Clubul "babelor" FIV-oase 52
Raspunsuri - Pagina 13
rica69 spune:
Va multumesc muuuult!
O sa merg la farmacie. Sunt sigura ca o sa-mi recomande ceva, dar nu vroiam sa par asa 'aeriana' (cum sunt de fapt) si sa accept orice mi-ar recomanda farmacista
Ce am mai veni si noi la intalnire, dar poate data viitoare, sper sa ne primiti
rica69 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elly_me Rica - nu sunt prea priceputa - reviken-ul este, de fapt, cutaden si este ff vascos (sa nu-i faca rana). Eu nu i-as da. As apela la o crema de galbenele si spalat cu ceai de musetel si galbenele. Baneocin este ok - dar sper sa mai gasesti in farmacii.. caci de 3 luni nu se mai fabrica. Poti lua baneocin unguent- cred ca-i ok. Elly ...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ... POVESTEA MEA: - ovare MPC - 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn) - 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi) ~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu) - 1 fiv nereusit Biogenesis - Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot -Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant) |
Ms mult!
Sincer, aseara am avut intentia sa-i dau cu crema de galbenele, dar nu stiam daca crema aplicata in aceea zona ar fi fost ok, asa ca am apelat la pudra baneocin.
alina_alba spune:
Miky, analizele pentru trombo sunt de fapt analize genetice, care n-au nici o legatura cu ce mananci sau ce medicamente iei inaintea recoltarii de sange. Daca iti face si coagulograma, atunci e alta mancare de peste. Dar, ma indoiesc ca iti va face coagul. Te testeaza, de fapt, sa vada daca ai la purtator oarece mutatii genetice care sunt raspunzatoare de capacitata sangelui de a forma trombi... Deci, nici un bai daca iei ceva medicamente.
miky82 spune:
citat din mesajul lui alina_alba Miky, analizele pentru trombo sunt de fapt analize genetice, care n-au nici o legatura cu ce mananci sau ce medicamente iei inaintea recoltarii de sange. Daca iti face si coagulograma, atunci e alta mancare de peste. Dar, ma indoiesc ca iti va face coagul. Te testeaza, de fapt, sa vada daca ai la purtator oarece mutatii genetice care sunt raspunzatoare de capacitata sangelui de a forma trombi... Deci, nici un bai daca iei ceva medicamente. |
Alina multumesc mult! vroiam sa ma asigur ca nu fac vreo tampenie
many_bani spune:
citat din mesajul lui rica69 Fetelor va rog sa nu radeti de mine, dar fata s-a oparit la p......a si nu stiu ce sa fac. Aseara am dat-o cu baneocin pudra. Cineva mi-a recomandat o crema - reviken. Please help! _ MULTUMESC DOAMNE! Mamica fericita de fetita Maria! |
Este bun reviken si mai este sudocrem, la noi baneocin nu a functionat.
alina_alba spune:
Rica, eu stiu din experienta mea ca a functionat crema de galbenele. Dar ai grija, nu aia cu parabeni, aia doar cu lanolina, parafina si ceara de albine. Aia cu parabeni e otrava curata, dupa parerea mea. Si inca la noi a avut efect imediat. Deja in 2 zile aproape ca nu se mai cunostea nimic...
rica69 spune:
Many iti multumesc din suflet, ca deja aveam in cap o gramada de creme si sincer nu stiam la care sa ma hotarasc.
Stiu ca o vizita la doctor ar fi fost cea mai indicata, dar am zis sa va intreb pe voi mai intai si daca nu si nu ajungeam si la doctor.
rica69 spune:
citat din mesajul lui alina_alba Rica, eu stiu din experienta mea ca a functionat crema de galbenele. Dar ai grija, nu aia cu parabeni, aia doar cu lanolina, parafina si ceara de albine. Aia cu parabeni e otrava curata, dupa parerea mea. Si inca la noi a avut efect imediat. Deja in 2 zile aproape ca nu se mai cunostea nimic... |
Alina ms mult, bine ca ai mentionat pentru ca nici nu stiu exact de care aveam eu. Stiu doar ca am luat-o de la farmacie. Mama cate am de invatat
adrianaady spune:
Micky pt ce iei siofor? eu m-am simtit bine in timpul tratamentului, parca sunt momente cand te deranjezi usor la stomac insa, dar e ceva de moment doar. Stiu ca dupa o luna am repetat niste analize, sa vezi cum reactioneaza rinichii parca si alte aspecte . Din nefericire ca orice tratament medicamentos are si efecte nedorite, de aceea e bine sa faci citeva analize; le am acasa scrise, ti le spun sapt care vine.
many_bani spune:
citat din mesajul lui rica69 Many iti multumesc din suflet, ca deja aveam in cap o gramada de creme si sincer nu stiam la care sa ma hotarasc. Stiu ca o vizita la doctor ar fi fost cea mai indicata, dar am zis sa va intreb pe voi mai intai si daca nu si nu ajungeam si la doctor. _ MULTUMESC DOAMNE! Mamica fericita de fetita Maria! |
Din sfaturile homeopatei, pe eritem nu punem direct crema de galbenele (luata din farmacie), tratam cu o crema pe baza de oxid de zinc, si cand usuca emoliem piele cu crema de galbenele, este un sfat nu lege, la noi a functionta foarte bine