal baia .. mai vb cu gugurelul de la geama .. in curand vom fi "bunici".

Iar in weekend nu suntem niciodata acasa - tot timpul plecam undeva ... poate la iarna ma voi uita si eu

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

elly, hai ca, poate te gravidesti la toamna si apuci sa te uiti la serial, no limit
oooohh, io nu ma culc ever inainte de 12 (noaptea), bine-ar fi sa fiu macar in pat atunci (daca sunt, oricum nu pot sa adorm si ma uit la tele) ..sunt night owl, noctambula, intotdeauna asa am fost, de cand imi aduc aminte (deh, viata de artist, noaptea vesel, ziua trist..) studenta fiind, invatam noaptea, ma disperau seminariile cu prezenta obligatorie, care incepeau la 7 dimi..si-n liceu, acasa la parinti, noaptea citeam sau, scriam "romane" (atunci, inca speram sa devin scriitoare) in fine, dimineata nu sunt om, nu pot sa scot un cuvant pana nu beau o gura de cafea macar, mi-e rau, mi-e somn, ma misc in reluare si ma uit la hubby, ca la un alien, cat e de fresh, cum pregateste mic dejun, energie maxima, buna dispozitie, alea..extrem de SF pt mine

to be continued..

Mergi la inceput